- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نزدیکا بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
من نظرم کاملا از مهندسی کامپیوتر برگشت
با اساتید دانشگاه سعی کنید مشورت کنید.افراد در سن های بالا و تجربه بیشتر بهتر می توانند در مورد آینده و زمینه های کاری بهتون اطلاعات بدهندراجع به بیوالکتریک و مهندسی سیستم های دیجیتال (گرایشای برق) کسی میتونه اطلاعات بده یا تجربه بگه؟ (اطلاعات سایت شریفو خوندم)
یه تاپیک با این موضوع هست که مطالبش شاید به دردت بخوره...آقا هیچ مهندس پلیمری پیدا نشد یعنی؟:T52
اگه هست بگید گناه دارم من
شما هدفت خود مهندسی نفت هست یا اینکه برای صنعت نفت کار کنی؟از مهندسی نفت بگین:)چجوریاس؟
من نظرم کاملا از مهندسی کامپیوتر برگشت
صنایعببینین من به یادگرفتن نرم افزارای مختلف خیلی علاقه دارم از فیزیکم خوشم میاد از شیمی زیاد نه ولی از ریاضیم خوشم میاد مخصوصا ترکیبیات پیشنهادتون در جهت رشته دانشگاهی چیه؟
شناختش بودشما هدفت خود مهندسی نفت هست یا اینکه برای صنعت نفت کار کنی؟
صنایع بعد اقتصادی و مدیریتیش خیلی زیاده و اینکه اینده شغلیش بسیار ضعیفه تو ایرانصنایع
صنایع ضعیفه؟ نفرمایید بابا. اگر شخصیت صنایعی داشته باشند کلی هم کار هست واسشون.صنایع بعد اقتصادی و مدیریتیش خیلی زیاده و اینکه اینده شغلیش بسیار ضعیفه تو ایران
کاش اپن دی تهران رو میرفتی . امیرکبیر خیلی بیخود بود سال ما که . خودت راه بیوفتی بیای تو دانشگاه سوال بپرسی بهتره .آقا دو نفرو می خوام فردا پاشیم بریم همایش امیر کبیر سه نفری
سه نفری بریم پول هرکودوممون میشه 33 تومن تک نفرش 50 تومنه
کسی پایس؟
من تو این دوسال هزینه نامتعارفی نکردماینم بهشون بگین که عمران رشته پر هزینه ایه :/
بالا تر از این ها میاری هاتو برق دانشگاه علم و صنعت چطوره؟
خیلی از دانشگاه ها پردیس ها با روزانه ها سر یک کلاس میشینن ، تا جایی که در جریانم... شهید بهشتی هم همین اوضاع رو داره ، حتی برای ارشد!بچه های تهران پردیس امیرکبیر رو از دست ندید. فامیل ما با ۱۵۰۰ پارسال قبول شد مهندسی کامپیوترش. با روزانه ها سر یه کلاسن.
دانشگاه امیرکبیر رفتن مزایای زیادی داره. برند و رزومه و شبکه دوستان و ...خیلی از دانشگاه ها پردیس ها با روزانه ها سر یک کلاس میشینن ، تا جایی که در جریانم... شهید بهشتی هم همین اوضاع رو داره ، حتی برای ارشد!
منتها مشکل اصلی هزینه ست! که آیا واقعا کسی که 1500 شده و میتونه خیلی دانشگاه های دیگه بره بدون هزینه کردن آیا منطقیه این حجم از هرینه رو انجام بده برای اینکه بره امیرکبیر؟؟(تقریبا ترمی 5-6 میلیون یا بیشتر) حالا اگر تهران باشه باز منطقی تره اگر شهرستانی باشه با هزینه خوابگاه و ... واقعا فکر نمیکنم به صرفه باشه
طرف میتونه بره شهرستان و یک ماشین بخره به جاش
عیب فردوسی رو توضیح می دین؟فقط فردوسی رو انتخاب نکنید .جو ادماشم خیلی مسخرس. کلا مشهد نیاین :/ # پشیمان
خوب پولش چه قدر ترمی چه قدر داره می ده؟بچه های تهران پردیس امیرکبیر رو از دست ندید. فامیل ما با ۱۵۰۰ پارسال قبول شد مهندسی کامپیوترش. با روزانه ها سر یه کلاسن.
خب این همه رشته هست. باید مشخص کنی چی با چی مقایسه میکنی. ریاضی شریف مثلا حاضری بری؟ یا علوم مهندسی دانشگاه تهران؟920 منطقه دو شدم. پلیمر امیرکبیر و شیمی اش رو فک کنم میارم.
منتهی صنعتی اصفهان و علم و صنعت و خواجه نصیر رشته های بهتری میتونم بیارم.
شما باشی چیکار میکنی؟
پ.ن: بحث علاقه رو هم خدایی نیارید وسط جاش خوب باشه برام فرقی نداره.
سرانگشتی حساب میکردم میشد ماهی یک میلیون. ولی خودت تحقیق کن.خوب پولش چه قدر ترمی چه قدر داره می ده؟