- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
تو همین دوران دانشجویی پارت تایم کار کنی میشه سابقه کار.این عدد درآمدی که میگین ۶۰ ۷۰ تومن واسه آدم بدون سابقه کار هم هست؟🥲
تو همین دوران دانشجویی پارت تایم کار کنی میشه سابقه کار.این عدد درآمدی که میگین ۶۰ ۷۰ تومن واسه آدم بدون سابقه کار هم هست؟🥲
خیلی از دانشگاه ها نمیفرستن تا مراحل آزادسازی مدارک رو انجام ندی. حتی قدیما بعضیاشون خودشون ریزنمرات انگلیسی هم میدادن الان دیگه نمیدن من علم و صنعت دقیقا نمیدونم ولی چیز عجیبی نیستدانشگاه میتونه برای مهاجرت مشکل درست کنه؟ یکی از دانشجو های کامپیوتر میگفت علموص ریز نمرات رو برای دانشگاهای خارجی نمیفرسته
استایل مذهبی پسند هستند.کسی بوده که سال های پیش مصاحبه بورس همراه اول رفته باشه؟ یا از طریق کسایی که رفتن بدونه سوالا چجوریه و چیه؟
بورس همراه اول؟! همراه اول هم مگه اینطوری بود؟ مصاحبهش مگه با مصاحبه فرهنگیان و سپاه و ارتش و اینا متفاوت نبود؟استایل مذهبی پسند هستند.
گزینش عقیدتی اینا نداره. ولی کلا تمایلشون به افراد مذهبی هست. تو مصاحبه استخدامی ببینن تو پروفایل هات عکس بی حجاب گذاشتی ردت میکنن. ورودیش کلا این مدلیه. ولی بعدش دیگه کاریت ندارند. مصاحبه بورس هم شبیه همینه چون همون مصاحبه گرها هستند.بورس همراه اول؟! همراه اول هم مگه اینطوری بود؟ مصاحبهش مگه با مصاحبه فرهنگیان و سپاه و ارتش و اینا متفاوت نبود؟
فکر کنم آره چون من پارسال همین بورسیههای همراه اول رو زده بودم که برای مصاحبه دعوت نشدم حالا نمیدونم رتبهم بهش میخورد یا نه ولی در واقع الویت های بالاتر قبول شده بودم که به بورسیهها نرسیدچنین چیزی درسته؟!
واقعا؟!اخه مگه میشه با ۸ هزار منطقه دو هیچ جا و هیچ رشته ای نیاره ادم 😐😐😐😐😐😐😐😐فکر کنم آره چون من پارسال همین بورسیههای همراه اول رو زده بودم که برای مصاحبه دعوت نشدم حالا نمیدونم رتبهم بهش میخورد یا نه ولی در واقع الویت های بالاتر قبول شده بودم که به بورسیهها نرسید