به نقل از Ali_76 :بین فیزیک شریف و مکانیک امیرکبیر کدومو اول بزنم؟

از چه نظر؟به نقل از کوزت :مکانیک امیر کبیر
به من چه اصن
بیین آخه مسئله اینه جه جوری بین علوم پایه و مهندسی موندی؟ احتمالا صرفا واسه شریف بودنش میگی فیزیک بزنم.بیشتر فکر می خواد تا خودت به نتیجه برسیبه نقل از Ali_76 :بین فیزیک شریف و مکانیک امیرکبیر کدومو اول بزنم؟

"
من قبل از نتایج فیزیک اولین انتخابم بود و کسی هم مشکلی نداشت اما بعد از نتایج...همه مخالف شدن.و این که مدام از رشته های محض بد می شنوم ( این که سخته تر از مهندسی هستش و اخرشم بازار کارش افتضاحه )من رو به شک انداخته.شریف با امیرکبیر چقد فرق می کنه از نظر سطح علمی و جو و اپلای.به نقل از شــقایــق :بیین آخه مسئله اینه جه جوری بین علوم پایه و مهندسی موندی؟ احتمالا صرفا واسه شریف بودنش میگی فیزیک بزنم.بیشتر فکر می خواد تا خودت به نتیجه برسی
تحقیق در عملیات رو از بس روش مانور دادیم یه چیز اختصاصی هست واسه خودمون، دپارتمان تحقیق در عملیات هم همیشه تو کل جهان دپارتمان مستقلی هست. از این بابت ریاضی ها برن غازشون رو بچروننبه نقل از امیرحمزه :پلییییییییزززززز![]()
![]()
![]()
چیزی نگفتم صرفا یه حقیقت گفتم
آیا این که میگن صنایع دریایی به عمق 1 متر هست رو قبول نداری ؟![]()
دعوا نداریم که با هم
ما علوم پایه ها خیلی هم خوبیمکل کارتون رو تحقیق در عملیاته که از ریاضی گرفتیدش بعد درست نیست بهش بی احترامی کنید
![]()

، حرف چار نفر ناآگاه هست که چار نفر دیگه افتاده زیر زبونشون.

اگه ریاضیت اوکیه و با ریاضی مشکلی نداری سی اس بهشتیبه نقل از S.Hamid.m :ناموسن این آخرین سوالمه نظرتونو بگید
سی اس بهشتی یا کامپیوتر رجایی ؟
لازم ب ذکره میگن رجایی سطحش جالب نیس