- نام مرکز سمپاد
- علامه طباطبایی ناحیه 1 (طلایه داران سابق)
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- برنز المپیاد فیزیک*
- دانشگاه
- دانشگاه تبریز
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق قدرت - فیزیک محض
معرفی رشته مهندسی ریخه گری یا متالوژی:
معرفی رشته مهندسی ریخه گری یا متالوژی:
این سطوح کجا مشخص شدن؟؟سلام / از لحاظ سطح بندی، علم و صنعت سطح 1 و خواجه نصیر سطح 2 هست
از لحاظ رشته من اطلاعی ندارم ... موفق باشی
البته ایشون دکتر پزشک رئیس پردیس علوم دانشگاه تهران هستن. :دیمعرفی علوم پایه-ریاضیات کاربردی:
قضیه این5درصد که میگی چیه؟؟؟به نظرتون راهنمای انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش به درد ۵ درصدی ها می خوره؟ چون سال قبل این نبوده که بخوان با قبلی ها تعیین کنن.
سهمیه ایثارگران هست. ۵ درصد ظرفیت دانشگاهاست.و مازاد ۲۵ درصد شهدا و جانبازان هم بهش اضافه میشهقضیه این5درصد که میگی چیه؟؟؟
سهمیه ایثارگران هست. ۵ درصد ظرفیت دانشگاهاست.و مازاد ۲۵ درصد شهدا و جانبازان هم بهش اضافه میشه
سالای قبل ۲۵ بود الان یه ۵ هم اضافه شده. ولی همه اینا اول تو مناطق گزینش میشن و اگه قبول نشدن میرن سهمیه تا سهمیه الکی استفاده نشه.ینی سهنیه ایثارگران رو زیاد کردن امسال؟؟؟
رنک تهران بالاتره خوابگاه امیرکبیر خیلی بهترهبه نظرتون مهندسی کامپیوتر بعد از شریف دانشگاه تهران بهتره یا امیر کبیر؟از لحاظ خوابگاه و جو و اینا چطور؟
بازار کار عمران خیلی خراب شده. به دلیل کاهش شدید ساخت و ساز و فعالیت های عمرانی. برعکس کامپیوتر بسیار رشد کرده. اول به نظرم کامپیوترها رو بزن بعد عمران رو. البته عمران تهران بهتر از عمران امیرکبیره.من رتبم 235 منطقه 2 هستش احتمالش خیلی کمه برای عمران شریف بین عمران امیرکبیر و تهران کدومو اولویت قرار بدم ؟
بعد یه چیز دیگه عمران الان بازار کار داره اصن من علاقهدزیادی به عمران و مهندسی کامپیوتر دارم ولی برا کامپیوتر رتبه خوبی ندارم راهنمایی کنید خواهشا