• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

آقای مطهری و هر کی که دقیق میدونه رشته اقتصاد خوبه با رتبه 950 رفت؟
علاقه دارم و علامه هم فک کنم میارم

آقای مطهری و هر کی که دقیق میدونه رشته اقتصاد خوبه با رتبه 950 رفت؟
علاقه دارم و علامه هم فک کنم میارم
اینجا رو بخون مخصوصا این قسمت :

ورود به عرصه علم اقتصاد، یک سرمایه گذاری دیربازده است. از این رو اگر کسی نتواند از حداقل صلاحیت لازم برای ارائه تحلیل‌های اقتصادی برخوردار شود (یعنی مدرک فوق لیسانس یا دکتری داشته باشد)، نمی‌تواند به راحتی تحلیل‌های خود را عرضه کند. به همین نسبت تفاوت درآمد میان دارندگان مدرک لیسانس علم اقتصاد و مدارک بالاتر آن برقرار است. کسانی که به مدرک لیسانس اقتصاد اکتفا کنند، در مقایسه با دارندگان مدارک بالاتر درآمد بسیار کمتری خواهند داشت.

مطلب فوق در کنار این واقعیت که دانشجو در برخی رشته‌های دیگر آموزش‌های ریاضی بهتری پیدا می‌کند، موجب گردیده تا برخی از اساتید گزینه تحصیل در رشته‌های دیگری چون ریاضی، آمار و مهندسی را تا مقطع لیسانس پیشنهاد کرده و پس از آن برای مقاطع بالاتر فرد به رشته اقتصاد رجوع کند. به این ترتیب فرد نه تنها می‌تواند ضعف درآمد کم ناشی از مدرک لیسانس اقتصاد را جبران کند، بلکه از ابزارهای ریاضی قوی تری نیز برخوردار خواهد شد. امروزه این گزینه در میان جوانان ممتاز رشته ریاضی-فیزیک به شدت مطرح است. این مساله خصوصا با توجه به این واقعیت که کیفیت ارائه آموزش اقتصاد در دانشگاه‌های ایران در سطوح کارشناسی بسیار نازل است تشدید می‌شود. در برخی رشته‌ها نظیر رشته برق و کامپیوتر، ۱۰ دانشگاه برتر ایران از استاندارد تدریس بسیار خوبی برخوردارند و قدرت رقابت خوبی با دانشگاه‌های ممتاز جهان و آمریکا دارند. دلیل آن نیز این است که هر سال تعداد قابل توجهی از دانش آموختگان رشته‌های مهندسی در ۱۰ دانشگاه برتر جهان پذیرفته می‌شوند.

اما این وضع در مورد رشته اقتصاد صادق نیست. هم اکنون دانشکده‌های اقتصاد نمی‌توانند ادعا کنند که کیفیت ارائه دروس قابل رقابتی با ۲۰ دانشگاه برتر جهان دارند.

اونایی که شهید بهشتی میرن
مشکل رفت و آمد ندارن؟؟

بچه ها تو صفحه انتخاب رشته مرحله تایید اطلاعاتش برای شما هم معدل کتبی دیپلم رو صفر زده؟

بچه ها تو صفحه انتخاب رشته مرحله تایید اطلاعاتش برای شما هم معدل کتبی دیپلم رو صفر زده؟
برای منم 0 زده و من نمی دونم اصلا نمره هام دقیقا چی بود چه طور باید معدل بدست بیاریم ثبت کنیم؟

برای منم 0 زده و من نمی دونم اصلا نمره هام دقیقا چی بود چه طور باید معدل بدست بیاریم ثبت کنیم؟

برای نظام جدید معدل کتبی دیپلم 00/00 هستش
توی صفحه کارنامه دکمه سوابق تحصیلی رو بزنید تا نمره هاتون رو چک کنید
معدلتون هم توی کارنامه ای که مدرسه میده نوشته شده

