ما جهت آشنایی با تن کتاب مخصوصا تو درسای اختصاصی کامل متن کتاب میخونیم که برا قبل امتحان راحت تر باشیم .تو درسای تخصصی مخصوصا فیزیک متنش یه مدلیهبه نقل از n-kh :بچه ها الان تو این یه هفته ای که مونده شما ها متن کتابارو میخونین؟؟؟؟ چه درسایی رو ؟؟؟؟؟
شما فک نمیکنید وقت جبر خیلی زیاد باشه اصولا با این وقتش میشه روزی یه فصلش خوند که فصل سه و چهار هم با هم حساب یشن همیشه .به نظر من فیزیک یا حسابان بخونید بهتر باشه البته یه پیشنهاد بود :)به نقل از hamid2013 :جبر عربی زبان فارسی![]()
اتفاقا اکثرا میگن طبقق معمول درسای آخر نمییان...!به نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :ظاهرا وقت زمین زیاده اینطور که میگن
ولی اگه تو طول سال لاشم باز نکردین(احتمالا اینطوره) حداقل کانی و سنگهای رسوبی رو بخونید تو این فرجه و خلاصه برداری کنید با حل سئوال فراوون
توی اون روزای قبل زمین سعی کنید 2-3 دور کل کتابو مخصوصا سنگها رو دوره کنید تا 20 شین
نگین حالا من که دارو نمیخوام و فقط پزشکی تهران اونم ردیف جلو! ممکنه گذر زمان باعث شه به درصد زمین و دارو هم فکر کنید(البته دارو هیچی کم از پزشکی نداره! )
من سر زمین خیلی زجر کشیدم واسه همین میگم
اخرشم 18.5 شدم!
فصلای اخر هر کتاب از جمله تولید مثل زیست و حفظیات محلول ها میتونن دردسرساز شن چون ممکنه مسلط نباشین زیاد
فیزیک امسال تجربی شاید سخت باشه چون سوالای پارسال گلابی به توان 10 بود ! برین ببینید...
تفریح سالم در امتحانات : 1 فیلم 2015 بعد از هر امتحان
دلم واسه فیلم جدید لک زده![]()
نه ترم اولم هست.به نقل از ریهانولیت :فقط شعر حفظیآی ترم دوم میدن دیگه؟
من الان 91 تا 93 رو نگاه کردم بود ! در صورتی که سالای قبل هم بارم بندی که برای مدارس میفرستادن فقط ترم دو بود !به نقل از asemaneh… :نه فقط شعر حفظیای ترم دو هست
شعر حفظ هردو ترم هستش من دیروز برنامه کلاس آنلاین ادبیات کانون دیدم شعر حفظ ترم یکم هم بودبه نقل از asemaneh… :نه فقط شعر حفظیای ترم دو هست
حرفات شبیه حرفای عشقیهبه نقل از shima. :من الان 91 تا 93 رو نگاه کردم بود ! در صورتی که سالای قبل هم بارم بندی که برای مدارس میفرستادن فقط ترم دو بود !