مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

من نظرم کاملا از مهندسی کامپیوتر برگشت :|

راجع به بیوالکتریک و مهندسی سیستم های دیجیتال (گرایشای برق) کسی میتونه اطلاعات بده یا تجربه بگه؟ (اطلاعات سایت شریفو خوندم)

راجع به بیوالکتریک و مهندسی سیستم های دیجیتال (گرایشای برق) کسی میتونه اطلاعات بده یا تجربه بگه؟ (اطلاعات سایت شریفو خوندم)
با اساتید دانشگاه سعی کنید مشورت کنید.افراد در سن های بالا و تجربه بیشتر بهتر می توانند در مورد آینده و زمینه های کاری بهتون اطلاعات بدهند

آقا هیچ مهندس پلیمری پیدا نشد یعنی؟:T52
اگه هست بگید گناه دارم من8-|
یه تاپیک با این موضوع هست که مطالبش شاید به دردت بخوره...
http://www.sampadia.com/forum/threads/109074/
و
http://forum.konkur.in/thread69167.html#post1520676
این پیج اینستا هم اغلب کسایی که توش کامنت میدن دانشجو پلیمرن، میتونی بری pv شون:
https://instagram.com/shorasenfi_polymer_aut?igshid=1o81fnn7wiuf4

راستی برنامه آموزشی برق شریف امسال عوض میشه،خیلی از درسهای قدیمی به درد نخور و سخت نیستن دیگه و آزادی بیشتری برای انتخاب درسهای مورد علاقتون خواهید داشت.

من نظرم کاملا از مهندسی کامپیوتر برگشت :|

منم با رفتن به این همایشای دانشگاه ها
فهمیدم که کامپیوتر اون چیزی که نیست میخوام

واقعا تحقیق توی اینترنت با تحقیقی که با دانشجو و استادای اون رشته انجام میدی خیلی متفاوته

ببینین من به یادگرفتن نرم افزارای مختلف خیلی علاقه دارم از فیزیکم خوشم میاد از شیمی زیاد نه ولی از ریاضیم خوشم میاد مخصوصا ترکیبیات پیشنهادتون در جهت رشته دانشگاهی چیه؟
صنایع

صنایع بعد اقتصادی و مدیریتیش خیلی زیاده و اینکه اینده شغلیش بسیار ضعیفه تو ایران
صنایع ضعیفه؟ نفرمایید بابا. اگر شخصیت صنایعی داشته باشند کلی هم کار هست واسشون.

دوستان مدیریت مالی خیلی رشته خوبیه. حالا بستگی به علاقه‌تون داره ولی هم درس‌هاش آسون تر از مهندسی هاست. هم موقعیت شغلیش به مراتب بیشتره. هم درآمدش بالاتره و کلی هم دستتون رو باز میگذاره که چندجا کار کنید. مثلا تو بورس واسه خودتون سرمایه گذاری کنید. توی یک شرکت مشاوره بدید. توی یکی دیگه مدیر مالی باشید و ...

از لحاظ اقتصادی که ما ۹ واحد اقتصاد پاس کردیم کلا مدیریت ام ۶ واحد که ۳ واحدش مدیریت مالی بود
کلا یک سری از شاخه های صنایع هست که اصلا ربطی به اقتصاد یا مدیریت نداره و عملا توش کاربردی ندارند
اگر از درس های دبیرستان ام بخوام بگم ریاضی بیشترین درسی عه که کاربرد داره و خب ریاضیش دومدل آمارو احتمال و جبری و اصلا دیفرانسیل و اینا نیست تو درسامون
اگر رتبه تون خوب نشد و میخواید صنایع شهرستان برید یزد صنایع قوی ای داره و استادای تاپ
کلا ولی برای رشته صنایع اگر کسی بخواهد ادم موفقی باشه باید برون گرا باشه و راحت بتونه صحبت کنه و ارتباط بگیره

تو برق دانشگاه علم و صنعت چطوره؟

آقا دو نفرو می خوام فردا پاشیم بریم همایش امیر کبیر سه نفری
سه نفری بریم پول هرکودوممون میشه 33 تومن :-" تک نفرش 50 تومنه :|
کسی پایس؟
کاش اپن دی تهران رو میرفتی . امیرکبیر خیلی بیخود بود سال ما که . خودت راه بیوفتی بیای تو دانشگاه سوال بپرسی بهتره .

