اگه میخواستم بین این دوتا انتخاب کنم, هیچکدوم رو انتخاب نمیکردم چون ظاهرا نسبت به برق و مکانیک نه شناختِ خوبی دارم و نه به هیچکدوم علاقه خاصی ! برق و مکانیک ؟!به نقل از mjk76 :سلام
شما اگه می خواستید بین "برق تهران"و"مکانیک شریف"
یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کردید؟
باتشکر

به نقل از dortaj :

استدلال مزخرفیه !به نقل از mjk76 :من خودم از طرفدارای سرسخت رشته نرم افزار بودم اما یکی یه حرفی بهم زد میخواستم نظر شما رو نسبت به این حرف بدونم
(این نظر لزوما درست نیست)
میگفت:""""فکر می کنی چرا همه دانشگاه های خوب انقدر کمتر دانشجو برای رشته نرم افزار می گیرن نسبت به رشته هایی مثل برق یا مکانیک(نرم افزار 20 تا و برق 150 یا 120 و مکانیک 90)چون که واقعا همه اینها نخبه اند اما هیچ کاری نیست که اینها بتونند انجام بدن کلی غول نرم افزاری تو دنیا هست که کلی کارهای سنگین با پروژه های بزرگ انجام دادن اونوقت چجوری میشه یه کار مفید کرد اوج کاری که میتونی بکنی اینه که یه نرم افزار خیلی ساده برای شرکت ها بنویسی وگرنه شغلت تبدیل میشه به تعمیرکار کامپیوتر.و اگر برفرض هم بتونی مثلا سیستم عاملی یا هرچیز در سطح خوبی بنویسی وقتی تو این جامعه بهترین نرم افزار هارو رایگان دانلود می کنند و کسی هیچ پولی نمیده چرا کسی باید برای کار تو ارزش قائل باشه کارت هرچند بزرگ اما بدون منفعت بوده.""""
باتشکر

من نرم و سخت و آیتی رو ماهیتا یک رشته میدونم و با این تفکیک کردن مخالفم. اگه بخایم تفکیک کنیم باید بیایم بگیم قدرت و مخابرات و الکترونیک هم کم میگیرن!به نقل از mjk76 :من خودم از طرفدارای سرسخت رشته نرم افزار بودم اما یکی یه حرفی بهم زد میخواستم نظر شما رو نسبت به این حرف بدونم
(این نظر لزوما درست نیست)
میگفت:""""فکر می کنی چرا همه دانشگاه های خوب انقدر کمتر دانشجو برای رشته نرم افزار می گیرن نسبت به رشته هایی مثل برق یا مکانیک(نرم افزار 20 تا و برق 150 یا 120 و مکانیک 90)چون که واقعا همه اینها نخبه اند اما هیچ کاری نیست که اینها بتونند انجام بدن کلی غول نرم افزاری تو دنیا هست که کلی کارهای سنگین با پروژه های بزرگ انجام دادن اونوقت چجوری میشه یه کار مفید کرد اوج کاری که میتونی بکنی اینه که یه نرم افزار خیلی ساده برای شرکت ها بنویسی وگرنه شغلت تبدیل میشه به تعمیرکار کامپیوتر.و اگر برفرض هم بتونی مثلا سیستم عاملی یا هرچیز در سطح خوبی بنویسی وقتی تو این جامعه بهترین نرم افزار هارو رایگان دانلود می کنند و کسی هیچ پولی نمیده چرا کسی باید برای کار تو ارزش قائل باشه کارت هرچند بزرگ اما بدون منفعت بوده.""""
باتشکر

اصن شما نابغه ی ایرانم باشین بازم این قد زود نگین معدل 17 که خیلی راحته !!! واقعا سخته و حتی خیلی درسا اصن استاد از چشمات خوشش نمیاد بهت 10 میده میره ! همه چی که درس نیس.بعضی استادا اصن نمره بالا 16 نمیدن ، هرچند تو کامل شده باشی. پس زود رو هوا تصمیم نگیرین خواهشن
)))
سوالتون میگه هنوز علاقه تون رو پیدا نکردین . مکانیک و برق اندک واحد مشترکی بیشتر ندارن ! و من ندیدم یا خیلی کم هستن کسایی که عاشق برق و مکانیکن . قطعا اگه برق دوس داشته باشین تو مکانیک شریف موفق نمیشین و عکس . جای این سوال برین ببینین با برق سازگار ترین یا مکانیکبه نقل از mjk76 :سلام
شما اگه می خواستید بین "برق تهران"و"مکانیک شریف"
یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کردید؟
باتشکر

یه دور قبلا توضیح دادمبه نقل از Prof.M.D :میشه اگر کسی اطلاع داره بگه که فرق بین فیزیک تهران خوندن با دکترا پیوسته ی زنجان چیه؟اصلا دکترا پیوسته چه مزیت هایی نسبت به همینطور عادی خوندن داره؟یا اینکه به نظرتون دکترا پیوسته ی زنجان طوری هست که بشه از مزیت های شهر تهران چشم پوشی کرد؟
خیلی جامع بود توضیحاتتون!![]()

به نقل از هامـون :فرض کنیم کسی علوم کامپیوتر مثلاً امیرکبیر خونده٬ سعی میکنه برای گرایش نرمافزار یا هوشمصنوعی ارشد بخونه و امتحان بده. سوال اوّل اینکه آیا از لحاظ سهمیه و اینا٬ همونقدر سهم داره که یک کارشناس نرمافزار داره؟ سوال دوم با فرض اینکه مثلاً گرایش هوشمصنوعی قبول شد و ارشد هوش گرفت٬ آیا مدرکش مهندسیه یا همون علوم؟!
یه مدرک که نداریم 

ارشد اصن سهمیه و اینا نداره ! هر کی از هر رشته ای میتونه تو هر رشته ی دیگه ای امتحان بده ! فقط قبول بشه باید یه سری پیش نیاز پاس کنهبه نقل از هامـون :فرض کنیم کسی علوم کامپیوتر مثلاً امیرکبیر خونده٬ سعی میکنه برای گرایش نرمافزار یا هوشمصنوعی ارشد بخونه و امتحان بده. سوال اوّل اینکه آیا از لحاظ سهمیه و اینا٬ همونقدر سهم داره که یک کارشناس نرمافزار داره؟ سوال دوم با فرض اینکه مثلاً گرایش هوشمصنوعی قبول شد و ارشد هوش گرفت٬ آیا مدرکش مهندسیه یا همون علوم؟!

مراجعه کنید به یادگار ماندگار 93 اطلاعات اونجا کامل ترهبه نقل از Happy :کسی میدونه it علم وصنعت و امیر کبیر حدودای چن میخاد تو منطقه ی 2 ؟

سال ۹۲ آی تی امیرکبیر منطقه دو ۷۱۰ ۲۰ فک کنم پر شد . یکی از بچه ها با هفتصد و اندک دهی قبول شد و ۷۴۵ قبول نشدبه نقل از Happy :کسی میدونه it علم وصنعت و امیر کبیر حدودای چن میخاد تو منطقه ی 2 ؟
به نقل از Happy :بعد علم و صنعت واسه عمران کدوم دانشگاه بهتره؟؟
جواب بدین لطفا