- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
پاسخ : پشت کنکوری شدن
[quote author=الناز.خ
[quote author=الناز.خ
کلن زیست سوم ودوم وشیمی پیش تغییر کرده.به نقل از دل هیچکی مث من غم نداره :بچه های پشت کنکوری ، اگه کسی اطلاعات کافی در مورد تغییرات و کتاب تست هایی که باید عوض کنیم داره لطفا پ خ بده یه سری سوالات دارم اینجا درست نیست بپرسم چون نمیشه چت کرد ، لطفا پ خ بدین ممنون
ببین منم از روزیکه نتایجو دادن شروع کردم خوندن.از یه ساعت شروع کردم.به نقل از ...... :من دیگه انگیزه پارسالو ندارم، اصن انگیزه ندارم
دوستایی ک پشت کنکوری رو تجربه کردن اولاش چجوری کنار اومدین و خوندین؟
من تابستون امسال خیلی اذیت شدم,اولش ک نتایج اومد باورم نمیشد ک این رتبه من باشه,موفقع انتخاب رشتم از همه سوال میکردم با این رتبه فلان جا رو میارم یا نه,میدونستم سه تا رشته اصلی رو هیچ جا نمیارم و برای پردیس ها هم خیلی دوندگی کردم ک انتقالی بگیرم در بدو ورود ولی هیچ کدوم نشد و من موندم واسه سال بعد...اما دوستام ک رتبه هاشون خیلی خوب بود,بدون فکر و در اولین روز رشته ای ک میخواستن و زدن و مطمین هم بودن قبول میشن...و خوشحال ب تابستونشون رسیدم..حالا این قسمتم تصور کن ک نتونی سرتو بلند کنی جلو معلمات,حالا معلما هیچی جلو مامان بابات.و مهم تر از اون ب خودت...به نقل از ...... :من دیگه انگیزه پارسالو ندارم، اصن انگیزه ندارم
دوستایی ک پشت کنکوری رو تجربه کردن اولاش چجوری کنار اومدین و خوندین؟
ببین اولا که بچه هایی قراره امسال با ما کنکور بدن که تازه وارد پیش دانشگاهی شدن و این تغییرات کتب پایه برای اونا هم هس، اگه قرار باشه کتاب تستا خیلی تغییر کرده باشن، پس اون دانش اموزا هم باید برن کتاب تست جدید برای پایشون بخرن که در حقیقت اینطوری نیس؛ شما پارسال که پیش می خوندی، کتاب تستای پایتو عوض کردی؟ چون اگه این طور باشه حداقل کتابای دوم دبیرستان یه تغییراتی داشتن اون زمان.ضمن این که این تغییر در سبک کنکور، مربوط به امسال نیس! بعدشم انتشاراتیا تنبل تر از این حرفان، نمیان به خاطر یه کنکور 94، بزنن کتاباشونو بکوبونن، از نو بسازن . از کنکور 94 تا الانم اونقدی نگذشته که بخوان خیییلی تغییر ایجاد کنن، ینی مسلما زمانشو نداشتن+ الان کتابای چاپ جدیدشونو روونه ی بازار کردن و شاید تنها نکته ای که مشهوده تو کتاباشون اون سوالای کنکور 94یه که اضافه کردن!به نقل از @rmin@ :يه حسي بهم ميگه كتاب تستا خيلي عوض شده . چون سبك كنكور امسال تغيير كرده بود .
به نظرم سطح سوالاشون رو بايد برده باشن بالا . نه صرفا به خاطر تغيير كتاب درسيا
كسي در اين مورد اطلاع داره بگه
بهد من زيست جامع گاج رو پارسال گرفتم اصلا كار نكردم . خيلي عوض شده؟! اگر كسي ميدونه دقيق بگه بي زحمت
+ زيست پيش الگو + كتاباي همايش عمارلو + گاج نقره اي رياضي پيش
به نقل از Mobina7 :سلام دوستان کتاب زیست و شیمی پیش میخوام کتاب فروشی گفت باید اینترنتی ثبت نام کنی و بگیری.کسی لینک داره؟
کتاب درسیای پیش فقط شیمی کلا عوض شده و زیست هم ص 10 و 14 شکلاش عوض شده فقطبه نقل از دل هیچکی مث من غم نداره :سلام بچه ها منم برگشتم که شروع کنم ! کدوم کتابارو نیازه برم جدیدش رو بگیرم. کلا 3 ماهه از درس دور بودم راهنمایی پلییییزززز
نهبه نقل از آتــــنـــا :فیزیک ۳چاپ ۹۳ -۹۴ با چاپ ۹۴-۹۵ فرق داره؟