دادا میخوان امتحان بگیرنبه نقل از fly :سلام ببخشيد اين اخرين صفحه ي كتاب زمين رو بايد خوند؟!
مجبور نیستی الان دوتا رو با هم بخونی...به نقل از miss.ati :وقتی مجبوری مضخرفترین درسای ممکن رو بخونی![]()
![]()
#زمین+زبان فارسی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از Happy77 :اینجا فقط من شیمی خوندم ؟ :d
بچه ها یه سوال ، سوالات فصل 3 شیمی رو در حد همین سوالات کتاب ؟ اخه یه چیزا و یه فرمولایی هست تو کتاب نیست توی مبترکران هست ، یا مثلا راجع به فرمول رقیق و غلیظ کردن نداره اصلا![]()
چه جوریاس ؟
از الآن واسه شیمی زود نیست به نظرتون؟؟به نقل از Happy77 :اینجا فقط من شیمی خوندم ؟ :d
بچه ها یه سوال ، سوالات فصل 3 شیمی رو در حد همین سوالات کتاب ؟ اخه یه چیزا و یه فرمولایی هست تو کتاب نیست توی مبترکران هست ، یا مثلا راجع به فرمول رقیق و غلیظ کردن نداره اصلا![]()
چه جوریاس ؟
الان دقیقا چه ربطی داشت حرفتون به حرف من ؟؟ مگه من گفتم فرمولای مبتکران رو بنویسم واسشون . دارم میگم برخی مدل سوالات هست که تو کتاب نیست . اخه سوالات نهایی و دیدم راحت بود سوالای فصل 3.به نقل از شیمیدان کوچک :اولا مگه شیمی 3 خوندن میخواد؟
دوما که سوالای خیلی پیچیده قرار نیست بیاد
در ضمن اگه از اون فرمولای مبتکران استفاده کنید(مثلا توی رقیق سازی) هیچ نمره ای به شما تعلق نمیگیره![]()
به اون عکسای گل ادریسی دقت کردین؟؟ فکر کنم میخواستن به درس اسید و باز ربطش بدنبه نقل از pouya1997 :
[url=http://www.bord-pub.com]www.bord-pub.comبه نقل از SN|O|W WH!TE :
به نقل از شیمیدان کوچک :به اون عکسای گل ادریسی دقت کردین؟؟ فکر کنم میخواستن به درس اسید و باز ربطش بدن![]()
همونی که توی ژنتیک خوندیمش
![]()
به نقل از pouya1997 :![]()
بچه ها این تصویر شیمی سال بعدمونه.آدم فک میکنه ادبیاته![]()
![]()
![]()
نه!به نقل از N@JMEH :سلام....
دوستان ریاضی عایا مجله های ریاضی هستن؟؟ مثلا صفحه 44 اثبات قضیه وجود مثلت مثلث؟![]()
3. آمفیبولبه نقل از SN|O|W WH!TE :من چند تا سوال دارم
1- تو رابطه ی فشار و عمق اب وقتی میگیم فشار در عمق 50 متری 5atm هست یا 6atm?
2- فیروزه یه سنگ درونی هس یا بیرونی؟!!!
3- اخرین کانی که در گرانیت ذوب میشود؟
4- «بیشتر جریان اب در امتداد مسیرهای منحنی شکل است» یعنی چی؟