بچه های ریاضی
مهندسای آینده
من خودم موقع انتخاب رشته اول عمران شریف رو زدم. همه می زدن منم رفتم همایش شریف با تعاریف بعضا اغراق آمیزی و بعضا درستی که میشنیدم و با دیدن بعضی آدما اول شریف رو زدم. قسمت شد و ما قبول نشدیم. اومدم عمران تهران دیدم مثلا رتبه 100 منطقه 1 اومده عمران تهران.من گفتم بابا این دیوونس تو شریف با اون همه آدم خفن و جو المپیادی و فلانو ول کردی اومدی دانشگا تهران؟ولی اون چرا اینکارو کرده بود؟ چون با جو دانشگاه تهران آشنا بوده و دلش نمی خواسته این فرصت رشد داخل این فضا رو از دست بده. هر چی رفت جلو چشمم باز شد. تازه فهمیدم حداقل توی رشته ی ما و بعضی گرایش ها دانشگاه تهران از شریف بهتره (مثل منابع آب و مدیریت ساخت) در بعضی گرایش ها رقابت دارن باهم مثل خاک و طبیعیه که شریف در بعضی گرایش ها بهتره ولی میگم اختلاف اونقدری نیست که بخواید از زندگی کم لذت ببرید. من دیدم دوستام رو که توی شریف درگیر یک سختی های واقعا مسخره و بعضا بی مورد در دروس علوم پایه و بعد حالا دروس تخصصی شده بودن در حالیکه برای ما کمتر این اتفاقا رخ داد.
به هر حال من دو ترم رو تو فنی و دانشکده عمران گذروندم. الان ما کنکوی های 96 بدترین و دقت کنید بدترین اشخاص برای مشاوره انتخاب رشته هستیم چون ما فعلا اصن از رشته هامون چیز خاصی نمی دونیم. یه سری ریاضی و فیزیک خوندیم که به رشته هامون خیلی مربوط نیس ولی من پارسال درباره رشته ها خیلی تحقیق کردم مخصوصا عمران و صنایع و هوافضا. سوالی داشتید از شنیده هام که اکثرا منبع موثق داشتن میتونم کمک تون کنم. برادرانه توصیه میکنم
به دانشگاه تهران جدی فکر کنید. به دانشکده فنی خیلی جدی فکر کنید. این فرصت رو از خودتون دریغ نکنید
با اجازه تون :)شما الان عمران تهرانید؟
مکانیک علموص یا امیرکبیردوستان با رتبه 336 منطقه 3 میشه مکانیک یا مهندسی کامپیوتر یا عمران تو شهر تهران قبول شد؟
از رشتتون راضی اید؟ آخه از چند نفر شنیدم که بازار کار خوبی نداره و...با اجازه تون :)
از رشتتون راضی اید؟ آخه از چند نفر شنیدم که بازار کار خوبی نداره و...
به نظرت تاثیر و اهمیتش تا سال ۴ امتم باقی میمونه ؟ :؟سلام
من توی این 2 ترم تقریبا همه دانشگاه های تهران رو دیدم
میخوام بگم به طور خیلی جدی به تهران فکر کنین
شاید به نظرتون خیلی مهم نیاد ولی محیط دانشگاه واقعا خیلی تاثیرگذاره
اینکه شما با تعداد زیادی از دانشجو های رشته های مختلف میتونین ارتباط داشته باشین واقعا خیلی چیز مهمیه
من به شخصه اگه برگردم و بخوام با دست باز بین دانشگاه ها انتخاب کنم قطعا انتخابم دوباره تهران میشه
راجع به موارد دیگه مثل هیئت علمی و اینها دوستان اشاره کردن
گفتم که من دوباره ننویسم
فکر میکنم که بله تاثیرش میمونهبه نظرت تاثیر و اهمیتش تا سال ۴ امتم باقی میمونه ؟ :؟
و اینکه قبول دارم خیلی به رشد و موقعیت های مختلف کمک میکنه ولی آیا مثلا یه سطح پایین ترشو بدست بیاری ولی بری شریف بهتر نیست ؟
ببین یکی دوتا شرط داره ک مهمش اینه ک توی دانشگاه مورد نظرت ی رشته رو قبول شی و بعد سهمیه ت اعمال میشه و مثلا میتونی بری رشته بهتر ولی خب گفتم تو اون دانشگاه مقصد باید ی رشته رو بیاری...ترازتو در ۱۰۰/۹۲.۵ ضرب کن این میشه تراز بعدز اعمال سهمیه ت ک حالا باید ب اون رشته مورد نظرت برسهیک نفر سهمیه ی هیئت علمی رو توضیح میده؟
کلن سهمیه ها چه طورن؟مثلن اگر رشته ای ۱۵۰نفر ظرفیت داشته باشه پنجاه نفرش سهمیه ای هان؟ خب اینکه درست در نمیاد من متوجه نمیشم.