برای نظام جدید معدل کتبی دیپلم 00/00 هستش
توی صفحه کارنامه دکمه سوابق تحصیلی رو بزنید تا نمره هاتون رو چک کنید
معدلتون هم توی کارنامه ای که مدرسه میده نوشته شده
این معدلی که باید ثبت بشه معدل همه مسمترا و نوبت اول و درسایی که حتی نهایی نبودن می شه؟

• لایک
امتیازات: MTHR
رفتم پیش مشاور از تو نرم افزار کانون مشاوره می داد یه هو گزینه مهندسی کامپیوتر تهران اومد بیرون ولی محل تحصیل فومن گیلان بعد من گفتم این از نظر سطح ضعیف نخواهد بود؟ بعد می گفت نه این که فاصله ای با تهران نداره و استادا همون استادان ولی رفتم نگاه کردم آمار قبولی ها رو خیلی فاصله داشت و کلی دانشگاه از قبیل نوشیروانی شاهرود امیر کبییر علم و صنعت خواجه نصیر و ... بین این دو دانشگاه به خاطر همین گفتم بپرسم اصلا بزارم تو گزینه ها یا نه چرته و سطح دانشگاه پایینه؟
(من تو جنوب خراسان رضوی زندگی می کنم و رفت و آمد به شاهرود برام خیلی راحت تره ولی اون رشت و نوشیروانی دوره و از نظر سطح دانشجو هایی که قبول شده بودن شاهرود و نوشیروانی بالا تر از "دانشگاه تهران محل تحصیل فومن

رفتم پیش مشاور از تو نرم افزار کانون مشاوره می داد یه هو گزینه مهندسی کامپیوتر تهران اومد بیرون ولی محل تحصیل فومن گیلان بعد من گفتم این از نظر سطح ضعیف نخواهد بود؟ بعد می گفت نه این که فاصله ای با تهران نداره و استادا همون استادان ولی رفتم نگاه کردم آمار قبولی ها رو خیلی فاصله داشت و کلی دانشگاه از قبیل نوشیروانی شاهرود امیر کبییر علم و صنعت خواجه نصیر و ... بین این دو دانشگاه به خاطر همین گفتم بپرسم اصلا بزارم تو گزینه ها یا نه چرته و سطح دانشگاه پایینه؟
(من تو جنوب خراسان رضوی زندگی می کنم و رفت و آمد به شاهرود برام خیلی راحت تره ولی اون رشت و نوشیروانی دوره و از نظر سطح دانشجو هایی که قبول شده بودن شاهرود و نوشیروانی بالا تر از "دانشگاه تهران محل تحصیل فومن

نظر نمیدم ولی بدون اساتید پردیس فومن اساتید پردیس فنی مرکزی نیستن. طرف اشتباه گفته بهت

نظر نمیدم ولی بدون اساتید پردیس فومن اساتید پردیس فنی مرکزی نیستن. طرف اشتباه گفته بهت
بعد یکی از بچه ها می گفت اساتید بخش فنی تون اوفت کردن و تو اولویتا اول باید امیر کبیر رو زد بعد تهران راسته؟

• لایک
امتیازات: MFA
بعد یکی از بچه ها می گفت اساتید بخش فنی تون اوفت کردن و تو اولویتا اول باید امیر کبیر رو زد بعد تهران راسته؟
یکسری رشته امیرکبیر توش تاپه .
مثل پلیمر، صنایع و مهندسی پزشکی .

