niloooofar
کاربر حرفهای
به ما هم میشه بگیدر مقایسه با الزهرا فرقی نمیکنه. مهمتر از دانشگاه معدله. حالا رفتی ثبت نام کردی بیا صحبت کنیم بهت میگم چیکار کنی که هم پول دربیاری هم اپلای کنی.
به ما هم میشه بگیدر مقایسه با الزهرا فرقی نمیکنه. مهمتر از دانشگاه معدله. حالا رفتی ثبت نام کردی بیا صحبت کنیم بهت میگم چیکار کنی که هم پول دربیاری هم اپلای کنی.
تو که ارشدتو داری میگیری دیگه. داستان تو فرق داره. روال های تو مشخصه دیگه. زبان و استاد و رزومه اینا.به ما هم میشه بگی
برق رو هم میشه اپلای کرد باهاش، هم مثلا گرایش الکترونیک، کنترل و رباتیک و ایناش میدونم خیلی کارای خفنی میکنن تو دانشگاه ما. و حداقل این بخش هاش خیلی به کامپیوتر نزدیکه. رو هوش مصنوعی، دیپ لرنینگ، ماشین لرنینگ، پردازش تصویر و سیگنال و دیتا ماینینگ جدیدا خیلی کار میشه و کلی از ازمایشگاه های دانشگاه رو این موضوعات تمرکز دارن. و آره رشته خیلی خفنیه، به شرطی که اهل سخت کار کردن باشی، و جدای از دانشگاه بری دنبال مهارت های لازم. خیلی از چیزایی که گفتمو اگر درس هم داشته باشن، فکر کنم تو مایه های زبان انگلیسی مدرسهست. باید خودت بری دنبالش، کلاس بری یا دنبال کورس انلاین باشی.تو برق واقعا میشه کارای خفنی کرد؟
به جز استخدام کارمندی , کارش چطوریه؟
خیلی منونم از شما، لطف کردین.در مقایسه با الزهرا فرقی نمیکنه. مهمتر از دانشگاه معدله. حالا رفتی ثبت نام کردی بیا صحبت کنیم بهت میگم چیکار کنی که هم پول دربیاری هم اپلای کنی.
به ما هم در مورد پول درآوردن راهنمایی کن...!در مقایسه با الزهرا فرقی نمیکنه. مهمتر از دانشگاه معدله. حالا رفتی ثبت نام کردی بیا صحبت کنیم بهت میگم چیکار کنی که هم پول دربیاری هم اپلای کنی.
این که کامپیوتر و آمار رو انقدر دور می بینید عجیبه. اتفاقا فرصت های شغلی تاپ و خصوصا پژوهش محور طور بیش تر برای کسی فراهمه که درک آمار و احتمالاتیه بالاییه داره و زیبایی آمار اینه که با یه ماینور تو رشته دیگه (+ پایه برنامه نویسی خوب) کلی فرصت انجام کار های بین رشته ای رو فراهم می کنه . کد زدن حقیقتا بدون دانشگاهم میشه توش ماهر شد اون چیزی که تفاوت و ارزشه فهم بیس های ریاضی داستانه از نظر من. انقدر برای همه نسخه کامپیوتر نپیچید تا ده سال دیگه اینم اشباع میشه ....مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد قطعا بهتره. واسه آمار فرصتهای شغلی بسیار اندک است و برای مهندسی کامپیوتر بی نهایت فرصت شغلی هست. میتونی برای ارشد بخونی دانشگاه بهتری قبول بشی. ولی آمار الزهرا قدرت انتخاب های آیندت خیلی محدود میشه.
اینایی که میگی رو من هم میدونم. ولی در عمل این اتفاقات نمیافته و مسیر اونجوری پیش نمیره. اینایی که میگی یه سری ایده آل های دانشگاهیه! حتی میگن اگر میخواید اقتصاددان قوی باشید اولش آمار و ریاضی بخونید و بعد بیاید ارشد اقتصاد. ولی چند نفر تو ایران اینکارو کردند؟ حتی تو همون خارج!این که کامپیوتر و آمار رو انقدر دور می بینید عجیبه. اتفاقا فرصت های شغلی تاپ و خصوصا پژوهش محور طور بیش تر برای کسی فراهمه که درک آمار و احتمالاتیه بالاییه داره و زیبایی آمار اینه که با یه ماینور تو رشته دیگه (+ پایه برنامه نویسی خوب) کلی فرصت انجام کار های بین رشته ای رو فراهم می کنه . کد زدن حقیقتا بدون دانشگاهم میشه توش ماهر شد اون چیزی که تفاوت و ارزشه فهم بیس های ریاضی داستانه از نظر من. انقدر برای همه نسخه کامپیوتر نپیچید تا ده سال دیگه اینم اشباع میشه ....