بعدم اینکه آدم با استفاده از سهمیه جای کس دیگه ای نمی گیره؟ من تا قبل کنکور میگفتم اینکار اخلاقی نیست الان گیر افتادم
و اینکه اگر مشکل علمیی در کار نباشه، ارزش داره کنکور مجدد بدیم؟
متوجه شدم. ممنونم بابت توضیحات.من گفتم ما از رشته هامون فعلا چیزی نمیدونیم ولی از استادا و سال بالایی ها چیزایی که شنیدم رو میگم بهتون.
عمران رشته ایه که خیلی گستردست. همه جور سلیقه ای رو میتونه پوشش بده که این به خاطر تنوع زیاد گرایشاشه. 10 تا گرایش اصلی داره
سازه
زلزله
مدیریت منابع آب
محیط زیست
سازه های هیدرولیکی
سواحل و سازه های دریایی
راه و ترابری
حمل و نقل
خاک یا ژئوتکنیک
و یکی دیگه که یادم نیس
کلا با اغماض میشه گفت هر چیزی به آبادانی مربوط بشه به مهندسی عمران مربوط میشه
بازار کار الان تو بعضی گرایشا تعریفی نداره شاید مثلا سازه هر چند الان هم یه مهندس سازه ی باسوادی که آموخته هاش جنبه عملی داشته و خوب یادگرفته باشه، براش کار هست ولی خب عموما وضع خوب نیس
بعضی گرایشا هم هست مث مدیریت ساخت یا حمل و نقل که جدیدترن و بازار بهتری هم دارن
در کل تو عمران، بسته به مهارتی که داری برات بازار کار هست
در ضمن عمران یکی از معدود رشته هاییه که بدون استخدام میشه کار کرد. منظورم نظام مهندسیه هرچند اونم پارتی بازی و رانت توش هس ...
سوالی بود بپرسید دوستان باتجربه تر (مخصوصا خانم @maryam_pmd ) و بنده جواب میدیم
به طور منظم پخش نشدن که. اونایی که زیر ۱۰k شدن تاثیر زیادی میذاره براشون.
سهمیه شهدا و رزمندگان و ایثارگران 5 و 25 درصد همه با هم میشه 14591 نفر که با سه رقم اعشار یک دهم جمع کل داوطلبانه. ینی اگه مشمولان سهمیه های ایثارگران به طور منظم بین بقیه داوطلبا پخش شده باشن امسال رتبه اصلی هر کس 0.9 رتبه توی کارنامه ش میشه
اتفاقا فکر میکنم اونایی که بالای 10k شدن بیشتر تاثیر بذاره روشون. تعداد کمی هستن از بچه های سهمیه دار که خوب درس میخونن. (با حفظ احترام به اونایی که سهمیه داشتن و خوب هم درس خوندن) چون معمولا دلشون خوشه به سهمیه و اونقدری که باید تلاش نمیکننبه طور منظم پخش نشدن که. اونایی که زیر ۱۰k شدن تاثیر زیادی میذاره براشون.