• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک

به نقل از توکلی :
نه خب وقتی من میگم زشت نیست، صرفن از این باب که مردم چی میبینن. وگرنه الان م فکر میکنم میگم خب یه سال دیگه بمونم رتبه یک شم چی میرم؟ بازم میرسم به همین آمار اینا. نه مهندسی کامپ و مکانیک. #علاقه

در کل بازار کار، به صورت نسبی برای آمار بهتره از ریاضی؟ مثلن اگه ریاضی شریفم میارم نزم برم آمار تهران؟
نه ببین شما اگه آمار بخونی یه بازار کار پروژه ای بهتری داره ... ینی تو آمار خیلی پروژه ای جات بیشتر شده و آمار به اقتصاد نزدیک تره
ولی خب ببین شما ریاضی رو بد نگاه نکن ریاضی خیلی فراتر از این چیزیه که شما میبینی ... ینی ببین شما این پتانسیل تغیر رشته در فوق رو در ریاضی هم تقریبا به قوت آمار داری و بعد ببین شما تو ریاضی که بخونی ممکنه به چیزای کامپیوتری و رمز نگاری اینا علاقه مند بشی خب یه رشته خیلی خفنه
بعد جدیدا یه سری گرایش ریاضی اومده که تحت عنوان سیستم دینامیکی و اینا میاد و جدیدا داره به سمت هوش مصنوعی و اینا میاد و خیلی نازه ;;) :))
بعد خدمت شما عارض بشم که خب این گزینه ها تو ریاضی خیلی بیشتره ولی آمار ساده تره 1 دوما دلایل بالا رو هم داره ...
اما ببین ریاضی شریف بخصوص گرایش صنعتی یا مالیش دقیق یادم نمیاد اسمش چی بود واقعا وسوسه بر انگیزه و واقعا خیلی خوبه :-" :-" ولیییی آقا ریاضی شریف سخته :-" :-" ینی ببین واقعا ریاضی دوست داری ؟؟ میتونی تحمل کنیش :-? و خب به طبع تو شریف همه چیز سخت تره :))
پس توصیه نهاییم اینه اگه علاقه داری به ریاضی و اینا واقعا بزن ریاضی شریف اگه نه آمار تهران بهتره اگه میخوای اقتصاد بری :-?

.

همایش آشنایی با رشته های مهندسی، روزهای یکشنبه 24 مرداد و دوشنبه 25 مرداد در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می گردد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید.

چجوریاس که صنایع فردوسی زودتر از کامپ ـِش پر شده، از طرفی که تو شریف کامپ زودتر از صنایع پر میشه؟ میشه نتیجه گرفت کامپ فردوسی قوی نیس؟

کلن اینجور نتیجه گیری ها تا چه حد درسته؟

اصلن اینکه گفته میشه مثلن مکانیک تهران از مکانیک شریف قوی تره، یا صنایع شریف از صنایع تهران قوی تره ینی چی؟ بدونه توجه به اینکه حرفم درسته یا نه بگید.

کلن قوی بودن فلان رشته تو فلان دانشگاه رو بر اساس چی میسنجن؟ آیا نتیجه گیریِ رسمی ای وجود داره؟

به نقل از توکلی :
اصلن اینکه گفته میشه مثلن مکانیک تهران از مکانیک شریف قوی تره، یا صنایع شریف از صنایع تهران قوی تره ینی چی؟ بدونه توجه به اینکه حرفم درسته یا نه بگید.

کلن قوی بودن فلان رشته تو فلان دانشگاه رو بر اساس چی میسنجن؟ آیا نتیجه گیریِ رسمی ای وجود داره؟

ببینید اصولا تفاوت "علمی" چندانی بین دانشگاه های برتر کشور وجود نداره و بیشتر خود دانشجو ملاک هست. من فارغ التحصیل صنایع دانشگاه تهران هستم. وقتی بچه های خودمون رو با دوستانی که دانشگاه های شریف، پلی تکنیک و علم و صنعت که درس خوندن مقایسه می کنم واقعا تفاوت "چندانی" وجود نداره. ممکنه دانشجویی تو خواجه نصیر باشه که از فارغ التحصیل شریف قوی تره. اون چیزی که تفاوت بین دانشگاه ها رو ایجاد می کنه، فضای فرهنگی اجتماعی و جو هر دانشگاه است و فرصت های جانبی که امکان داره برای فرد به وجود بیاد.
به طور کلی معیار مشخصی برای سنجش دانشکده های یک رشته وجود نداره و معمولا این ذهنیت ها در دانش آموزا هست چون با فضای آکادمی آشنایی ندارن.

