پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
آقا من یه توضیحی درباره ی این که میگید کامپیوتر ( هم نرم هم سخت و هم آی تی ) همش برنامه نویسی ه و شغلش هم برنامه نویسی ه بدهم که همه ی فکراتون غلط ه .
شما توی دانشگاه فقط 2 درس مبانی برنامه نویسی ( که همه ی رشته ها میخونند) و ap ( برنامه نویسی پیشزفته) را میخونید که هدفشون یاد دادن برنامه نویسی ه .
توی اهداف درس مبانی نوشته :هدف از این درس، آشنایي دانش جویان با برنامهنویسي به زبان C ،نوشتن کد مهندسی ساز ( برنامه نویسی ساختار مند )و توانایی پیاده سازی شبه کد است .
اهداف A
در این درس، مفاهیم برنامه نویسي شي ءگرا در قالب زبان برنامه نویسي جاوا تدریس مي شود. همچنین ویژگي های ذاتي زبان جراوا، امکانرات
برنامه سازی در جاوا، تفاوت رویکرد جاوا با زبان های مشابه در موارد مختلف، برنامه سازی همروند و کیفیت نرم افزار مورد توجره قررار مري گیررد .
فرض بر این است که دانشجویان در دروس قبلي، با یک زبان برنامه سازی آشنا هستند و برخي روش های حل مسأله برا کمرک برنامره سرازی را
)مانند جستجو، مرتب سازی، عملیات ریاضي و ...( مي شناسند. تأکید در این درس بر مفاهیم شيءگراست.
شما نزدیک 100 واحد تخصصی پاس میکنید که از این 100 تا فقط 6 تا برنامه نویسی ه و هدف کلی هم اینه که دانشجو توی سال اول به یه سطح و توانایی ای از برنامه نویسی برس ه که بتونه خودش نیاز های برنامه نویسیش رو رفع بکنه .
بالاخره رشته کامپیوتر و خیلی درس هاش نیاز به کد زدن دارند اما همش برنامه نویسی نیست .
فرض کنید یه شخصی که رشتش پزشکی عه یک سال بره کلاس جاوا و خب برنامه نویسیش از شما بهتر بشه ، اما آیا اون مهندس کامپیوتر بهتری از شماست ؟
جوابش قطعا نه هست ، این شخص صرفا کُدر بهتری از شماست .
پس اگه برنامه نویسیتون ضعیفه یا اصلا بلد نیستید نگران نباشید ، سال اول اذیت میشید ولی در ادامه نه درس هاتون برنامه نویسی ه و نه شغلتون برنامه نویسی خواهد بود .
در مورد شغل ها
این پست خیلی خوب ه
به نقل از Agent 47 :
کاری که مهندس نرم افزار یا IT انجام میده زیاده. خیلی کار ها هست که میشه انجام داد. برنامه نویسی وب، آندریود، iOS. برنامه نویسی نرم افزار. ساخت و طراحی نرم افزار های مختلف. هر نرم افزاری که می بینید بالاخره یه مهندس نرم افزار یا یه گروه نرم افزاری پشتشه.
این بیشتر شغلی عه که در زمان تحصیلتون میتونید بهش بپردازید .
به نقل از Agent 47 :
اینا کار های سطح پایین بود تازه. اگه مثلا تو IT شبکه بخونین کار هایی مثل احداث و نگهداری شبکه های مختلف بانکی، شرکت های مختلف دولتی و خصوصی حتی پالایشگاه های نفت،سیستم توزیع اینترنت و توزیع برق و کلا هر چیزی که فکر می کنید ارتباط بین دو دستگاه کامپیوتری لازم باشه نیاز داره
شبکه های کامپیوتر کاری ه که خیلی همه جا بهش نیاز دارند و اگه شما توی این کار خفن باشید در آمد خیلی خوبی داره .
به نقل از Agent 47 :
در سطح های بالاتر هم شغل زیاده: متخصص داده کاوی ( Data Mining) و این حرفا که شرکت هایی مثل آمازون و گوگل استفاده می کنند و هنوز تو ایران زیاد استفاده نمیشه ولی به نظرم به زودی وارد میشه.
اگه پردازش تصویر بخونین باز در های بیشتری روتون باز میشه. سیستم کنترل ترافیک شهری, ربات ها و برنامه های موبایل و کینکت و ... همه از پردازش تصویر استفاده می کنن.
اگه رمز نگاری بخونین کلی شرکت دیگه هست برا کار کردن. مثلا نرم افزار های چت از رمز نگاری خیلی خوبی باید استفاده کنن.
هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و nlp اگه بخونین تازگیا خیلی داره استفاده میشه تو روبات های چت و ....
منطق اگه بخونید شرکت هایی مثل IBM نیاز دارن.
و همینطور میره تا مراحل بالاتر که میرسه به آزمایشگاه های مخوف گوگل و مایکروسافت
Data Mining اگه الگوریتم و آمارتون خفن بشه و خوب کار کنید میتونید خیلی راحت در آمد خوبی داشته باشید .
و بقیه ی چیزهایی که دوست عزیزمون گفتن
پ.ن : به من گفتن راجع به رشتم توضیح بدم
، میشه همه ی سوالاتی که راجع به نرم افزار دارید را به من پ.خ بدید تا من در سطحی که اطلاع دارم به همه ی اون ها جواب بدم ؟
ممنون ^_^