• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

معرفی رشته مهندسی ریخه گری یا متالوژی:

بچه ها در مورد دانشگاه های شمال اطلاعی دارین؟ مثلا مازندران-بابلسر؟ از نظر قوی بودن دانشگاه توی رشته های مهندسی یا مثلا علوم کامپیوتر؟

من در حد همین دو ترم چیزایی ک دستم اومده رو بگم
یکی پرسیده بود با 92 منطقه میارم مهندسی کامپ تهران رو یا نه به نظرم احتمالش خیلی هستش با توجه ب رتبه های پارسال
سایت کانون از این نظر اطلاعات خوبی میده!
یه چیز دیگه ک هس جویه ک هس برای مهندسی و علوم کامپیوتر
ب نظرم این ک حواستون باشه تحت تاثیر قرار نگیرین
من درباره دانشگاه های دیگه اطلاعات دقیقی ندارم ولی مهندسی کامپیوتر تهران همینطور ک یکی دیگه هم گفته بود شما از همون ترم اول درگیر پروژه و لب زیادی هستین موقعی ک بیشتر ترم اولی های دیگه در حال پاس کردن ی سری علوم پاین فقط! البته برای برقی ها هم هس این داستان این جا!
ینی این ک بدونین اگه کامپ زدین ی مقدار فشار روتون بیشتره از همون ترم اول نسبت ب بقیه رشته ها!

دیگه برای بچه هایی ک تو دبیرستان درگیر نبودن غیر درسای مدرسه فک کنم بیشتر از همون گستس ک دستشون میاد علاقشون ب کامپ چجوریاس هر چند ک کافی نیس
ولی این ک دوست نداری و بگی ممکنه علاقه بوجود بیاد خب ممکنه بوجود هم نیاد ب نظرم ب ریسکش نمیارزه

فقط بگم همایش سال دیگه خواستید برید فقط و فقط برید شریف .امیرکبیر..... :|

به نظرتون راهنمای انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش به درد ۵ درصدی ها می خوره؟ چون سال قبل این نبوده که بخوان با قبلی ها تعیین کنن.

به نظرتون راهنمای انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش به درد ۵ درصدی ها می خوره؟ چون سال قبل این نبوده که بخوان با قبلی ها تعیین کنن.
قضیه این5درصد که میگی چیه؟؟؟

Back
بالا