وقتی یاد گرفتن برنامه نویسی انقدر راحت شده و هرکسی میتونه خودآموز یاد بگیرهاینایی که میگی رو من هم میدونم. ولی در عمل این اتفاقات نمیافته و مسیر اونجوری پیش نمیره. اینایی که میگی یه سری ایده آل های دانشگاهیه! حتی میگن اگر میخواید اقتصاددان قوی باشید اولش آمار و ریاضی بخونید و بعد بیاید ارشد اقتصاد. ولی چند نفر تو ایران اینکارو کردند؟ حتی تو همون خارج!
موضوع فقط کدزدن نیست. مهندسی کامپیوتر درسهای مهم زیاد داره مثل ساختمان داده و دیتابیس و حتی گسسته.
نکته بعدی اینکه همین الانش در کشور آمریکا برای مهندسی کامپیوتر کمبود نیرو هست! اونقدر تکنولوژیهای کامپیوتری جدیدی تو این ۵ سال اخیر اومده که همین الانش نیرو کمیابه. هیچ خبری از اشباع شدن نیست. نگاه نکن که حالا چهارتا بچه یه اپلیکیشن اندروید میزنن. شما الان برو بگرد ببین چند نفر تو ایران میتونن کار فنی خوب تو حوزه بلاکچین انجام بدن؟ چند نفر میتونن تکنولوژی های کلاود پیاده سازی کنن؟ کدوم شرکتی تونسته SaaS پیاده سازی کنه؟
الان همه رشته ها هجوم آوردن به سمت ابزارهای کامپیوتری. از معماری گرفته تا پزشکی و این بازار کار داره به شدت بزرگ میشه.
من خودم مهندسی مخابرات خوندم و الان شرکتهای مخابراتی بیشتر از اینکه مهندس مخابرات بخوان مهندس نرمافزار میخوان!
ماکسیمم واحد بدردبخورش ۲۰ واحده. خب من هم پرت نیستم از قضیه و خب تو یه دانشکده ایم با کامپیوتریا. میشه اون بیست واحد رو ماینور کرد یا یکسری اختیاری برداشت و سر کلاس هاشون نشست.اینایی که میگی رو من هم میدونم. ولی در عمل این اتفاقات نمیافته و مسیر اونجوری پیش نمیره. اینایی که میگی یه سری ایده آل های دانشگاهیه! حتی میگن اگر میخواید اقتصاددان قوی باشید اولش آمار و ریاضی بخونید و بعد بیاید ارشد اقتصاد. ولی چند نفر تو ایران اینکارو کردند؟ حتی تو همون خارج!
موضوع فقط کدزدن نیست. مهندسی کامپیوتر درسهای مهم زیاد داره مثل ساختمان داده و دیتابیس و حتی گسسته.
نکته بعدی اینکه همین الانش در کشور آمریکا برای مهندسی کامپیوتر کمبود نیرو هست! اونقدر تکنولوژیهای کامپیوتری جدیدی تو این ۵ سال اخیر اومده که همین الانش نیرو کمیابه. هیچ خبری از اشباع شدن نیست. نگاه نکن که حالا چهارتا بچه یه اپلیکیشن اندروید میزنن. شما الان برو بگرد ببین چند نفر تو ایران میتونن کار فنی خوب تو حوزه بلاکچین انجام بدن؟ چند نفر میتونن تکنولوژی های کلاود پیاده سازی کنن؟ کدوم شرکتی تونسته SaaS پیاده سازی کنه؟
الان همه رشته ها هجوم آوردن به سمت ابزارهای کامپیوتری. از معماری گرفته تا پزشکی و این بازار کار داره به شدت بزرگ میشه.
من خودم مهندسی مخابرات خوندم و الان شرکتهای مخابراتی بیشتر از اینکه مهندس مخابرات بخوان مهندس نرمافزار میخوان!
