- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
بچه ها حالا من بحثا رو نخوندم و نمیدونم تو چه فازیه.. خودمم هیچ ادعایی ندارم در هیچ زمینه ای اعم از کنکور و انتخاب رشته و هیچی =) ولی خب امیرکبیر یه فازی داره که خیلیا میان و برای تغییر رشته به رشته هایی مثل صنایع و کامپیوتر و اینا یه رشته دیگه ای میزنن که خیلیم شاید دوستش نداشته باشن. سال ما که هر کی عشقش کشید رو راه دادن کامپیوتر و شاید 30 تا تغییر رشته ای داشتیم ما.. ولی خب یه مقدار بعدش شرایطش سخت شده انگار هرچند مطمئن نیستم. نکته ای که خواستم بگم اینه که قوانین تو دانشگاه ها ثابت نیستن مثلا مث همین قضیه سنوات که دانشگاه ما شلوغ شد سال 98 اینا اگه اشتباه نکنم و همینطور تو دوران تحصیل هزار و یک مشکل میتونه براتون پیش بیاد یا یه استاد خر بهتون بدن ترم یک که مثلا با 10 پاستون کنه و گند بزنه به معدلتون.. مخصوصا تو ایران شرایط خیلی رو هواست و این که بخواین "فقط و فقط" به خاطر تغییر رشته به یه چیز دیگه برین و یه چیزی که دوست ندارین بزنین خیلی منطقی نیست.. یعنی اون رشته ای که انتخاب میکنین رو دوست داشته باشین و بازم راجع بهش تحقیق کنین همین =)
در مورد رشته خودم هم ترجیح میدم خیلی نظر ندم چون صلاحیتشو ندارم. خلاصه که موفق باشید=)
در مورد رشته خودم هم ترجیح میدم خیلی نظر ندم چون صلاحیتشو ندارم. خلاصه که موفق باشید=)