• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

نه نزدم. مشکلی با پرداخت هزینش ندارم ولی واقعا جمع آخرش عدد زیادی هست، نمیدونم میارزه اونقدر هزینه کردن یا نه؟
امیرکبیر به نظرم پردیسش اونقد نمی ارزه
باز شریف یه چیزی
ولی بازم برای کسی که علموص میاره خودش پردیس شریف زدن خیلی منطقی نیست.

تقریبا روزی ۴ ساعت تو راه باید باشم برای علموص

چند نفر استاد گفتن کامپ بهشتی بهتر از علموصه ولی علموص زودتر از بهشتی پر میشه. رنکینگ هم بهشتی خیلی پایین تره
جو بهشتی یکم بهتر از علموص بود به نظرم من دیروز که وارد علموص شدم حراست ازم استقبال گرمی کرد در صورتی که با همون لباسا رفتم شریف و بهشتی و امیرکبیر چیزی نگفتن. علموص حتی سالن همایش هم تفکیک جنسیتی بود T_T
منم همین بودم، روزی ۳ونیم ساعت تو راه بودم! فقط یه مسیر ینی فقط رفت یا برگشت!!
ولی خوابگاه دادن بهم، یعنی هی باید بری تاکید کنی خوابگاه میخوای پیازداغ شو زیاد کنی، سخته ولی میدن، ما ۴ نفر بودیم از شهرای حومه، بهمون دادن

راجب رنک و اینا نمیتونم نظر بدم چون نمیدونم، ولی در مقایسه با بهشتی، چیزای بهتری از کامپ علموص شنیدم
حراست علموص افتضاحه، ببین افتضاح، یعنی همه چیزت هم خوب و درست باشه، اخرش ببینن چیزی پیدا نمیکنن گیر بدن، میگن چرا شاخ و دم نداری پس؟! به این گیر میدن://
تقریبا همه جا تفکیک جنسیته، حتی بعضی کلاسا، ولی یهو یه سلف داریم مختلطه!! نمیدونم چرا سرش با تهش نمیخونه اما خب حراستش واقعا گیره

به جاش نکته مثبتی که داره، دانشجو رو تو چیزای مختلف و کارای مختلف خیلی شریک میکنن، خیلی مهمه دانشجو فعال باشه، از همون ترم اول!! فعال باشی، میتونی انجمنای مختلف (علمی منظورمه، من با فرهنگی هیچ کاری ندارم مطلقا!!) فعالیت کنی و واقعا زمینه های خوبی فراهم میکنن خودشون، خصوصا کارآموزی، میتونی با استادا ارتباط بگیری و از همون ترم اول بهت پروژه های سبک میدن اگه تایید بشی و TA هم میتونی بشی با اینکه منطقا ترم اول دوم و حتی سوم معمولا قبول نمیکنن، ولی علموص زمینه قبول کردن این چیزا رو داره و به نظرم پوینت خیلی مثبتیه

یعنی یک سال ۱۶۰ میلیون و ماهی ۱۳ میلیون تومن؟
والا من باشم با کله میزنمش. شما با کار پارت تایم دانشجویی تو مهندسی کامپیوتر همین عدد رو راحت در میاری. از ترم سوم ریلکس میتونی خرج خودتو بدی. فقط البته مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر. مخصوصا ساکن تهران باشی دغدغه خوابگاه نداشته باشی. مهندسی کامپیوتر از شریف داشته باشی الان درآمدت حداقل با عددهای امروز ماهی ۶۰-۷۰ میلیونه. الان ۱۰۰ میلیون پول آزادسازی مدرک لیسانسه. تا فارغ التحصیلیت این میشه حداقل ۲۰۰ میلیون. پردیس بخونی مدرکتم آزاده. بعد دارید فارغ التحصیل شریف میشید. این اسم و برند یک عمر باهاتون میمونه.