یکم بهتر صحبت کنید به جایی بر نمی خوره.ببین من موردی حرف نمیزنم. کلی دارم میگم. وگرنه معین کافی هم با لیسانس تربیت بدنی الان ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران میخونه! دانشگاه تهران هم اصلا مثال خوبی نیست چون برق و کامپیوترش خیلی قاطی هم شده. فکر کردی مثلا تو دانشگاه های دیگه اصلا کارمندا میفهمن ماینور کردن یعنی چی؟ یا حتی میگذارن بری اختیاری از یه دانشکده دیگه برداری؟! از اون ۲۰ واحدی که میگی در حالت کلی ۳ واحدم نمیتونی برداری خیلی جاها.
حالا این تاپیک خیلی جای بحث این چیزا نیست. من خلاصه حرفم اینه که از نظر آماری فرصتهای شغلی و درآمد بالاتر برای کسانی که مهندسی کامپیوتر میخونن به طرز قابل توجهی بیشتره و بیشتر هم داره میشه.
به نظرتون سراغ آمار برم خیلی ریسک ه؟ که اگر نتونتستم یا نخواستم نهایتا تغییر رشته بدم؟ از این واحد آزاد خیلی بد میگن من میترسماینایی که میگی رو من هم میدونم. ولی در عمل این اتفاقات نمیافته و مسیر اونجوری پیش نمیره. اینایی که میگی یه سری ایده آل های دانشگاهیه! حتی میگن اگر میخواید اقتصاددان قوی باشید اولش آمار و ریاضی بخونید و بعد بیاید ارشد اقتصاد. ولی چند نفر تو ایران اینکارو کردند؟ حتی تو همون خارج!
ببین واقعا نمیشه گفت چی میشه و آینده چه اتفاقی میافته. مثلا تعداد زیادی از بچه های برق شریف رفتن ارشد اقتصاد خوندند. خیلی از مهندسی خونده ها رفتند ارشد مدیریت خوندند. اصلا شاید همین آمار رو تا انتهاش رفتی و هیئت علمی شدی. بی نهایت مسیر وجود داره برای افراد و انتخاب خیلی وقت ها شانسی و رندومه.به نظرتون سراغ آمار برم خیلی ریسک ه؟ که اگر نتونتستم یا نخواستم نهایتا تغییر رشته بدم؟ از این واحد آزاد خیلی بد میگن من میترسم
اینو از دوستم که برق شریف قبول شده شنیدمتو کارنامه نهایی من نوشته : "مي توانيد از مزاياي آئين نامه تسهيلات ويژه دانشجويان ممتاز استفاده نماييد"
چیه این؟ به درد بخوره؟
اوکی پساینو از دوستم که برق شریف قبول شده شنیدم
که میگه اگه رتبه کشوری زیر ۱۵۰ داشته باشی ( یا ۱۰۰ ) میتونی جز دانشجویان ممتاز قرار بگیری
اینم مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشه تغییر رشته داد یا دو رشته ای خوند
رفتی شریف اینو بپرس حتما
شما همونی بودین که می گفتین تجربی دادین و می خواین سعی کنین بیاین ریاضی کامپیوتر؟بچه ها،دولتی بودن دانشگاه انقدری مهم هست که من این رو ملاک قرار بدم؟ و قید کامپیوتر رو بزنم؟
برو آیین نامش رو بخون یک چیزا داره که با پول نمی شه عوضش کرداوکی پس
کاشکی پول میدادن
دوست من با 112 منطقه دو شامل شدهاینو از دوستم که برق شریف قبول شده شنیدم
که میگه اگه رتبه کشوری زیر ۱۵۰ داشته باشی ( یا ۱۰۰ ) میتونی جز دانشجویان ممتاز قرار بگیری
اینم مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشه تغییر رشته داد یا دو رشته ای خوند
رفتی شریف اینو بپرس حتما
من با 11 منطقه3 زیرگروه 1 مهندسی کامپ شریف و تهران رو نمیاوردم... امیرکبیر هم نوشته رتبم 152 بوده و آخرین نفر قبولی 159شما همونی بودین که می گفتین تجربی دادین و می خواین سعی کنین بیاین ریاضی کامپیوتر؟
یه چیز جالب کارنامه سبزا اومد من با 2535 زیرگروه یک ریاضی تو منطقه دو تونستم علوم کامپیوتر فردوسی مشهد رو قبول شم در حالی که الآن دیگه نهایتا رتبه مهندسی کامپیوتر فردوسی بالا بالاش 1000 البته به خاطر تازه تأسیس بودنشه که من تونستم با همچین رتبه ای توش قبول شم