- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد1
- شهر
- مشد
- سال فارغ التحصیلی
- 1345
- مدال المپیاد
- مدال تو مشتم بود.از چنگم درآور
- رشته دانشگاه
- پزشک. دکتر. طبیب
پاسخ : سوالات درسی (درس زیست )
چه قد سوالاتون خارج از کتابه #
که اینجور پیام ها بسته به شدتشون ممکنه که به انتهای آکسون برسن یا نه.
اساسا هر پیامی ؛ حالا چه از آکسون شرو بشه چه از دندریت ؛ ممکنه اونقد قوی نباشه برای انتقال به سلول بعدی و در طی هدایت ممکنه اثرش از بین بره.
پیام هایی هم که از دندریت به دندریت منتقل میشن داریم ؛ که بهشون میگن سیناپس الکتریکی فک کنم.
بله انتقال به دو دوسته ی [اگه درست یادم باشه] رترو گرید و آنترو گرید تقسیم میشه که اینوری میشه و اونوری
ولی خب دونستن اینا الان فقط ذهن و به هم میریزه
× اینو یادتون باشه که دستگاه عصبی از دو نوع بافت عصبی و غیر عصبی تشکیل شده.
و این مدلی بود که فک کنم اون یکی از اون میکرو الکترودایی که وارد سلول میکردن خنثی بود و اون یکی باردار که خلاصه درست در بیاد کار .
این آخری رو در همین حد میدونم.
× بازم میگم این جوابایی که دادم صرفا بر اساس محتویات ذخیره ایم بود و خب ممکنه ایراد داشته باشه که ممنون میشم دوستان نکته بین بیان اگه ایرادی داره بگن ^-^.
#پایان.
چه قد سوالاتون خارج از کتابه #
همینجا یه اصلی داریم در این مواقع به نام تحلیل پیام.اما بعضی موقع ها پیام عصبی از یه سر نورون شروع نمیشه و ممکنه وسط نورون تحریک بشه حتی ممکنه از همون اول پیام به آکسون برسهو از اونجا بخواد انتشار پیدا کنه در این حالت این موج ایستاده هم میتونه بره به سمت جسم سلولی هم پایانه آکسون!!بعدشم پیام از کجا میفهمه ماهیچه یا غده ازینوره یا ازونوره
که اینجور پیام ها بسته به شدتشون ممکنه که به انتهای آکسون برسن یا نه.
اساسا هر پیامی ؛ حالا چه از آکسون شرو بشه چه از دندریت ؛ ممکنه اونقد قوی نباشه برای انتقال به سلول بعدی و در طی هدایت ممکنه اثرش از بین بره.
پیام هایی هم که از دندریت به دندریت منتقل میشن داریم ؛ که بهشون میگن سیناپس الکتریکی فک کنم.
بله انتقال به دو دوسته ی [اگه درست یادم باشه] رترو گرید و آنترو گرید تقسیم میشه که اینوری میشه و اونوری
ولی خب دونستن اینا الان فقط ذهن و به هم میریزه
جزو دستگاه عصبی که هستند.ولی جزو بافت غیر عصبی.آها یعنی اینا همونااند که زیست دوم گغته از نورون ها حفاظت میکنند شنیدم یه سری نوروگلیا هستند که که فاگوسیتوز میکنند بعد اینا جزء دستگاه عصبی اند یا ایمنی؟!
× اینو یادتون باشه که دستگاه عصبی از دو نوع بافت عصبی و غیر عصبی تشکیل شده.
اسم این تکنیک "patch clamp" هستش.[گفتم اگه میخواین سرچ کنین تا بیشتر بدونین]5-در اندازه گیری اختلاف پتانسیل دو سوی غشا مگر با وارد کردن الکترود به سلول ، سلول تحریک نمیشودو پتانسیل عمل آغاز نمیشود؟؟
و این مدلی بود که فک کنم اون یکی از اون میکرو الکترودایی که وارد سلول میکردن خنثی بود و اون یکی باردار که خلاصه درست در بیاد کار .
این آخری رو در همین حد میدونم.
× بازم میگم این جوابایی که دادم صرفا بر اساس محتویات ذخیره ایم بود و خب ممکنه ایراد داشته باشه که ممنون میشم دوستان نکته بین بیان اگه ایرادی داره بگن ^-^.
#پایان.