alihhh
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- اراک
- سال فارغ التحصیلی
- 96
من بین 2 رشته غیر هم جنس موندم.
صنایع و هوافضا. نظر بدید لطفا
من باشم صنایع. چون درس هاش آسون تره. دامنه فعالیتش بسیار گسترده تره. حق انتخاب ها و فرصت های شغلیشم بیشتره. یک مهندس صنایع میتونه تو هر سازمان بزرگی به کار گرفته بشه اما مهندس هوافضا باید کار تخصصی خودشو بکنه.من بین 2 رشته غیر هم جنس موندم.
من رتبم 235 منطقه 2 هستش احتمالش خیلی کمه برای عمران شریف بین عمران امیرکبیر و تهران کدومو اولویت قرار بدم ؟
بعد یه چیز دیگه عمران الان بازار کار داره اصن من علاقهدزیادی به عمران و مهندسی کامپیوتر دارم ولی برا کامپیوتر رتبه خوبی ندارم راهنمایی کنید خواهش
در هر رشته ای حق شرکت داری در کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم. ( ارشدهای وزارت بهداشت اینجوری نیست). ولی باید درس های اون رشته رو بخونی امتحان بدی. در مورد رشته هایی این کار عملی هست در مورد بعضیا منطقی نیست. مثلا ارشد صنایع یا ارشد روان شناسی کار متداولیه. ولی مثلا بیای ارشد برق یا مکانیک بدی تو تحصیل ارشد دچار مشکل میشی.من یه سوالی دارم الان من با دیپلم تجربی اگه برم شیمی شریف برای ارشد میتونم مهندسی بخونم؟و اینکار اگه شدنیه چقدر سخته؟
یکی از آشناهای ما میگه با دیپلم تجربی دیده کسی اینکار رو بکنه ولی هم خیلی مطمئن نبود و هم اینکه من به اون فرد دسترسی ندارم که دقیقتر بپرسم.
و یه سوال دیگه اینکه مدیریت مالی علامه بهتره یا تهران؟
صنایع بازار خوبی داره.اما هوافضا دامنه کاریش محدوده.و صنایع درساش راحت تره.من بین 2 رشته غیر هم جنس موندم.
گرایشه ارشده این. خیلی هم مطرح نیست. با روش های علمی سعی میکنند پیش بینی کننده آینده چجوری قراره باشه. چنین چیزی اصولا تو مراکز تحقیقاتی کار میکنن که تو ایران نداریم خیلی.دوستان ؛
در مهندسی صنایع گرایش " آینده پژوهی " دقیقا چه نقشی داره ؟! یعنی چه کار می کنن ؟!
شغلش چیه ؟
با نام مخفف PTF هم میشناسندش
چندتا پست بالاتر راجع به این توضیح دادم.بچه ها, کسی که لیسانس میره علوم پایه میخونه, برای ارشد میتونه مهندسی بخونه یا نه؟
میشه بگید چرا راضی نیستید و اگه برمیگشتید میرفتید سی اس شریف ؟بچه ها ، من چون خودم از انتخاب رشته خودم راضی نبودم (الان اگر برمیگشتم میرفتم سی اس شریف )
و کلا حوصله دنبال کردن و این حرفا رو ندارم
لذا اگر سوالی من بابا شرایط محیطی امیرکبیر (چه دانشگاه مثه سلف و خوابگاه و ... ) چه دانشکده کامپیوترش ( استاداش و محیطش و ... )
سوالی داشتین در خدمتم !
اطلاع زیادی ولی ندارم متاسفانه من باب اینکه اصلا رشته کامپیوتر چیه یه فرقش با سی اس چیه ، یا اینکه بازار کار و این حرفا !
فقط یه نکته ی به وضوح دیگه ، تهران رو بالاتر امیرکبیر بزنین
شریف
---
---
تهران
--
--
امیرکبیر
--
--
اگه میتونی صنایع شریف قبول بشی خوب ارزش داره ولی در کل اگه نظرم رو میپرسی هوافضا خیلی درآمد زا و از طرفی از جمله رشته هایی هست که هنوز هم که هنوز هست خیلی جا برای پیشرفت داره و تنها رشته ای هست که سقف نداره!من بین 2 رشته غیر هم جنس موندم.