ما یکی از بچه هامون هست که آخر سال اول انتقالی گرفت از پردیس فومن اومد تهران. اونجا خیلی راحت تر میگیرن که این وقتی اومد با معدلش رنک 8 ما بود. الان هر ترم داره میره عقب تر. قاعدتا سخت تره اینجا و نمره گرفتن خیلی سخت تر. و نمیدونم چقدر بشه سخت یا راحت این انتقالو انجام داد. ولی این دوستمون خیلی به نفعش شد.
نوشیروانی هم من شنیدم خیلی خوبه دانشگاهش از نظر رتبه بندی و اینا. بازم تحقیق کن حتما روش. بعدم اینکه فکر نکن اگه مسیر کوتاه باشه میری و میای، در حد سه چهار ساعت باشه شاید تعطیلی های دو سه روزه بری بیای، ولی بیشتر از اون رو معمولا نمیرن بچه ها. اگرم به دانشگاه علاقمند شی که مثل بچه های الان ما تابستونم دانشگاهن اکثرشون

ما یکی از بچه هامون هست که آخر سال اول انتقالی گرفت از پردیس فومن اومد تهران. اونجا خیلی راحت تر میگیرن که این وقتی اومد با معدلش رنک 8 ما بود. الان هر ترم داره میره عقب تر. قاعدتا سخت تره اینجا و نمره گرفتن خیلی سخت تر. و نمیدونم چقدر بشه سخت یا راحت این انتقالو انجام داد. ولی این دوستمون خیلی به نفعش شد.
نوشیروانی هم من شنیدم خیلی خوبه دانشگاهش از نظر رتبه بندی و اینا. بازم تحقیق کن حتما روش. بعدم اینکه فکر نکن اگه مسیر کوتاه باشه میری و میای، در حد سه چهار ساعت باشه شاید تعطیلی های دو سه روزه بری بیای، ولی بیشتر از اون رو معمولا نمیرن بچه ها. اگرم به دانشگاه علاقمند شی که مثل بچه های الان ما تابستونم دانشگاهن اکثرشون
می شه در مورد اون انتقالیه یه کم بیش تر اطلاعات بهم بدین (یا خودتون ازش بپرسین یا اگر تونستین یه راه ارتباطی بهش بهم معرفی کنین (شماره ای تلگرامی ایمیلی (اگر جواب می ده) ) ) وسوسه شدم در موردش.
چ حرف احمقانه ای زده بنده خدا
نه ابدا اینجوری نیس
همون جوری رو هوا نمی گفت می گفت غیر مستقیم با یکی از استادای دانشگاه تهران تماس گرفته و اونم گفته که همچین قضیه ایه.

می شه در مورد اون انتقالیه یه کم بیش تر اطلاعات بهم بدین (یا خودتون ازش بپرسین یا اگر تونستین یه راه ارتباطی بهش بهم معرفی کنین (شماره ای تلگرامی ایمیلی (اگر جواب می ده) ) ) وسوسه شدم در موردش.

همون جوری رو هوا نمی گفت می گفت غیر مستقیم با یکی از استادای دانشگاه تهران تماس گرفته و اونم گفته که همچین قضیه ایه.

مستقیم غیر مستقیم اشتباه گفته
غیر از مهندسی پزشکی بقیه رشته های تهران بهتره

ی(البته یکی از عیباشوگفتم که شاید به چشم نمیاذ)
خوبه خودتون می گین در مورد خابگاه های فردوسی اطلاع کامل دارم هم یه شب اون جا خوابیدم هم شنیدم (و رو نقشه دیدم) که خیلی از دانشکده مهندسی دوره
ولی یکی از دوستام که آخرای فوق لیسانسشه می گفت ترم یک که هم رشته ای ها رو می ندازن با هم و از اون به بعد هم با انتخاب افراد هم گروه میشن اون سرگروه (اسمش رو نمی دونم) می ره زود اتاق رزرو می کنه برا اون ترم اتاقا هم 4 نفره ها رو به خاطر کم بود بودجه کردن 6 نفره و یه سری اتاق خیلی کوچیک دیدم که دو نفره بود (مثل همون قضیه 6 نفره تنگ بود)

ولی مثلا یه عیب بزرگ که حالت شایعه وار شنیدم این بود (که خودم باورم نمی شه صحتش رو از شما می پرسم) استادا سواد آنچنانی ندارن برای این که بگن ها من شاخم من بلدم نمره نمی دن الآن این راسته یا نه؟

• لایک
امتیازات: MFA
Back
بالا