والا درسای اخر نمیاد که به نظر من اشتباهه شما برید چنتا نمونه سئوال ببینید میفهمین که این خبرام نیست،حرف بقیه رو ول کنیدبه نقل از هارمونی! :اتفاقا اکثرا میگن طبقق معمول درسای آخر نمییان...!
دبیر زیستمون گفت بیشتر روی گیاهی فوکس کنین...!
شما مطمینین فیزیک امسال سخت میاد... :گریه:
من زمین نمیرم بخونم چکار کنممممممم.... X-(
شما اول عزیزم آرامش خودتو حفظ کنبه نقل از GOGORiIIi :میشه یکی یه برنامه به من بده که چیکار کنم من واقعا سر در گمم و نمیفهمم چیکارباید بکنم!![]()
ولی من عقش می کنم با ادبیات!!!!!!!!!!!!به نقل از [<Ali>] :باو يه دور چند تا درسه زيستو بخونين اگرم مثلا مثل من موقع ادبيات خوندن خوابتون ميبره يا حال نميكنين باهاش يه خورده اونم بخونين بقيه درسارم ميشه تو فرجه هاشون خوند يا يه جوري تو فورجه هايه ديگه كه بهشون نزديكه خوند اينقدر به خودتون فشار نيارين استرستون بيشتر ميشه برا خوده امتحانا هم خسته ميشين
زیادی سخت نگیر!درسایی که تاحالا نخوندی....آبجی من پارسال فرجه های قبل امتحان نهایی رو استراحت کرد معدل کتبیشم شد نوزده و نود خود فرجه های امتحان نهایی کافیه...به نقل از n-kh :بچه ها الان تو این یه هفته ای که مونده شما ها متن کتابارو میخونین؟؟؟؟ چه درسایی رو ؟؟؟؟؟
به نقل از ı ๓คгzเє ı :عربي چه كنيم... من واقعا نميدونم چيكار كنم واسس.. به نظرم اگه سروع مني كتاب خواني و اينا دوباره كاريه.. ولي يه روز هم يه كم كمه... چي بخونم...
و همچنين ادبيات