• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

دانشگاه میتونه برای مهاجرت مشکل درست کنه؟ یکی از دانشجو های کامپیوتر میگفت علموص ریز نمرات رو برای دانشگاهای خارجی نمیفرسته

دانشگاه میتونه برای مهاجرت مشکل درست کنه؟ یکی از دانشجو های کامپیوتر میگفت علموص ریز نمرات رو برای دانشگاهای خارجی نمیفرسته
خیلی از دانشگاه ها نمیفرستن تا مراحل آزادسازی مدارک رو انجام ندی. حتی قدیما بعضیاشون خودشون ریزنمرات انگلیسی هم میدادن الان دیگه نمیدن من علم و صنعت دقیقا نمیدونم ولی چیز عجیبی نیست

البته درمورد ارسال ترجمه مدارک بصورت مهر و موم شده اطلاع ندارم کلا

کسی بوده که سال های پیش مصاحبه بورس همراه اول رفته باشه؟ یا از طریق کسایی که رفتن بدونه سوالا چجوریه و چیه؟

بورس همراه اول؟! همراه اول هم مگه اینطوری بود؟ مصاحبه‌ش مگه با مصاحبه فرهنگیان و سپاه و ارتش و اینا متفاوت نبود؟
گزینش عقیدتی اینا نداره. ولی کلا تمایلشون به افراد مذهبی هست. تو مصاحبه استخدامی ببینن تو پروفایل هات عکس بی حجاب گذاشتی ردت میکنن. ورودیش کلا این مدلیه. ولی بعدش دیگه کاریت ندارند. مصاحبه بورس هم شبیه همینه چون همون مصاحبه گرها هستند.

دوستان یه سوال
یکی از دوستای من پیامک براش اومده بیا مصاحبه شاهد
رتبه اش شده ۸ هزار منطقه دو
و قبل از شاهد و اینا، بقیه شهرا رو زده مثلا زنجان و اینا رم زده
مشاور بهش گفته چون پیامک اومده معنیش اینه تو دانشگاه های قبل از شاهد که زدی رو نیووردی😐😐
چنین چیزی درسته؟!

چنین چیزی درسته؟!
فکر کنم آره چون من پارسال همین بورسیه‌های همراه اول رو زده بودم که برای مصاحبه دعوت نشدم حالا نمی‌دونم رتبه‌م بهش میخورد یا نه ولی در واقع الویت های بالاتر قبول شده بودم که به بورسیه‌ها نرسید

فکر کنم آره چون من پارسال همین بورسیه‌های همراه اول رو زده بودم که برای مصاحبه دعوت نشدم حالا نمی‌دونم رتبه‌م بهش میخورد یا نه ولی در واقع الویت های بالاتر قبول شده بودم که به بورسیه‌ها نرسید
واقعا؟!اخه مگه میشه با ۸ هزار منطقه دو هیچ جا و هیچ رشته ای نیاره ادم 😐😐😐😐😐😐😐😐

Back
بالا