• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

بچه ها کسی که علوم کامپیوتر یا برق شریف خونده باشه از تو سایت یا خارج سایت می شناسید و اگه اره می‌ تونید شماره یا ایدیشو بهم بدید ؟
ترجیحا هم دختر باشه که ببینم جو رشته ها به عنوان دختر و خوابگاه دخترونه کلا چطور بوده
دو اینکه می دونید همایش های شریف و تهران کی شروع میشه ؟ و ایا حضورین؟ و ایا ارزش داره برم تهران حضوری شرکتشون کنم؟

بچه ها کسی که علوم کامپیوتر یا برق شریف خونده باشه از تو سایت یا خارج سایت می شناسید و اگه اره می‌ تونید شماره یا ایدیشو بهم بدید ؟
ترجیحا هم دختر باشه که ببینم جو رشته ها به عنوان دختر و خوابگاه دخترونه کلا چطور بوده
دو اینکه می دونید همایش های شریف و تهران کی شروع میشه ؟ و ایا حضورین؟ و ایا ارزش داره برم تهران حضوری شرکتشون کنم؟
فردا یه همایش شریف واسه مهندسی صنایع هست(حضوریش پر شده)
هفته پیش هم همایش مهندسی برقش بود
آیدی رو به منم بدین اگه بود:)

فردا یه همایش شریف واسه مهندسی صنایع هست(حضوریش پر شده)
هفته پیش هم همایش مهندسی برقش بود
میشه لینکش رو یا کانالشو بهم بدی؟ ممنون میشم ^^

توی قبولیای پارسال بچه ها کامپیوتر تهران رو بالاتر از کامپیوتر امیر کبیر زدن.
مگه امیرکبیر توی رنکینگ بالاتر نیست؟اصن واسه انتخاب رشته‌ اون رنکینگه ملاک هست؟
تهران دانشگاه بزرگتریه. قدیمی تره. معروف تره. آکادمیک تره. محیط دانشگاهش باحال تره. رنکینگ بین المللی تو دانشگاه های ایرانی خیلی معنی نداره.

دوستان چنتا سوال داشتم
۱-فرق مکانیک و هوا فضا چیه؟
۲- آیا شغل آینده و رشته باید مرتبط باشن؟؟
۳-آب و هوای ناحیه ای که درس می خونیم یا محیط فرهنگی/درسی؟؟
مثلا شیراز رو با تهران مقایسه کنین

ببین صنعتی اصفهان از نظر علمی خیلی خوبه. ولی من به احدالناسی توصیه نمیکنم از شهر دیگه پاشن برن صنعتی اصفهان. دلیلشم اینه که به عمرم کسی ندیدم خوابگاهی بوده باشه و از خاطراتش از این دانشگاه نناله. حالا چرا؟ به این خاطر که دانشگاه صنعتی تو اصفهان نیست. دور از اصفهان و بیشتر به خمینی شهر (که بسیاااااااااااااار شهر بسته و مذهبی-سنتیه)‌ نزدیکه. خوابگاهاشم توی خودشه. حالا تصور کن که تمام مدت گیر افتاده باشی توی یه جای محدودی دور از شهر. امکان رفت و آمد به اصفهان هم نداری زیاد بعد از کلاسهات چون که هر خوابگاهی برای دخترا محدودیت زمان خروج و ورود داره.
جو خود دانشگاه هم خیلی خشکه.
یه آپشن میتونه این باشه که تو اصفهان خونه بگیری و هرروز رفت و آمد کنی به دانشگاه. مثل بچه‌های خود اصفهان. ولی جایی که خونه باید بگیری (که به سمت دانشگاه نزدیکتر باشه) باز بخش مذهبی و سنتی اصفهانه. ولی باز هرچی باشه از خوابگاه بهتره. بچه‌ها واقعا افسرده میشدن تو خوابگاهای صنعتی اصفهان به خاطر دوری از شهر و تمدن.
برعکس خود دانشگاه اصفهان که وسط شهره و خود دانشگاهشم خیلی بزرگ و سرسبزه. قشنگ هرکی دیدم خوابگاه اصفهان بوده خاطرات خوب و خوش داشته از این شهر، و هرکی دیدم صنعتی بوده و خوابگاهی خاطرات بد و تلخ داشته :))
من اصفهانی ام و تموم این مطالبو تایید میکنم،دانشگاه صنعتی ی مقدار خارج شهره و رفت و امدش تا خود شهر دردسر خالصه حتی اگ وسیله داشته باشی
اما دانشگاه اصفهان تقریبا وسط شهره خیلیم حالو هواش اوکیه برعکس صنعتی ک شبیه کویره

دوستان چنتا سوال داشتم
آب و هوا در صورتی مهمه که جایی مثل اهواز برید با اون گرماش! فرهنگ در صورتی مهمه که جایی مثل تبریز برید که کلا ترک هستند.

بچه‌ها! اگه معماری دوس داشتین و شهرای مختلف زدین، به شهرایی که هم بافت تاریخی دارن هم دانشکدهٔ نسبتا خوب توجه کنین. مثلا یزد دانشکده‌ش به جز این که نسبتا خوبه، یه خونهٔ تاریخی زیباست و اون اطراف کلی بافت تاریخی دیگه هست! این به نسبت جاهایی که صرفا آپارتمان وجود داره یه مزیت حساب میشه.
پ.ن: به باقی شرایطم -اگه دستتون رسید- یادتون نره که توجه کنین

دوستان چنتا سوال داشتم
هوافضا میشه گفت یه گرایشی از مکانیکه که به طراحی و بررسی سازه‌های فضایی(پوسته و اجزای یک جسم که تحت تاثیر نیروهای سیال و... هست که این قسمتش خیلی شبیه عمرانه) و همینطور طراحی موتور هواپیما و موشک. مکانیک گسترده‌تره و بستگی به این داره که چه گرایشی بخونی. سیالات و جامدات دو تا گرایش اصلی مکانیکه که در سیالات آخرش میشی مهندسی که در پالایشگاه، نیروگاه، طراحی خطوط انتقال آب و فاضلاب(با عمران مشترکه), دفتر فنی و طراحی سیستم‌هایی گرمایش و سرمایشی و تهویه مطبوع در کل هرچیزی که مربوط به سیالات و انتقال حرارته! و جامداتشم که مشخصه برای همه احتمالا

اتفاقا منم همین رو فکر می کردم ولی مثل اینکه تازگی ها رنک تهران بالاتر از امیرکبیر شده و اول تهرانو می زنن بعد امیرکبیر رو
همیشه تهران زودتر از امیرکبیر پر میشه و امیرکبیر زودتر از علم و صنعت. درکل بنظرم تهران و شریف یه لول بهتر از امیرکبیر و علم و صنعت هستن

Back
بالا