از کارنامه سبز هم بتونین استفاده کنین خوبه ولی مشکلش اینه ک دوندگی داره و مثلا آبان میرسین سر کلاس !فقط یه سوال، محدودیتی نداره از چه رشته ای بریم مکانیک؟
مسئله م اینه یدونه مکانیک هم نزدم! کارنامه سبز هم یه جا نوشته بود از بهمناز کارنامه سبز هم بتونین استفاده کنین خوبه ولی مشکلش اینه ک دوندگی داره و مثلا آبان میرسین سر کلاس !
نه. یعنی دانشگاه تهران که اینطوریه. من دوستی داشتم که از برق رفت مدیریت. ولی خب ممکنه مهندسی ها به عنوان مقصد سختگیر تر باشن و برای ورود بهشون، نیاز باشه از یه رشته مهندسی وارد بشید.فقط یه سوال، محدودیتی نداره از چه رشته ای بریم مکانیک؟
من پارسال برای داداشم دنبال کارنامه سبز و این داستان ها رفتم همون ترم اول وارد دانشگاه شد و فقط حدود 20 روز از کلاس ها گذشته بود.کارنامه سبز هم یه جا نوشته بود از بهمن
نه تو کارنامه سبزم مکانیک نزدم آخه و خب رشته هامم علوم پایه نمن پارسال برای داداشم دنبال کارنامه سبز و این داستان ها رفتم همون ترم اول وارد دانشگاه شد و فقط حدود 20 روز از کلاس ها گذشته بود.
ناگفته نماند هفته ای سه روز توی سنجش بودم.
زود اقدام کنی اوکیه
قانون امیرکبیر واسه تغییر رشته از رشته پایین تر با بالاتر اینه دو ترم از سه ترم متوالی معدل کل بالای 17 باشه، بعد از درخواست دانشکده مبدا و مقصد باید موافقت کنن و میتونی تغییر بدی. یه سال هم به سنواتت اضافه میشه.نه تو کارنامه سبزم مکانیک نزدم آخه و خب رشته هامم علوم پایه ن
باید بگی چی رو با چی مقایسه میکنی؟بچه ها،دولتی بودن دانشگاه انقدری مهم هست که من این رو ملاک قرار بدم؟ و قید کامپیوتر رو بزنم؟
امکانات و لینک های احتمالی دانشگاه الزهرا رو با آزاد تهرانباید بگی چی رو با چی مقایسه میکنی؟
رشته؟امکانات و لینک های احتمالی دانشگاه الزهرا رو با آزاد تهران
آمار الزهرا و م.کامپ آزادرشته؟
مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد قطعا بهتره. واسه آمار فرصتهای شغلی بسیار اندک است و برای مهندسی کامپیوتر بی نهایت فرصت شغلی هست. میتونی برای ارشد بخونی دانشگاه بهتری قبول بشی. ولی آمار الزهرا قدرت انتخاب های آیندت خیلی محدود میشه.آمار الزهرا و م.کامپ آزاد
برای اپلای چه طور؟ آزاد رفتن مشکلی پیش نمیاره؟مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد قطعا بهتره. واسه آمار فرصتهای شغلی بسیار اندک است و برای مهندسی کامپیوتر بی نهایت فرصت شغلی هست. میتونی برای ارشد بخونی دانشگاه بهتری قبول بشی. ولی آمار الزهرا قدرت انتخاب های آیندت خیلی محدود میشه.
نه برای اپلای مشکلی پیش نمیاره. کلاً از هر دانشگاهی میشه برای اپلای اقدام کرد این دیگه با خود دانشجو هست که رزومه خوبی بسازه. جز چند تا دانشگاه تاپ تهران بقیه دانشگاهها اسمشون تاثیر خاصی نداره.برای اپلای چه طور؟ آزاد رفتن مشکلی پیش نمیاره؟
مرسی از شما که وقت گذاشتین *___*
در مقایسه با الزهرا فرقی نمیکنه. مهمتر از دانشگاه معدله. حالا رفتی ثبت نام کردی بیا صحبت کنیم بهت میگم چیکار کنی که هم پول دربیاری هم اپلای کنی.برای اپلای چه طور؟ آزاد رفتن مشکلی پیش نمیاره؟
مرسی از شما که وقت گذاشتین *___*