خدا بهم رحم کنه.... #-o

فک نکنم 25 صدم ک مال گزینشه 25 صدمم فک نکنم بخاد بخاطر 1پروتعین کم کنه چون گفتی کربوهیدرات بی انصافیه اگ کم کننبه نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :خوب كليدم همينو نوشته،فقط كلمات كليدي مهمه تو اين سوالم اينترفاز و عدم توانايي تقسيم مهم بود
اون سوال شير موز من به پروتءين اشاره نكردم فقط به كربوهيدرات اشاره كردم كلش بيس پنج صدم داشت نمره ميدن يعني؟؟؟؟

به نقل از erfan aali :یکی در میونن که همش...
اون از دینی![]()
عربی![]()
ادبیات![]()
حسابان![]()

چون توی کتاب فقط گفته پروتئین شاید کم کنن نمرشوبه نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :خوب كليدم همينو نوشته،فقط كلمات كليدي مهمه تو اين سوالم اينترفاز و عدم توانايي تقسيم مهم بود
اون سوال شير موز من به پروتءين اشاره نكردم فقط به كربوهيدرات اشاره كردم كلش بيس پنج صدم داشت نمره ميدن يعني؟؟؟؟

ولی خدا رو شکر که تخصصیام مثه عمومی نمیشه 
فیزیک که خیلی راحته سوال مفهومی هم نداره به اونصورت :)به نقل از monastar :رفتم پاسخ نامه رو چک کردم حسابان یا 19,5 میشم یا 19 و25 جالب این جاست که اون نیم نمره هم اول درست نوشتم بعد غلطش کردم مگرنه 19 ,75 میشدم![]()
دیگه قسمت نبودولی خدا رو شکر که تخصصیام مثه عمومی نمیشه
وای فیزیک کلا با فیزیک مشکل دارم مخصوصا اگه بخوان مفهمومی بدن
نمره نمیدن؟ 

همه بی دقتی دارن :) خیلی مهم نیست ولی دلیل اصلی بی دقتیا استرس زیاد سر جلسَس :-sبه نقل از | SAMBO_o | :وای که من چقد بی دقتم ...![]()
![]()
![]()
![]()
کلی نمره به خاطر بی دقتیم میره !!!![]()
![]()
![]()
نمدونم چرا سر امتحان حواسم پرت بـــود !!!![]()
![]()
![]()