fatemeh04
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : چه خبر از کنکور؟
به هرحال یه دفه به خودم اومدم و دیدم اون دختر آروم که واسه همه از ته قلب آرزوی موفقیت داشت داره حسودی می کنه ٬ داره حرفایی می زنه که برخلافِ حرفای همیشه ش آرامش بخش نیستن ٬ نیش دارن ٬ نیش به هرکی نزدیک شه ٬ که بلکه تلخی این روز کم بشه... اما خب... من دوست ندارم اینطوری شم... کنکور به درک ٬ نمی خوام بذارم ازم یه حسودِ بدبخت بسازه... خدایا کمکم کن...
من که از خدامه خوب بیاد... ولی... هرچی بشه نتیجه کارای خودمه ٬ اگه واقعا تلاش می کردم منم الان مث اونایی بودم که ناراحتن تکشون دو نشه ! نمی دونم... سال به سال بهترین بودنا و امید بستن بقیه بهم و امید خودم و رویاپردازی هام راجع به آینده ٬ همش جلوم رژه میرن و پاسخبرگِ امروز به همشون پوزخند می زنه ! من کسی بودم که بعد آزمون می خندیدم با وجود اینکه دوستام گریه می کردن ٬ نه به خاطر خوب دادن ٬ چون معتقدم رفتنی برگشتنی نیست ! اما الان اشکای سرد گوله گوله میان پایین... اینام دلشون خوشه ٬ هوس سرسره بازی دارن...!به نقل از بره ناقلا :حالا بزارید نتایج بیاد،،، شاید خوب بود، ها?
به هرحال یه دفه به خودم اومدم و دیدم اون دختر آروم که واسه همه از ته قلب آرزوی موفقیت داشت داره حسودی می کنه ٬ داره حرفایی می زنه که برخلافِ حرفای همیشه ش آرامش بخش نیستن ٬ نیش دارن ٬ نیش به هرکی نزدیک شه ٬ که بلکه تلخی این روز کم بشه... اما خب... من دوست ندارم اینطوری شم... کنکور به درک ٬ نمی خوام بذارم ازم یه حسودِ بدبخت بسازه... خدایا کمکم کن...