• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک

دوستان درباره دو رشته ای نکات رو متذکر میشم:
صنعتی اصفهان و شریف تا پایان ترم سه با پنجاه واحد پاس شده که 40 واحد تخصصی و پایه باشه و معدل کل بالای 18 باشه با دو رشته ای موافقت میکنن.
دانشگاه شیراز معدل بالای 17 به شرط سه نفر اول بودن.
دانشگاه اصفهان معدل بالای 17 به شرط اینکه معدلت 2.5 برابر انحراف از معیار نمرات باشه.
درباره اینکه چه رسانه هایی رو نمیشه با هم دابل کرد اگر بچه ها خبر دارن اضافه کنن.
بیخیالش شین در کل، یه امر تخیلی هست دو رشته ای.

به نقل از علی کوچولو! :
دوستان درباره دو رشته ای نکات رو متذکر میشم:
صنعتی اصفهان و شریف تا پایان ترم سه با پنجاه واحد پاس شده که 40 واحد تخصصی و پایه باشه و معدل کل بالای 18 باشه با دو رشته ای موافقت میکنن.
دانشگاه شیراز معدل بالای 17 به شرط سه نفر اول بودن.
دانشگاه اصفهان معدل بالای 17 به شرط اینکه معدلت 2.5 برابر انحراف از معیار نمرات باشه.
درباره اینکه چه رسانه هایی رو نمیشه با هم دابل کرد اگر بچه ها خبر دارن اضافه کنن.
بیخیالش شین در کل، یه امر تخیلی هست دو رشته ای.
شریف توسایتش نوشته استعداد درخشان.کسی که مدال المپیاد داره استعداد درخشان حساب میشه؟

دو دقیقه اومده بودیم خودتونو ببینیم همش دارید اپلای میگیرید

گفتم يك كمكي بكنم:

اين كه دانشگاه هاي خارج از كشور رشته هاي فيزيك و و وهوافضا رو اپلاي نمي كنند حرفي به غايت چرت( :D) است كه توسط افرادي كه به علل ديگري موفق به اپلاي (در حقيقت Accept شدن) نشده اند رواج پيدا كرده
بنده خودم دو تا دانشجويان دكتري فيزيك ذرات بنيادي در دانشگاه منچستر انگليس مي شناسم
و دورادور سه تا پست داك فيزيك ذرات، اپتيكس و نظريه ريسمان در دانشگاه هاي كاليفورنيا، ايلينويز و پرينستون

پس فيزيك در همه زير شاخه ها در هر سطحي مشكلي ندارد چه در اروپا چه أمريكا

و همينطور هوافضا هم از دوستان در انگليس شنيدم كه چندين نفر هستند كه حتي يك نفرشون در كمبريج پست داك هست

پ.ن. دوست عزيز اين رشته ها محرمانه نيستند :o :o :o
دانشگاه هيچ وقت اسرار نظامي را فاش نمي كند ~X(
چون به طور منطقي اگر حتي اين اطلاعات را به خود انگليسي ها فاش كند ممكن است ان دانشجويان انگليسي به راحتي گول بخورد و جزوه هايش(!!!) را بدهد به كسي ديگر يا با رشوه!!
:D :D :D :D

فیزیک واقعا رشته ی حساسی نیست، نمیدونم چرا این جو افتاده :)) اون مهندسی هسته ایه که حساسه. یه لیست رسمی هست که توش مشخص کرده چه رشته هایی ممنوع اعلام شدن توسط دولت ایالات متحده.

امسال قرار بود این مزیت دو رشته ایی بودنو کلن بردارنا گویا :-??
این اصلاحیه ها کسی نمیدونه کی میاد ؟
اعلام کرده بودن عصر دیروز ولی هنوز تو سایت نیست :-L

اصلاحیه سازمان سنجش اومد
تنها چیز مهمش این بود که فرهنگیان و رجایی اگه میخواید رشته های تعهدیشو بزنید باس 4600 واریز کنید
تا پایان روز یکشنبه هم تمدید شد و خیلی هم تاکید کرده بود که عمرن دوباره تمدید کنن
ظرفیت یه سری رشته ها هم تغییر کرد مث برق بهشتی
کلن یه نگاه بندازید بدک نیست