به نقل از sepehr_a :
ببینید اصولا تفاوت "علمی" چندانی بین دانشگاه های برتر کشور وجود نداره و بیشتر خود دانشجو ملاک هست. من فارغ التحصیل صنایع دانشگاه تهران هستم. وقتی بچه های خودمون رو با دوستانی که دانشگاه های شریف، پلی تکنیک و علم و صنعت که درس خوندن مقایسه می کنم واقعا تفاوت "چندانی" وجود نداره. ممکنه دانشجویی تو خواجه نصیر باشه که از فارغ التحصیل شریف قوی تره. اون چیزی که تفاوت بین دانشگاه ها رو ایجاد می کنه، فضای فرهنگی اجتماعی و جو هر دانشگاه است و فرصت های جانبی که امکان داره برای فرد به وجود بیاد.
به طور کلی معیار مشخصی برای سنجش دانشکده های یک رشته وجود نداره و معمولا این ذهنیت ها در دانش آموزا هست چون با فضای آکادمی آشنایی ندارن.
این صحبتها که درباره قوی بودن فلان رشته تو فلان دانشگاه میشه کشکه؟

به نقل از توکلی :
کشک نیست ولی احساس می کنم بیشتر درمورد کارشناسی ارشد ودکترا صادق باشه

به نقل از توکلی :
خودتون باید بررسی کنید. الان هر کدوم از دانشکده ها سایت های کاملی دارند. میتونید برید مثلا رزومه اعضای هیات علمی رو ببینید. این که مثلا چندتا استادتمام تو اون دانشکده وجود داره. یکی از معبارها میتونه رتبه فارغ التحصیلای اون دانشکده در کنکور ارشد باشه، البته معیار کاملی نیست چون بعضی ها اپلای می کنن، بعضی ها با معدل الف مستقیم وارد ارشد میشن، بعضیا اصلا کنکور ارشد نمیدن و ... .
این صحبت های که میشه معمولا قضاوت از روی "ظاهر" هست. مثلا یه دانش آموز دبیرستانی میره شریف و دانشکده مکانیک رو میبینه که از نظر ساختمون و فضای فیزیکی محدودیت داره. بعد میاد دانشگاه تهران و دانشکده مکانیک رو میبینه که دو تا ساختمون بزرگ داره که یکیش 10 طبقه است. بعد با خودش میگه مکانیک تهران قوی تر از شریفه.
بازهم تاکید می کنم که از نظر "علمی" تفاوت زیادی وجود نداره. با این که اصولا در مقطع کارشناسی هم قرار نیست کار علمی سطح بالایی انجام بشه و دانشجوها مباحث پایه ای اون رشته رو یاد میگیرن. این بحث ها بیشتر در مقاطع ارشد و دکتری اون هم به تفکیک گرایش ها و حوزه های خاص موضوعیت داره.

آقا من فقط وسط این بحثا یه کامنت بیام! :D داوطلبان گرامی بدانند که این نظراتی که بچه‌ها (از جمله خودم) میدن، لزومن خودشون همه با هم روشون توافق ندارنا!

نمی‌خوام زیاد توضیح بدم اما برای مثال من این‌که میگن تغییر رشته (به طور خاص توی امیرکبیر منظورمه) اینقد سخته رو قبول ندارم؛ و یا این‌که میگن بین دانشگاه‌های برتر تفاوت چندانی نیست رو.

بعدن نوشت: قسمت پایین رو قبول دارم البته!
به نقل از sepehr_a :
اصولا در مقطع کارشناسی هم قرار نیست کار علمی سطح بالایی انجام بشه و دانشجوها مباحث پایه ای اون رشته رو یاد میگیرن. این بحث ها بیشتر در مقاطع ارشد و دکتری اون هم به تفکیک گرایش ها و حوزه های خاص موضوعیت داره.

Back
بالا