fly
کاربر فعال
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)
سلام ببخشيد اين اخرين صفحه ي كتاب زمين رو بايد خوند؟!
سلام ببخشيد اين اخرين صفحه ي كتاب زمين رو بايد خوند؟!
دادا میخوان امتحان بگیرنبه نقل از fly :سلام ببخشيد اين اخرين صفحه ي كتاب زمين رو بايد خوند؟!
مجبور نیستی الان دوتا رو با هم بخونی...به نقل از miss.ati :وقتی مجبوری مضخرفترین درسای ممکن رو بخونی
#زمین+زبان فارسی
به نقل از Happy77 :اینجا فقط من شیمی خوندم ؟ :d
بچه ها یه سوال ، سوالات فصل 3 شیمی رو در حد همین سوالات کتاب ؟ اخه یه چیزا و یه فرمولایی هست تو کتاب نیست توی مبترکران هست ، یا مثلا راجع به فرمول رقیق و غلیظ کردن نداره اصلا
چه جوریاس ؟
از الآن واسه شیمی زود نیست به نظرتون؟؟به نقل از Happy77 :اینجا فقط من شیمی خوندم ؟ :d
بچه ها یه سوال ، سوالات فصل 3 شیمی رو در حد همین سوالات کتاب ؟ اخه یه چیزا و یه فرمولایی هست تو کتاب نیست توی مبترکران هست ، یا مثلا راجع به فرمول رقیق و غلیظ کردن نداره اصلا
چه جوریاس ؟
الان دقیقا چه ربطی داشت حرفتون به حرف من ؟؟ مگه من گفتم فرمولای مبتکران رو بنویسم واسشون . دارم میگم برخی مدل سوالات هست که تو کتاب نیست . اخه سوالات نهایی و دیدم راحت بود سوالای فصل 3.به نقل از شیمیدان کوچک :اولا مگه شیمی 3 خوندن میخواد؟
دوما که سوالای خیلی پیچیده قرار نیست بیاد
در ضمن اگه از اون فرمولای مبتکران استفاده کنید(مثلا توی رقیق سازی) هیچ نمره ای به شما تعلق نمیگیره
به اون عکسای گل ادریسی دقت کردین؟؟ فکر کنم میخواستن به درس اسید و باز ربطش بدن همونی که توی ژنتیک خوندیمشبه نقل از pouya1997 :
[url=http://www.bord-pub.com]www.bord-pub.comبه نقل از SN|O|W WH!TE :کسی اینجا هس که سوالات اقای چلاجور رو داشته باشه؟ همونا که دیروز تو فرصت برابر ازش گفتن
به نقل از شیمیدان کوچک :به اون عکسای گل ادریسی دقت کردین؟؟ فکر کنم میخواستن به درس اسید و باز ربطش بدن همونی که توی ژنتیک خوندیمش
به نقل از pouya1997 :
بچه ها این تصویر شیمی سال بعدمونه.آدم فک میکنه ادبیاته
نه!به نقل از N@JMEH :سلام....
دوستان ریاضی عایا مجله های ریاضی هستن؟؟ مثلا صفحه 44 اثبات قضیه وجود مثلت مثلث؟
3. آمفیبولبه نقل از SN|O|W WH!TE :من چند تا سوال دارم
1- تو رابطه ی فشار و عمق اب وقتی میگیم فشار در عمق 50 متری 5atm هست یا 6atm?
2- فیروزه یه سنگ درونی هس یا بیرونی؟!!!
3- اخرین کانی که در گرانیت ذوب میشود؟
4- «بیشتر جریان اب در امتداد مسیرهای منحنی شکل است» یعنی چی؟