• لایک
امتیازات: fa fa

به نقل از shima taj :
۱. علوم کامپیوتر رو میشه با ریاضی دو رشته ای کرد؟چون من شنیدم اگه دو تا رشته بیشتر از یه مقداری واحد مشترک داشته باشند نمیشه دو رشته ای شون کرد...بعد اصن کار خوبی هست این کار ؟
۲. بعد یه سوال دیگه ریاضی ای که تو علوم کامپیوتر میخونند چقدر شبیه ریاضیاتی هست که تو محض میخونند؟
۳. بعد این جوی که وجود داره واسه مهندسی زدن و این حرفا رو کلن نادیده بگیریم دیگه؟! :-"
مرسی :)
۱. درمورد دورشته‌ای هر جا آیین‌نامه‌ی خودش رو داره اول‍اً، ثانیاً اگه بشه این کارو کرد به لحاظ تئوری، حرکت منطقی‌ای نیست به نظرم ریاضی و سی‌اس رو با هم خوندن. می‌شه یکی رو خوند و اون‌یکی رو ماینور کرد مثل‍اً. منظورم این ه که اگه می‌خوای صرفاً دو تا مدرک کارشناسی داشته‌باشی که هیچی؛ ولی اگه برای خوندن درس‌های اختصاصی هردوش این کارو می‌خوای کنی، ماینور (کهاد) گرفتن خیلی منطقی‌تر و ساده‌تر ه. البته من فقط درمورد دانشگاه و دانشکده‌ی خودم می‌گم این رو و فقط اطل‍اعات‌م درمورد این‌جا ست.
۲. واحدهای ریاضی‌شون کامل‍اً مشترک ه. توی دانشکده‌ی ما رسماً با هم سر کل‍اس ن بچه‌های ریاضی و سی‌اس. درس‌هایی هست با پیش‌عنوان «مبانی» که بین هردو مشترک ه و اجباری: مبانی آنالیر ریاضی، مبانی آنالیز عددی، مبانی ترکیبیات، مبانی احتمال، مبانی جبر، مبانی هندسه، مبانی علوم ریاضی و غیره و غیره. (جبر و هندسه گویا برای سی‌اسِ ما اجباری نیست :-؟؟ حال‍ا کل‍اً دارم می‌گم ولی) . یه سری درس‌های ریاضیاتی غیر مبانی هم هستن که بچه‌های سی‌اس می‌تونن بردارن و براشون اختیاری ه؛ مث ترکیبیات و کاربردها، جبر۱ و ۲، احتمال۱ و الخ.
ولی توی دانشکده‌ی ما همه‌ی واحدهای ریاضیاتی مشترک ارائه می‌شه و بین دو رشته مشابه ه.
۳. به نظر من بله. :‌د اگه بخوام جدا از این که طرز تفکر و عل‍اقه‌تون مهندسی و‌ کاربردی ه یا محض و تولیدعلم و اینا صحبت کنم (که مساله‌ی شخصیِ خود شما ست) ، فرق بین مهندسی و علوم پایه این ه که ته‌ش از مهندسی یه عنوان «خانوم مهندس» برای شما می‌مونه و «کار تضمین‌شده» (که به نظر من یه توهمِ عمومی ه) و «بازار کار با تنوع بال‍اتر» (که بسته به رشته و این که بخواین توی ایران بمونین یا نه، حقیقت داره نسبتاً) . اگه عل‍اقه‌تون به کشف چراییِ فرمول‌های مختلف ه، اگه دوست دارید بدونید اساساً چرا و چه‌طور یه سری مفاهیم ساخته شده‌ن، اگه بعد از دیدن یه رابطه توی دل‌تون نمی‌گید «خب که چی؟ کاربردش چی ه این ال‍ان؟» و مشتاق‌تر ید که بدونید از کجا فرموله به دست اومده، علوم‌پایه‌بازِ خوبی می‌شید. :‌د ولی در مقابل‌ش اگه دوست دارید کاربرد مسائل مختلف رو ببینید و به لحاظ اجرایی بهینه‌سازی کنیدش و در رده‌ی «ده‌هزارتا نماد رندوم گذاشته کنار هم اسم‌ش رو گذاشته فرمول؟ خب که چی؟»گویان می‌گنجید، آدمِ مهندسی ید.
(و اگه نظر شخصی من رو بخواید، معتقد م که به فیلدی فکر کنید که بیش‌تر با ذائقه‌ی فکری‌تون هم‌خونی داره؛ آدمی که خفن باشه همیشه براش کار هست. حال‍ا توی هر فیلدی که می‌خواد.)

به نقل از shima taj :
علوم کامپیوتر رو میشه با ریاضی دو رشته ای کرد؟چون من شنیدم اگه دو تا رشته بیشتر از یه مقداری واحد مشترک داشته باشند نمیشه دو رشته ای شون کرد...بعد اصن کار خوبی هست این کار ؟
من همیشه وقتی که یکی بین علوم پایه و رشته های کاربردی تردید میکنه،یاد تردید کلاه گروهبندی بین اسلایترین و گریفندور میفتم. :))
#اسپم :D

Back
بالا