• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NAUTICA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

ضمن سلام و خسته نباشید به بچه ها که 4تا امتحان داددن و 6تا مونده...
یه سوالی داشتم و اون اینکه جواب تمرین هایی که جدید اضافه شدن به فیزیک رو از کجا بیارم کتاب معلم هم واسه کتاب جدید نذاشتن.تو اینترنتم گشتم نبود...
:-/ :-/ :-/ >:D< >:D< >:D<

جواب تمرین‌ها، فعالیت‌ها، کلاً جواب کل فیزیک ُ کسی داره؟ پی‌دی‌اف یی، جزوه‌ای، عکسی هرچی!
بجز اون راهنمای معلم! اون هم کامل نیست هم چرت‌وپرت نوشته!

سلام
تو این سوال صحیح غلطا که کروموزوم های همتا در سلول های جنسی یافت نمی شود چرا درسته اخه مگه گندم نان هگزا پلویید نیست ؟ پس میوز کنه تو هر سلولیش سه تا مجموعه کروموزومیه تازه مگه ممکن نیست با هم موندن کروموزوم ها اتفاق بیفته خب این جوری که همتا دارن!

من که 18/25 میشم :( نمرم فقط 0/25 صدمی رفته تا شده این :((

ولی اشکال نداره
راضی هستم چون زیست رو من فصل 9 و 11 رو نخونده ( در در طول سال نه در شب امتحان ) رفتم سر جلسه ...

به نقل از ari76 :
سلام
تو این سوال صحیح غلطا که کروموزوم های همتا در سلول های جنسی یافت نمی شود چرا درسته اخه مگه گندم نان هگزا پلویید نیست ؟ پس میوز کنه تو هر سلولیش سه تا مجموعه کروموزومیه تازه مگه ممکن نیست با هم موندن کروموزوم ها اتفاق بیفته خب این جوری که همتا دارن!
ببین حرف شما درسته ولی نگفته که "نمیتواند دیده شود" ومنطور سوال یه جوریه که در واقع عمومیت رو سوال کرده

اگه هیپوفیز بنویسی ولی ننویسی هیپوفیز پیشین نمره میبری؟

تو سوال گفته یافت نمی شود یعنی یک مورد نقضم باشه غلط میشه نگفته تو سوال که اکثر یا اغلب که عمومیتو در نظر بگیریم

برای "جهش" چرا تعریف صفحه ١١٥ درست نیست؟ [اشتباهات تصحیح نشده که در نوکلئوتیدها باقی می‌مونن]

به نقل از M a н d i s :
برای "جهش" چرا تعریف صفحه ١١٥ درست نیست؟ [اشتباهات تصحیح نشده که در نوکلئوتیدها باقی می‌مونن]
نوشته "جهش كروموزومي" ،،،اون تع يف مربوط به جهش خاليه

به نقل از ari76 :
سلام
چه عجب یکی حرف منو درک کرد.اگه این سوال تو کنکور بود بازم درست میگرفتن یا مثال نقض براش میاوردن؟از کجا باید بدونیم طراح محترم چی درنظر گرفته؟تازه ممکنه با هم ماندن کروموزوم هم داشته باشیم.باید به کجا اعتراض کرد؟به خاطر طراح :-&...باید25درصد زیستم بپره
خدا عذاب قبرشو زیاد کنه :-w :-w :-w

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا