نهایی رو زیاد بزرگ میکنن حالا اگه کسی 16 شه از 35 درصد 28 میگیره کنکور 90 بزنه با 58 کنکور درصدش تقریبا 86 میاد که حله مهم اینه که سال بعد بترکونی بدبختی نداره کهبه نقل از drpardis :سر جلسه حالم بد شد خیلی بد دادم فقط نیم ساعت حالم جا اومد تا تونستم بنویسم بچه ها چیکار کنم بدخت شدم دارم میمیرم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
واقعا باورم نمیشه امتحانمو اینقد خراب کردم واییییییییییییییییییییییییییییییییییی
مگه شده 35 درصد؟؟؟به نقل از fly :نهایی رو زیاد بزرگ میکنن حالا اگه کسی 16 شه از 35 درصد 28 میگیره کنکور 90 بزنه با 58 کنکور درصدش تقریبا 86 میاد که حله مهم اینه که سال بعد بترکونی بدبختی نداره که
نه حالا من زیاد میذارم در بدترین حالتبه نقل از tannaz77 :مگه شده 35 درصد؟؟؟
25 بود که؟؟؟
فک نکنم نمره بدن اگه بخان کمک کنن به مصححا میگن دست بالا بگیرن قبلا هم نمره ندادن فقط خوب تصحیح کردند....به نقل از monastar :ترموش سخت بود اون که گقته بود انرژی![]()
![]()
دیروز یه مشاوری میگفت قراره 1,5 نمره به دینی بدن جلسه تشکیل دادن از 7 نفر 5 نفر رای موافق دادن
امروز من دیدم مراقبه داشت برگه هامونو با خودکار سبز ضربدر میزد فک کنم ( ینی داشت تصحیح میکرد ؟)
قول میدم هندسه رو مثه آدم بخونم اینطوری به غلط کردن نیوفتم همش دو ساعت خوابیدم واسه این فیزیک از همون اول ازش خوشم نمیومد (![]()
شايعس جدي نگيربه نقل از Tizhooosh :میشه درمورد نام کاربریت توضیح بدی؟![]()
انتهای سوال رو میبندن که کسی چیزی اضافه نکنهبه نقل از monastar :ترموش سخت بود اون که گقته بود انرژی![]()
![]()
دیروز یه مشاوری میگفت قراره 1,5 نمره به دینی بدن جلسه تشکیل دادن از 7 نفر 5 نفر رای موافق دادن
امروز من دیدم مراقبه داشت برگه هامونو با خودکار سبز ضربدر میزد فک کنم ( ینی داشت تصحیح میکرد ؟)
قول میدم هندسه رو مثه آدم بخونم اینطوری به غلط کردن نیوفتم همش دو ساعت خوابیدم واسه این فیزیک از همون اول ازش خوشم نمیومد (![]()
میشه شما انقد اسپم ندیبه نقل از Tizhooosh :میشه درمورد نام کاربریت توضیح بدی؟![]()
3 ساعت بعد هر امتحانی کلید میاد قاعدتا باید ساعت 1 بیادبه نقل از !hanie! :
متاسفم.به نقل از arvin.a :میشه شما انقد اسپم ندی
خواهشا ثبت نام میکنید قوانین هم بخونید
پیغام خصوصی واسه این کاراست دیگه
به نقل از نمرات بر باد رفته نهایی :3 ساعت بعد هر امتحانی کلید میاد قاعدتا باید ساعت 1 بیاد