- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- فقط شیمی ولا غیر!!!
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
ایونتی در راه است.
منتظر باشید ...
ایونتی در راه است.
تو بحث اپلای اینقدر هم که میگین فرق نیست. به خاطر این که سی اس شریف تو دانشکده ریاضیه و اگه کسی بخواد ریکام بگیره، از دپارتمان ریاضی میگیره. بچه هایی که تو شریف دو رشته ای میکنن با سی اس و مثلا سی ای میخونن، با مدرک سی اس ولی از دپارتمان کامپیوتر ریکام میگیرن. دپارتمان ریاضی شریف اونقدری قوی نیست نسبت به برق یا مهندسی کامپیوترش. (اینو سال پیش داشتم تحقیق میکردم از یکی از دوستان که خودش برق و سی اس از شریف گرفت و الان اره ام آی تی درس میخونه شنیدم) و از طرفی دانشگاه تهران دانشکده برق و کامپیوترش یکیه و اساتید خیلی خفنی داره که به قول یکیشون میگفت تقریبا به جز ام آی تی ما از همه جا فارغ التحصیل داریم و هر کس بخواد جایی بره، اصلا بهش میگیم برو با فلانی صحبت کن اونجا درس خونده.سلام ٬ تبریک میگم ٬ اکیدا توصیه ی من به تو اینه که حتما با چند تا دانشجوی مهندسی کامپیوتر تهران و سی اس شریف هم صحبت کنی ٬
ببین من اون زمان که تحقیق کردم فکر کردم اگر بخوام تو شرایط ایران بمونم و کار کنم علوم کامپیوتر و مهندس نبودن جلوی منو خواهد گرفت ٬ ولی خب اشتباه فکر میکردم !
کلا مهندسی کامپیوتر یه میزانی عملی تره و پروژه هاش بیشتره و علوم کامپیوتر یکمی رو کاغذ تر و تئوری تر البته ممکنه دانشگاه به دانشگاه متفاوت باشه ٬ فرق دیگشون اینه که علوم کامپیوتر چون تو دانشکده ریاضیه ٬ باید دو سه تا درس ریاضی هم پاس کنی که تا جایی که من اطلاع دارم مشکل ساز نشده برای کسی ٬
اپلای شریف خیییلی متفاوت تر و راحت تر از تهرانه !
یعنی فرق اپلای تهران و امیرکبیر اصلا چیز خاصی نیست ولی فرق برند شریف خیلی مهم و تاثیر گذاره !
از طرفی اگر خیلی هم برات مهم باشه میتونی بری معدلت خوب شه تغییر رشته بدی٬
فضای علوم کامپیوتر شریف یه فضای شاخ تر و المپیادی تره نسبت به مهندسی کامپیوتر تهران یا امیرکبیر که باعث میشه یه جورایی تو رو هم تو موج همراه خودش ببره !
میمونه امکانات رفاهی و اینکه بازار کار دو رشته !
امکانات رفاهی شریف واقعا از تهران بهتره ٬ خوابگاه و سلفش (فکرکنم) گرفته تا شاید امکانات دانشکده؟
کار : من هنوز متاسفانه خودم خیلی وارد فضای کار نشدم ولی چیزی که من فهمیدم ٬ اینطوریه که واقعا هیچ فرقی نداره بین علوم کامپیوتری و مهندسی کامپیوتری مهم اینه تو چیا بلدی ٬ چه قدر بلدی ٬ مثلا چه قدر بنیان ریاضی و الگوریتمت قوی شه و ... تو کار حتی با اینکه بی تاثیر نیست دانشگاه و معدلت ولی اونقدرا اهمیت نداره
و خب ملا فکر کنم سی اس به طور کلی راحت تر میگیرن تا سی ای !
یعنی حداقل تو دانشگاه ما که اینطوریه ! سی اس هتله یه جورایی نسبت به ما
+ موفق باشی و تصمیم درست رو بتونی بگیری:)
(خلاصه حرفای من : بین اون دوتا برو سی اس شریف)
رُوی بالمضمون عن شیخنا و مولانا و بزرگنا ایمان الریج علیه آلاف درود و دمش گرم انه قال:فارسی رو با انگلیسی قاطی نکنیم. -____-ایونتی در راه است.
منتظر باشید ...
رُوی بالمضمون عن شیخنا و مولانا و بزرگنا ایمان الریج علیه آلاف درود و دمش گرم انه قال:فارسی رو با انگلیسی قاطی نکنیم. -____-
---------------
قبل شروع انتخاب رشته؟
سایت دانشکده ها هم هستاگه خوابگاهی باشیم راه جایگزینی وجود داره؟
با ۴۰۰ انتخاب های بهتری از شیمی کاربردی داری ها ! سوال دوم هم بستگی به علایقت داره. نمیشه گزاره کلی داد.کسی راجب به شیمی کاربردی میدونه ؟ و اینکه چرا اینقد کم میگیرن؟
بعد الان رتبه 400 خرده ای باشه بهترع دانشگاه رو تو الویت قرار بدع یا رشته رو؟
اول این که چارت درسی رشته های مختلف رو ببینچه جوری باید از بین مهندسیا بهترین رشته ی خودمونو پیدا کنیم؟
قطعا نوع دانشگاه رو تو مقاطع بالاتر میشه عوض کرد ولی رشته یک عمری با ادم هست کل زندگیت اینده َشغلیت گره میخوره بش ولی دانشگاه ی مقطع که تموم میشه.کسی راجب به شیمی کاربردی میدونه ؟ و اینکه چرا اینقد کم میگیرن؟
بعد الان رتبه 400 خرده ای باشه بهترع دانشگاه رو تو الویت قرار بدع یا رشته رو؟
مهندسی مواد چه طورع ؟
راجب شهید بهشتی چیزی نمیدونم واقا، ولی تهران بهتره : ))علوم کامپیوتر تهران بهتره یا شهید بهشتی ؟
سلام ما هم برسون )خوبه سلام داره
از دانشگاه اش خیلی خوشم میادراجب شهید بهشتی چیزی نمیدونم واقا، ولی تهران بهتره : ))
نه حالا جدا از لحاظ جوّ علمی رقابتی، اساتید و امکان اپلای و... فک نمیکنم به پای تهران برسه سیاس شهید بهشتی.
هر چند تهران هم به نسبت شریف مثلا، یا مهندسی، جوّ خستهای داره.
دیگ تهران نه هم، امیرکبیر دیگ نهایتا، چرا شهید بهشتی یهو؟