• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

بچه ها حالا من بحثا رو نخوندم و نمیدونم تو چه فازیه.. خودمم هیچ ادعایی ندارم در هیچ زمینه ای اعم از کنکور و انتخاب رشته و هیچی =) ولی خب امیرکبیر یه فازی داره که خیلیا میان و برای تغییر رشته به رشته هایی مثل صنایع و کامپیوتر و اینا یه رشته دیگه ای میزنن که خیلیم شاید دوستش نداشته باشن. سال ما که هر کی عشقش کشید رو راه دادن کامپیوتر و شاید 30 تا تغییر رشته ای داشتیم ما.. ولی خب یه مقدار بعدش شرایطش سخت شده انگار هرچند مطمئن نیستم. نکته ای که خواستم بگم اینه که قوانین تو دانشگاه ها ثابت نیستن مثلا مث همین قضیه سنوات که دانشگاه ما شلوغ شد سال 98 اینا اگه اشتباه نکنم و همینطور تو دوران تحصیل هزار و یک مشکل میتونه براتون پیش بیاد یا یه استاد خر بهتون بدن ترم یک که مثلا با 10 پاستون کنه و گند بزنه به معدلتون.. مخصوصا تو ایران شرایط خیلی رو هواست و این که بخواین "فقط و فقط" به خاطر تغییر رشته به یه چیز دیگه برین و یه چیزی که دوست ندارین بزنین خیلی منطقی نیست.. یعنی اون رشته ای که انتخاب میکنین رو دوست داشته باشین و بازم راجع بهش تحقیق کنین همین =)
در مورد رشته خودم هم ترجیح میدم خیلی نظر ندم چون صلاحیتشو ندارم. خلاصه که موفق باشید=)

مشکل خانوادم اینه که اونا اصلا کارشون تضمین شده نیست
ولی معلمی کاملا تضمین شده است
من بنظرم سعی کن یک نفر که حرفش برا خونواده ت محترمه و قبولش دارن بره منطقی با خونواده ت صحبت کنه و دیدشون رو عوض کنه...کلا که بنظرم درست نیست کسی وادار بشه به سمتی بره که علاقه ای نداره تازه شما که دخترم هستی و اصلا کار کردنتم بنظرم باید اختیاری باشه چه برسه به اینکه شغل هم بخواد برات از پیش تعیین شده باشه (البته قصد جسارتی ندارم به خونواده محترمت بالاخره اون ها هم شرایط اسفناک مملکت رو میبینن و نگران آینده بچه هاشون هستن)
مدیر مدرسه تون و یکی از معاوناتون سالی که من فارغ التحصیل شدم ۹۶ یادمه خیلی خانم های خوب و فهمیده ای بودن و بچه هاتون خیلی دوسشون داشتن اگر هنوز هستن توی مدرسه تون شاید بتونن در این مورد کمکت کنن

من ممنونم از همه ی نظراتتون و عذر می خوام غر زدم و اینا
فعلا راضی شدن شهرای دیگه رو بعد از معلمیا بزنم در نتیجه اگه واقعا تا اون موقع نخواستم برم مصاحبه رو خراب می کنم

حالا یه سوال مهندسی صنایع چطوره؟

من الآن توی یه دوراهی‌ای گیر کردم
از یه طرف به فیزیک نسبتاً مطمئنم و می‌دونم تاحدی که برام خوبه، هر چند خب نسبت به مهندسی سال‌های اول (و بعدش) سختی‌هایی داره و اینا
از یه طرف هم اطرافیان و مشاورها می‌گن سال اول برو مهندسی مکانیک، درس‌های سال اول هم عموماً بین‌شون مشترکن، اگه نخواستی برای سال دوم تغییر رشته بده به فیزیک تا چیزی رو از دست نداده باشی
ولی خب درصد اطمینانم در حال حاضر به همون فیزیک بالاست و آینده‌م توی اون برام یه تصویر کلی‌ای داره و در واقع نمی‌دونم چرا اصلاً باید مکانیک بزنم و یک سال تو اون جو باشم
اگر نظری دارید ممنون می‌شم بهم بگید و اینا..

بچه‌ها درباره حسابداری هم اگه اطلاعات دارید میشه توضیح بدید؟
پ.خ بده شماره بدم با غولای حسابداری آشنات کنم علاقه داشته باشی رابطه اتو اوکی می کنم کار خوبتو ایشالله تضمین شده ولی علتی که خودم نرفتم این خیلی محاسباتیه از رشتم خیلی دور بود و...
شرکت نامناسب برای دخترا؟ رئیس شرکت منشی رو میبره تو اتاق و در رو قفل می کنه
اینو واقعا خیلی سخته به بابا ها بفهمونی من داشتم استخدام شرکت بیمه میشدم و مصاحبه واینا قبول شده بودم بابام با اینکه مامانم بازنشستس و یعنی کار کرده حتی حاضر نشد بیاد محیط کارش ببینه و یه نظری بده. البته یکمم برای مربوط نبود به رشتم بهونه میاورد