تو برق دانشگاه علم و صنعت چطوره؟
بالا تر از این ها میاری ها:-؟
چهارمین دانشگاهه به نظرم ولی فضای سیاسی طور و یه جوری بودنش بعضیا رو اذیت می کنه .
برق میخوای واقعا دانشگاه تهران رو دریغ نکن از خودت :د

بچه های تهران پردیس امیرکبیر رو از دست ندید. فامیل ما با ۱۵۰۰ پارسال قبول شد مهندسی کامپیوترش. با روزانه ها سر یه کلاسن.

بچه های تهران پردیس امیرکبیر رو از دست ندید. فامیل ما با ۱۵۰۰ پارسال قبول شد مهندسی کامپیوترش. با روزانه ها سر یه کلاسن.
خیلی از دانشگاه ها پردیس ها با روزانه ها سر یک کلاس میشینن ، تا جایی که در جریانم... شهید بهشتی هم همین اوضاع رو داره ، حتی برای ارشد!
منتها مشکل اصلی هزینه ست! که آیا واقعا کسی که 1500 شده و میتونه خیلی دانشگاه های دیگه بره بدون هزینه کردن آیا منطقیه این حجم از هرینه رو انجام بده برای اینکه بره امیرکبیر؟؟(تقریبا ترمی 5-6 میلیون یا بیشتر) حالا اگر تهران باشه باز منطقی تره اگر شهرستانی باشه با هزینه خوابگاه و ... واقعا فکر نمیکنم به صرفه باشه :-"
طرف میتونه بره شهرستان و یک ماشین بخره به جاش :-"

خیلی از دانشگاه ها پردیس ها با روزانه ها سر یک کلاس میشینن ، تا جایی که در جریانم... شهید بهشتی هم همین اوضاع رو داره ، حتی برای ارشد!
منتها مشکل اصلی هزینه ست! که آیا واقعا کسی که 1500 شده و میتونه خیلی دانشگاه های دیگه بره بدون هزینه کردن آیا منطقیه این حجم از هرینه رو انجام بده برای اینکه بره امیرکبیر؟؟(تقریبا ترمی 5-6 میلیون یا بیشتر) حالا اگر تهران باشه باز منطقی تره اگر شهرستانی باشه با هزینه خوابگاه و ... واقعا فکر نمیکنم به صرفه باشه :-"
طرف میتونه بره شهرستان و یک ماشین بخره به جاش :-"
دانشگاه امیرکبیر رفتن مزایای زیادی داره. برند و رزومه و شبکه دوستان و ...
اگر مثلا علم و صنعت و اصفهان رو مقایسه میکردی میگفتم نمیصرفه بری پردیس علم و صنعت. ولی امیرکبیر چیز دیگزیست.
اگر تهرانی باشی شهریه‌ش خیلی زیاد نیست. ولی تهرانی نباشی باید ببینی خوابگاه اینا میدن یا نه و ...
بعدشم یکی عرضه داشته باشه سال سوم کامپیوتر میتونه بره سر کار و بیشتر از شهریه‌ش پول دربیازه.

920 منطقه دو شدم. پلیمر امیرکبیر و شیمی اش رو فک کنم میارم.
منتهی صنعتی اصفهان و علم و صنعت و خواجه نصیر رشته های بهتری میتونم بیارم.
شما باشی چیکار میکنی؟

پ.ن: بحث علاقه رو هم خدایی نیارید وسط جاش خوب باشه برام فرقی نداره.

فقط فردوسی رو انتخاب نکنید .جو ادماشم خیلی مسخرس. کلا مشهد نیاین :/ # پشیمان
عیب فردوسی رو توضیح می دین؟
من الآن در حدی رتبم خرابه که آرزومه فردوسی قبول بشم توضیح می دین چه رشته ای هستین و چه مشکلایی داره؟
خوب پولش چه قدر ترمی چه قدر داره می ده؟

920 منطقه دو شدم. پلیمر امیرکبیر و شیمی اش رو فک کنم میارم.
منتهی صنعتی اصفهان و علم و صنعت و خواجه نصیر رشته های بهتری میتونم بیارم.
شما باشی چیکار میکنی؟

پ.ن: بحث علاقه رو هم خدایی نیارید وسط جاش خوب باشه برام فرقی نداره.
خب این همه رشته هست. باید مشخص کنی چی با چی مقایسه میکنی. ریاضی شریف مثلا حاضری بری؟ یا علوم مهندسی دانشگاه تهران؟

خوب پولش چه قدر ترمی چه قدر داره می ده؟
سرانگشتی حساب میکردم میشد ماهی یک میلیون. ولی خودت تحقیق کن.

Back
بالا