• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

رشته های مدیریت هرچند موقعیت شغلی مناسبی توی ایران ندارن ولی با پرس و جوهایی که داشتم کشور های غربی طالب این رشته هستن...
اتفاقا جزو مواردی هستند که اپلای واسشون سخت تره! ترتیب اپلای از راحت به سخت : علوم پایه > مهندسی > هنر > علوم انسانی و پزشکی

کسی اینجا آمار خونده؟ واسه کسی که ترکیبیات و برنامه نویسی دوست داره و علوم کامپیوتر قبول نمیشه خوبه؟ اوضاع اپلایش چطوره؟
در تایید و ادامه پست آقای علیمپو :D
عملا با دانشگاه جلو رفتن کار معقولی به نظر نمیاد و خب واسه اپلای علاوه بر معدل و اینا که مهمه اون چیزایی که خودت کار کردی راهتو تعیین میکنه دیگه ، اگه چیزی که با برنامه نویسی و ترکیبیات (علایقت) میخوای بهش برسی با رشته آمار متناسبه (همونجور ک آقای مطهری گفتن) طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاد واسه چیزایی که گفتی، و خب آمار نه اینجا ولی در کل رشته خفنیه...
(من تجربه ندارم صرفا یه اطلاعات حداقلی جمع کردم از اینور اونور)

آخرین ویرایش:
اتفاقا جزو مواردی هستند که اپلای واسشون سخت تره! ترتیب اپلای از راحت به سخت : علوم پایه > مهندسی > هنر > علوم انسانی و پزشکی

چطور؟؟ مدیریت ایران رو قبول ندارن؟

درحالت کلی نظرتون درمورد رشته ی مدیریت چیه؟؟ اگر کسی بخواد در آینده شرکت یا موسسه ای تاسیس کنه بهتره از ابتدا مدیریت بخونه، یا با مهندسی شروع کنه؟
و اگر پاسختون مهندسیه، با کدوم رشته و شاخه؟

سپاس•

درحالت کلی نظرتون درمورد رشته ی مدیریت چیه؟؟ اگر کسی بخواد در آینده شرکت یا موسسه ای تاسیس کنه بهتره از ابتدا مدیریت بخونه، یا با مهندسی شروع کنه؟
کارآفرینی و شروع کسب و کار ربطی به رشته تحصیلی نداره

چطور؟؟ مدیریت ایران رو قبول ندارن؟
رشته های علوم انسانی متقاضی داخلی خودشون بیشتره و اینکه این رشته ها نیاز به درک بالای فرهنگ و زبان داره که ما از کشورهای دیگه نداریم.

برای رشته های مهندسی/غیر مهندسی اگه سال اول لپتاپ نداشته باشیم مشکلی پیش میاد؟
برای رشته های مهندسی به جز برق و کامپیوتر، معمولا مشکلی نیست. من خودم دچار مشکل نشدم. حتی برنامه نویسی ما هم رو کاغذ بود. تو خونه باید میرفتی تو کامپیوتر میزدی. یا نقش کشی تو سایت کامپیوتر بود. این بود که مشکلی نیست. ولی خب مثلا خوابگاهی باشی باید داشته باشی دیگه. نمیشه پی سی برد:)

راستش من نمیدونم چجوری باید واسه رشته ها تحقیق کنم ینی دوسه بار سرچ کردم تو سایتهای خارجیی ولی خب خیلی کلی بودن و چیز زیادی دستگیر ادم نمیشه..
کسی اینجا سایت یا منبعی میشناسه واسه سرچ؟؟

برای رشته های مهندسی به جز برق و کامپیوتر، معمولا مشکلی نیست. من خودم دچار مشکل نشدم. حتی برنامه نویسی ما هم رو کاغذ بود. تو خونه باید میرفتی تو کامپیوتر میزدی. یا نقش کشی تو سایت کامپیوتر بود. این بود که مشکلی نیست. ولی خب مثلا خوابگاهی باشی باید داشته باشی دیگه. نمیشه پی سی برد:)
اگه خوابگاهی باشیم راه جایگزینی وجود داره؟

اگه خوابگاهی باشیم راه جایگزینی وجود داره؟
۱. از مالِ بقیه استفاده کنی :-"
۲. سایت دارن خوابگاها معمولا، ولی خب اینکه بتونی سیستم سالم گیر بیاری و راحت کارتو انجام بدی شاید یکم دردسر باشه :D
۳. کامپایلرای خوبی هستن برا موبایل، ولی خب کد زدن با لپتاپ یکم راحتتره دیگه.

Back
بالا