• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک

به نقل از Girl-دختر پرواز-Flying :
به نظرتون تو دانشگاهی که دوست دارم علوم پایه بردارم بعد از دوترم مهندسی مورد علاقم رو بردارم یا نه؟!
خیلی گیج شدم لطفا کمکم کنید
بستگی به پشتکارت داره و اینکه بتونی معدل بیاری رشته های علوم پایه راحت نیست خیلی :-"و طبق آیین نامه فکر کنم تغییر رشته یا دو رشته ای کردن حداقل سه ترم از چهار ترم معدل بالای 17 میخواد ممکنم هست اشتباه کنم و بعضی دانشگاها خیلی با این موضوع کنار نمیان البته امیرکبیر فکر کنم اوکی باشه دوستان امیرکبیری بیشتر میتونن کمک کنن

راجع به مهندسی انرژی چی فکر می‌کنین؟ برای اپلای کردن چجوریه؟

آیین نامه 2 ترم بالای 17 گفته
بچه های امیرکبیر هم گفتن دانشگاه راه میاد
اگه بحث تلاش و پشتکار باشه تو این یه مورد تا به خواستم برسم کم نمیذارم یعنی تا حالا اینطوری بوده

کسی اینجا هس مهندسی هوافضا خونده باشه؟یا حداقل اطلاعاتی راجب اپلای و بازار کارش داشته باشه.اگه کسی هس به من پ خ بده ممنون میشم :)
و یه سوال دیگه!!
کسی میدونه ظرفیتا امسال چطوره با توجه به اینکه گرایشا رو برداشتن مثلا تو م مکانیک امیرکبیر بیشتر شده یا کمتر؟

به نقل از Shakila Eslami :
کسی اینجا هس مهندسی هوافضا خونده باشه؟یا حداقل اطلاعاتی راجب اپلای و بازار کارش داشته باشه.اگه کسی هس به من پ خ بده ممنون میشم :)

مطمئنن اپلای نمیکنن این رشته رو :D ...کلن رشته هایی ک انحصاریه علومشون و کاربرد های خاص و مخیانه داره اپلای نمیکنن.....مث فیزیک ...هوافضا...جوشکاری و...

به نقل از Mohammadreza128 :
مطمئنن اپلای نمیکنن این رشته رو :D ...کلن رشته هایی ک انحصاریه علومشون و کاربرد های خاص و مخیانه داره اپلای نمیکنن.....مث فیزیک ...هوافضا...جوشکاری و...
اخه امروز یکی از این استاد یارای شریف میگفتت این حرفا چرته :-w
ولی از دانشجوهاش ک پرسیدم گفتن بیخیال این رشته شو :))

اخه امروز یکی از این استاد یارای شریف میگفتت این حرفا چرته :-w
ولی از دانشجوهاش ک پرسیدم گفتن بیخیال این رشته شو :))

استادیار شریف خرش از پل گذشته :)) :)) ......
وگرن من الان خیلیا رو میشناسم ک همچین رشته هایی خوندن با معدل های خیلی خوب و رزومه عالی نمیپذیرنشون کشورای دیگه.......

و یه سوال دیگه!!
کسی میدونه ظرفیتا امسال چطوره با توجه به اینکه گرایشا رو برداشتن مثلا تو م مکانیک امیرکبیر بیشتر شده یا کمتر؟
من سوال خودم هم بود، توی اپلای ابراد که نگاه می‌کردم نظرات ضد و نقیض بود ولی مثلا آمریکا رو تقریبا همه گفته بودن سر clearance گرفتن ریجکت می‌شن. یه سری دیگه گفته بودن اگر پروژه‌هات رو‌ دقت کنی نظامی نباشن می‌شه. یکی گفته بود هلند یه دانشگاهی می‌پذیره راحت و اینا.

چقد اپلای اپلای اپلای (:|

به نقل از Mohammadreza128 :
استادیار شریف خرش از پل گذشته :)) :)) ......
وگرن من الان خیلیا رو میشناسم ک همچین رشته هایی خوندن با معدل های خیلی خوب و رزومه عالی نمیپذیرنشون کشورای دیگه.......
پس بخیالش میشم دیگه :(
به نقل از Bahar_R :
من سوال خودم هم بود، توی اپلای ابراد که نگاه می‌کردم نظرات ضد و نقیض بود ولی مثلا آمریکا رو تقریبا همه گفته بودن سر clearance گرفتن ریجکت می‌شن. یه سری دیگه گفته بودن اگر پروژه‌هات رو‌ دقت کنی نظامی نباشن می‌شه. یکی گفته بود هلند یه دانشگاهی می‌پذیره راحت و اینا.
کلن انگار چیزی از چیزای نظامی بدونی خود ایرانم ممنوع الخروجت میکنه چه برسه به اینکه اونا بگیرنت :))

Back
بالا