مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

معرفی رشته مهندسی ریخه گری یا متالوژی:

بچه ها در مورد دانشگاه های شمال اطلاعی دارین؟ مثلا مازندران-بابلسر؟ از نظر قوی بودن دانشگاه توی رشته های مهندسی یا مثلا علوم کامپیوتر؟

من در حد همین دو ترم چیزایی ک دستم اومده رو بگم
یکی پرسیده بود با 92 منطقه میارم مهندسی کامپ تهران رو یا نه به نظرم احتمالش خیلی هستش با توجه ب رتبه های پارسال
سایت کانون از این نظر اطلاعات خوبی میده!
یه چیز دیگه ک هس جویه ک هس برای مهندسی و علوم کامپیوتر
ب نظرم این ک حواستون باشه تحت تاثیر قرار نگیرین
من درباره دانشگاه های دیگه اطلاعات دقیقی ندارم ولی مهندسی کامپیوتر تهران همینطور ک یکی دیگه هم گفته بود شما از همون ترم اول درگیر پروژه و لب زیادی هستین موقعی ک بیشتر ترم اولی های دیگه در حال پاس کردن ی سری علوم پاین فقط! البته برای برقی ها هم هس این داستان این جا!
ینی این ک بدونین اگه کامپ زدین ی مقدار فشار روتون بیشتره از همون ترم اول نسبت ب بقیه رشته ها!

دیگه برای بچه هایی ک تو دبیرستان درگیر نبودن غیر درسای مدرسه فک کنم بیشتر از همون گستس ک دستشون میاد علاقشون ب کامپ چجوریاس هر چند ک کافی نیس
ولی این ک دوست نداری و بگی ممکنه علاقه بوجود بیاد خب ممکنه بوجود هم نیاد ب نظرم ب ریسکش نمیارزه

فقط بگم همایش سال دیگه خواستید برید فقط و فقط برید شریف .امیرکبیر..... :|

به نظرتون راهنمای انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش به درد ۵ درصدی ها می خوره؟ چون سال قبل این نبوده که بخوان با قبلی ها تعیین کنن.

به نظرتون راهنمای انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش به درد ۵ درصدی ها می خوره؟ چون سال قبل این نبوده که بخوان با قبلی ها تعیین کنن.
قضیه این5درصد که میگی چیه؟؟؟

سهمیه ایثارگران هست. ۵ درصد ظرفیت دانشگاهاست.و مازاد ۲۵ درصد شهدا و جانبازان هم بهش اضافه میشه

ینی سهنیه ایثارگران رو زیاد کردن امسال؟؟؟

ینی سهنیه ایثارگران رو زیاد کردن امسال؟؟؟
سالای قبل ۲۵ بود الان یه ۵ هم اضافه شده. ولی همه اینا اول تو مناطق گزینش میشن و اگه قبول نشدن میرن سهمیه تا سهمیه الکی استفاده نشه.

به نظرتون مهندسی کامپیوتر بعد از شریف دانشگاه تهران بهتره یا امیر کبیر؟از لحاظ خوابگاه و جو و اینا چطور؟

کسی هست شهرسازی بخونه ؟؟؟

به نظرتون مهندسی کامپیوتر بعد از شریف دانشگاه تهران بهتره یا امیر کبیر؟از لحاظ خوابگاه و جو و اینا چطور؟
رنک تهران بالاتره خوابگاه امیرکبیر خیلی بهتره

من الان ۵۰تارشته رو برای سراسری نوشتم اگه اخریو قبول شم نمیتونم دیگه دانشگاه ازاد رشته ایوانتخاب کنم ؟این که میگن نمیشه انصراف داد یعنی چی؟

من یه چیزیو بگم بهتون؛ برید مراسم روزی با دانشگاه تهران رو. دانشجوها خودشون میان و رشته ها رو معرفی میکنن بهتون.
سایت خود دانشگاه یه سر بزنید حتما.

من رتبم 235 منطقه 2 هستش احتمالش خیلی کمه برای عمران شریف بین عمران امیرکبیر و تهران کدومو اولویت قرار بدم ؟
بعد یه چیز دیگه عمران الان بازار کار داره اصن من علاقهدزیادی به عمران و مهندسی کامپیوتر دارم ولی برا کامپیوتر رتبه خوبی ندارم راهنمایی کنید خواهشا

من رتبم 235 منطقه 2 هستش احتمالش خیلی کمه برای عمران شریف بین عمران امیرکبیر و تهران کدومو اولویت قرار بدم ؟
بعد یه چیز دیگه عمران الان بازار کار داره اصن من علاقهدزیادی به عمران و مهندسی کامپیوتر دارم ولی برا کامپیوتر رتبه خوبی ندارم راهنمایی کنید خواهشا
بازار کار عمران خیلی خراب شده. به دلیل کاهش شدید ساخت و ساز و فعالیت های عمرانی. برعکس کامپیوتر بسیار رشد کرده. اول به نظرم کامپیوترها رو بزن بعد عمران رو. البته عمران تهران بهتر از عمران امیرکبیره.

Back
بالا