- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بابل
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)
15 یکی بگه دقیقا چی میشد؟
من یه چیز دیگه نوشتم
15 یکی بگه دقیقا چی میشد؟
من یه چیز دیگه نوشتم
به بقیه امتحانات فکر میکنم بدتر ناامید تر میشم (مخاطب فیریک عزیز:s )به نقل از incognito :ولش کنید دیگه هرچی بود و نبود تموم شد
به امتحانای دیگه فکر کنید
نقاط قوتتون
بلی حق باتو... خدا به دادمون برسهبه نقل از h@d!s :...
دیگه حرفی ندارم فقط میدونم سالی که نکوست از بهارش پیداست..
دینی که این باشه خدا به دادبقیش برسه
خدا کنه نقاط قوتمون مثل این امتحانه نشه X-( X-(به نقل از incognito :ولش کنید دیگه هرچی بود و نبود تموم شد
به امتحانای دیگه فکر کنید
نقاط قوتتون
باز بدون من کجا رفتین نامردا؟به نقل از ღ Melika ღ :حالا از امتحان گذشته دور دور بعد امتحان خوش گذشت
شما دقیقا؟؟به نقل از ! nazila ! :باز بدون من کجا رفتین نامردا؟
اونایی که میگن هم نوشتن عام و هم خاص! آخه بر چه اساس مصحح نمره میده؟عام رو خط میزنه میگه آفرین خاص میشه و بعد نمره میده؟ فک نکنم !
میگم سایت سنجش یه چیزایی دیده بودم که مثلا با توجه به سختی هر امتحان یه میانگین در نظر میگیره و میگه هر کی بالاتر شد تراز کاملو میگیره ! یٍس؟!
تربیت و هدایت مردم به دین خدا و سعادت حقیقیبه نقل از incognito :15 یکی بگه دقیقا چی میشد؟
من یه چیز دیگه نوشتم
پارسالم از این حرفا میزدن ولی کشکه...به نقل از ! nazila ! :باز بدون من کجا رفتین نامردا؟
اونایی که میگن هم نوشتن عام و هم خاص! آخه بر چه اساس مصحح نمره میده؟عام رو خط میزنه میگه آفرین خاص میشه و بعد نمره میده؟ فک نکنم !
میگم سایت سنجش یه چیزایی دیده بودم که مثلا با توجه به سختی هر امتحان یه میانگین در نظر میگیره و میگه هر کی بالاتر شد تراز کاملو میگیره ! یٍس؟!
به نقل از aalirezaa1376 :ولی دوستان اینو بدونید عربی همینی هستش که هست و زیاد نمیتونن سخت بدن \/ \/ \/
مثله این میمونه که از یه سواله دو گزینه ای هم الف بنویسی هم ببه نقل از tannaz77 :پارسالم از این حرفا میزدن ولی کشکه...
من که امیدوارم جفتش درست بگیرن....
حالا اصلا اگه درست بگیرن چی میشه؟؟؟
تربیت و هدایت مردم به دین خدا و سعادت حقیقیبه نقل از incognito :15 یکی بگه دقیقا چی میشد؟
من یه چیز دیگه نوشتم
از وظایف سوال نبودبه نقل از koorosh99 :من اووووووومدم
به نقل از !hanie! :از امام باقرو تربيت امام علي بگدريم...سخن عربي مطر ميشود..(چون خوشتر نيست خدااييش..)
كي شروع ميكنيد و چقد ميخونيد..؟!