من الآن توی یه دوراهی‌ای گیر کردم
از یه طرف به فیزیک نسبتاً مطمئنم و می‌دونم تاحدی که برام خوبه، هر چند خب نسبت به مهندسی سال‌های اول (و بعدش) سختی‌هایی داره و اینا
از یه طرف هم اطرافیان و مشاورها می‌گن سال اول برو مهندسی مکانیک، درس‌های سال اول هم عموماً بین‌شون مشترکن، اگه نخواستی برای سال دوم تغییر رشته بده به فیزیک تا چیزی رو از دست نداده باشی
ولی خب درصد اطمینانم در حال حاضر به همون فیزیک بالاست و آینده‌م توی اون برام یه تصویر کلی‌ای داره و در واقع نمی‌دونم چرا اصلاً باید مکانیک بزنم و یک سال تو اون جو باشم
اگر نظری دارید ممنون می‌شم بهم بگید و اینا..
ببین درس های مشترک دارند. فیزیک ۱ و ۲ و ریاضی ۱ و ۲ و معادلات دیفرانسیل . ولی خب ماجرای این دو رشته فرق میکنه.
کسی که تصمیم میگیره بره علوم پایه باید متوجه ابعاد ماجرا باشه. ابعاد ماجرا یعنی سختی دروس و موقعیت های شغلی خیلی کمتر. مخصوصا تو ایران که ریسرچ هم جای زیادی نداره. احتمالا به اینا هم فکر کردی.
به نظر خیلیا حیفه که مهندسی رو ول کنی و بری علوم پایه صرفا چون علاقه داری. بعضیا یه ایده و تصور غلطی از دبیرستان دارند واسه همین یه همچین حرکتی میزنن ولی خب وقتی آدم میدونه چیکار میکنه و یک مسیر واسه خودش تعریف کرده احتمالا تصمیم معقولیه. مریم میرزاخانی هم ریاضی شریف خوند در صورتی که میتونست برق شریف بخونه. یک حرکت خوب اینه که خودت رو در جایگاه های مختلف تصور کنی. یک جایگاه معقول که میخوای بهش برسی و ببینی اون لحظه با اون شرایط چقدر خوشحالی. مثلا آیا من خوشحالم با اینکه یک محقق دانشگاهی باشم؟ یا خوشحالترم که یک وزیر سیاستمدار باشم؟

محض احتیاط تو انتخاب رشتت مهندسی ها رو هم بعد فیزیک بزن اگر لازم شد با کارنامه سبز جابجا کنی.

خب من بعد از یه کم کلنجار رفتن با خانواده و آه و غصه به این جا رسیدم که گفتن آینده خودته ما اون چیزی که باید رو گفتیم می خوای بری تهران فلان دانشگاه بفرما ولی خودت بسنج همه چیزو

حالا می خوام بسنجم
ببینین من کد نویسی رو دوست دارم دارم یاد می گیرم و حتما ادامش می دم
الان مثلا سرچ کردم توی اینترنت آگهی های استخدامی خوبی برای کسی که مهارت برنامه نویسی داره وجود داره با حقوق چندین برابر حقوق معلمی
من نقشه ی راهم اینه مهندسی کامپیوتر بخونم در کنارش خودم زبانای مختلف رو یاد بگیرم پیشرفته
و احتمالا برای این آگهیا نیاز دارم به سابقه ی کار درسته؟ توی دوران دانشجویی می تونم سابقه ی کار برای خودم درست کنم؟ چجوری؟

خب من بعد از یه کم کلنجار رفتن با خانواده و آه و غصه به این جا رسیدم که گفتن آینده خودته ما اون چیزی که باید رو گفتیم می خوای بری تهران فلان دانشگاه بفرما ولی خودت بسنج همه چیزو

حالا می خوام بسنجم
ببینین من کد نویسی رو دوست دارم دارم یاد می گیرم و حتما ادامش می دم
الان مثلا سرچ کردم توی اینترنت آگهی های استخدامی خوبی برای کسی که مهارت برنامه نویسی داره وجود داره با حقوق چندین برابر حقوق معلمی
من نقشه ی راهم اینه مهندسی کامپیوتر بخونم در کنارش خودم زبانای مختلف رو یاد بگیرم پیشرفته
و احتمالا برای این آگهیا نیاز دارم به سابقه ی کار درسته؟ توی دوران دانشجویی می تونم سابقه ی کار برای خودم درست کنم؟ چجوری؟
نه تنها کامپیوتر بلکه هر رشته ای:
اول یکم مهارت و دانش یا استعداد مرتبط کسب میکنی
دوم میری کارآموزی و کارهای سبک و کم ارزش رو یاد میگیری
سوم کارت جدی میشه و رسما کارمند میشی
چهارم کارشناس اشد یا مدیر یا سرپرست یا میشی

وارد دانشگاه شدی، حدود ۶ ماه تا یک سال خودت وقت میگذاری کدنویسی یاد میگیری. از سال دوم میری کارآموزی و سال سوم میتونی پول نسبتا خوبی دربیاری.

نه تنها کامپیوتر بلکه هر رشته ای:
اول یکم مهارت و دانش یا استعداد مرتبط کسب میکنی
دوم میری کارآموزی و کارهای سبک و کم ارزش رو یاد میگیری
سوم کارت جدی میشه و رسما کارمند میشی
چهارم کارشناس اشد یا مدیر یا سرپرست یا میشی

وارد دانشگاه شدی، حدود ۶ ماه تا یک سال خودت وقت میگذاری کدنویسی یاد میگیری. از سال دوم میری کارآموزی و سال سوم میتونی پول نسبتا خوبی دربیاری.
از چه طریقی می تونم برم کارآموزی؟ از طریق دانشگاه؟

بچه ها این همایش دانشگاه شریف که برگزار شد امشب توی گروه پرسش وپاسخ گذاشتن
لینک گروه
@hamayesh_sharif_00

Back
بالا