• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

سلام
مهندسی کامپیوتر علم و صنعت یا بهشتی؟
میگن علم و صنعت بالاتره، ولی تو مسابقه ها بعد از امیرکبیر بهشتیه .خودم بهشتیو بیشتر دوس دارم، رتبه هایی که میرن علم و صنعت یکم بهترن.
واقعا چقد فرق دارن؟نظرتون؟ کدومو بالاتربزنم؟

سلام
مهندسی کامپیوتر علم و صنعت یا بهشتی؟
میگن علم و صنعت بالاتره، ولی تو مسابقه ها بعد از امیرکبیر بهشتیه .خودم بهشتیو بیشتر دوس دارم، رتبه هایی که میرن علم و صنعت یکم بهترن.
واقعا چقد فرق دارن؟نظرتون؟ کدومو بالاتربزنم؟
بهشتی به نظر من جذاب تره از لحاظ دانشگاهی. ولی جای شما باشم علوم کامپیوتر شریف میزنم.

مهندسی مواد شریف و تهران، یا پلیمر تهران و امیرکبیر

اصلا مواد بهتره در مجموع یا پلیمر؟
بهتر و بدتر که خیلی معنی نمی‌ده بستگی داره هدفت از خوندن رشته چی باشه.
اما اونقدری که من می‌دونم پلیمر یه رشته‌ی زیرمجموعه‌ی م شیمی عه که یعنی زمینه کاریش یه مقداری اختصاصی تر روی پلیمر و احتمالا تا حدی کامپوزیت هاست.
مواد هم توی ایران تمرکز دانشگاه ها عمدتا روی فلزاته ولی دروسی که توی کارشناسی هست امکان کار کردن توی کامپوزیت و پلیمرها، سرامیک (سرامیک کاشی نیست) و مواد پیشرفته و نانو مواد و بایو مواد رو فراهم می‌کنه. شاید بشه گفت مواد رشته‌ی کلی تریه نسبت به پلیمر توی کارشناسی.

می خوام برم هوا فضا میشه کمک کنید لطفا
سلام خسته نباشید در مورد هوافضا باید بگم اگر واقعا علاقه دارین وارد این رشته بشین کلا هر رشته ای علاقه دارین برین .من شخصا با هدف کار نظامی وارد این رشته شدم و اگر شما بخواین کار نظامی کنین خیلی خوبه در زمینه های دیگه هم پستی و بلندی داره ولی به هر حال افق روشنی داره

سلام دوستان
ميخواستم ببينم تو اين فرصت باقى مونده چيکار ميشه کرد ک تو دانشگاه موفق تر بود؟
هرچيزى ب ذهنتون ميرسه بگيد

سلام دوستان
ميخواستم ببينم تو اين فرصت باقى مونده چيکار ميشه کرد ک تو دانشگاه موفق تر بود؟
هرچيزى ب ذهنتون ميرسه بگيد
پیش خوانی
#هار_هار

+بابا از تابستونت لذت ببر

سلام. من یه سوال دارم! :-?
کامپیوتر دوست دارم بخونم. ولی مهندسی یا علوم؟ احتمال اینکه بتونم اپلای کنم زیاده، منتها کدومش بازار کارش بهتره و توی خارج خوبه؟

سلام. من یه سوال دارم! :-?
کامپیوتر دوست دارم بخونم. ولی مهندسی یا علوم؟ احتمال اینکه بتونم اپلای کنم زیاده، منتها کدومش بازار کارش بهتره و توی خارج خوبه؟
خیلی هم عالی! من پشت کنکوری تجربی ام اما اگه ریاضی بودم قطعا علوم کامپیوتر رو می رفتم چون موضوعات هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی این اواخر حسابی داغ شده اما در مورد اپلای داخل سایت اپلای ابرود بگرد چیزای خوبی احتمالن پیدا می کنی!
موفق باشی!
پ،ن: چیزایی که نوشتم کاملا حس شخصی من نسبت به این رشتس چون همون طور که گفتم من تجربی ام ولی کلن رشته های محض رو علاقه دارم و اگه قرار بود انتخاب کنم علوم رو به مهندسی ترجیح می دادم.

آخرین ویرایش:
من یه سوال بپرسم
؟؟؟
من ک کنکوری نیستم
رشتمم ریاضی نیست
اما اگه یه نفر بخواد بره مهندسی پزشکی
چ تراز و رتبه ای خوبه
کدوم دانشگاه ها
یا بازار و کار و غیره
راهنمایی میکنید؟؟؟؟//

Back
بالا