میتونم فحش بدم بهتون؟ :))

والا من باشم با کله میزنمش. شما با کار پارت تایم دانشجویی تو مهندسی کامپیوتر همین عدد رو راحت در میاری. از ترم سوم ریلکس میتونی خرج خودتو بدی. فقط البته مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر. مخصوصا ساکن تهران باشی دغدغه خوابگاه نداشته باشی. مهندسی کامپیوتر از شریف داشته باشی الان درآمدت حداقل با عددهای امروز ماهی ۶۰-۷۰ میلیونه. الان ۱۰۰ میلیون پول آزادسازی مدرک لیسانسه. تا فارغ التحصیلیت این میشه حداقل ۲۰۰ میلیون. پردیس بخونی مدرکتم آزاده. بعد دارید فارغ التحصیل شریف میشید. این اسم و برند یک عمر باهاتون میمونه.

مهم این اولش تا قبل از کار پیدا کردنه، خود من پارسال نمیتونستم اسم پردیس رو حتی تو ذهنم داشته باشم چون واسم ماهی ۱۳ میلیون رقم خیلی خیلی خیلی بزرگی بود!!
نمیدونم چند درصد از خانواده ها درآمد بالای ۲۰ دارن در حال حاضر، ولی واقعا نمیشه ۱۳ تومن فقط برای یک نفر از اعضای اون خونه هزینه بشه

نمیدونم، شایدم ذهن من خیلی بسته اس

مهم این اولش تا قبل از کار پیدا کردنه، خود من پارسال نمیتونستم اسم پردیس رو حتی تو ذهنم داشته باشم چون واسم ماهی ۱۳ میلیون رقم خیلی خیلی خیلی بزرگی بود!!
نمیدونم چند درصد از خانواده ها درآمد بالای ۲۰ دارن در حال حاضر، ولی واقعا نمیشه ۱۳ تومن فقط برای یک نفر از اعضای اون خونه هزینه بشه

نمیدونم، شایدم ذهن من خیلی بسته اس
این کار از جنس سرمایه گذاری هست نه هزینه کردن. شاید خانواده ای نتونه ۱۳ میلیون هزینه کنه اما میتونه یکم از دارایی و پس انداز طلا و سکه ایناشو بفروشه. بچه‌ش ۶ سال دیگه تو نیویورک کار میکنه ۱۰ برابرشو میفرسته واسشون. البته اگر کسی در اون حدم نداره دیگه خب چاره ای نداره. ولی من دیدم کسی که باباش چندتا خونه و مغازه داشت ولی داشت به جای پردیس امیرکبیر داشت میرفت صنعتی اصفهان بخونه. چون فکر میکرد دلیل نداره شهریه بده!

شریف تقریبا ترمی ۷۰-۸۰ تومن با تخفیفش هر سال هم بیشتر میشه یکم
امیرکبیر برای ترم آینده برآورد کرده حدود 50 تومن برای 18 واحد

در نظر داشته باشید که در نهایت پردیسی ها هزینه ای برای آزادسازی مدرک پرداخت نمیکنن و روزانه همین هزینه رو که پردیسی هر ترم پرداخت میکنه رو در نهایت یکجا باید پرداخت کنه

@Admin2
من یه سوال دارم
چجوریه که الان در حال حاضر هزینه آزادسازی مدرک ترمی ۷ و خورده ایه، حالا ما اصلا بگیم ۱۰ تومن، که ۸ ترمم نه اصلا ۱۰ ترم، میشه ۱۰۰ تومن
ولی هزینه پردیس یا حتی شبانه خیلی بیشتره؟!
مگه نباید همه شون یه اندازه باشن که برابر بشن با هزینه آزادسازی مدرک؟!

مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر کار پارت تایم رو شاید بشه هندل کرد. اونجور که من دیدم (نمیدونم مباحث چه مدلیه، آسونه یا چی) دانشجوهاش بدون غر زدن معدلاشون خوب میشه
بقیه مهندسی های مکانیک محور تو حداقل شریف و امیرکبیر واقعا کار پارت تایم سخته به نظرم به این امید اومدن اشتباهه. شما اگه بتونید هم در نهایت معدل و سوادی که قراره از دانشگاه عایدتون بشه رو میبازید

Back
بالا