درود
بنده از الان که امتحانات نوبت دومم تموم شده یک نهمی محسوب میشوم.
هدفم اینه که نهم ریاضی رو انتخاب کنم و در دانشگاه مهندسی برق یا مهندسی کامپیوتر (برنامه نویسی).
دلیلش هم اینه که در آینده که همه رفتن تجربی ، این 2 تا رشته خیلی توی بازار کم هستن و درآمدش خوبه.
ولی هدفم بازار کار ایران نیست و دوست دارم یک کشور دیگه برم.
حالا الان خیلی سردرگم هستم که کدوم رو انتخاب کنم؟ مهندسی کامپیوتر یا مهندسی برق؟
طبق تحقیقاتم حقوق مهندسی برق خیلی بیشتره.
ولی اگر برم کامپیوتر و یک کشور دیگه دوست دارم یک پلتفرمی مثل
استیم خلق کنم. که خیلی خیلی خیلی درآمدش زیاده.
ولی برای برق هیچ ایده ای ندارم که قراره باهاش چی کار کنم؟ اگر کسی میدونه که با رشته ی برق دقیقا میشه چی کار کرد بگه؟ (یا اینکه با پولش برم توی یک چیزی مثل سهام)
خلاصه که خودم دوست دارم برم کامپیوتر ولی خانواده ام میگن برق بهتره البته مادرم میگه که در آینده ممکنه جهان به برنامه نویسی وابسته بشه.(همون چیزی که توی فیلم ها نشون میده مثل بازی خیلی خوب
دیترویت که همه چی به ربات ها وابسته میشه.)(البته به نظرم بد هم نمیگه ها؟)
یکی دیگه از معیار هام اینه که محیط شغلی ام خیلی خوب باشه مثلا میدونم که برای مهندسی برق (قدرت) باید رفتش به مکان های صنعتی که من علاقه ای به این کار ندارم. ولی مثلا مهندسی برق ( مخابرات) فکر کنم پشت میز میشینن.
ولی مهندسی کامپیوتر (برنامه نویسی) همه جا میتونه کار کنه. حتی توی همین قرنطینه با (فریلنسری) یا توی خونه اش برای شرکتش کار کنه یا بره شرکتش که همه ی شرکت ها یک جای مرتب هستن.
یک معیار دیگه هم اینه که کدوم رشته شیک تر هست؟ که قطعا مهندسی برق هست.
دوستان البته نیایید بگید که اینا بازار شغل نداره چون همه ی اونایی که این رشته ها رو خوندن و الان تاکسی می رونن مال دانشگاه آزاد هستن. شما بر اساس دانشگاه های دولتی مثل شریف حساب کنید!
یک معیار دیگه هم اینه که آینده ی شغلی کدوم بیشتره؟ که به نظرم مهندسی کامپیوتر بیشتره با توجه به حرف مادرم.
و مهم ترین معیار من بحث درآمد و مدت زمان تحصیل هست: ابتدا می خواستم برم پزشکی که فهمیدم باید 7 سال درس بخونم که این گزینه خط میخوره. ولی رشته هایی مثل مهندسی با 3 سال درس خوندن میشه لیسانس گرفت و کار کرد. حالا درآمد مهندسی کامپیوتر (برنامه نویسی) بیشتره یا مهندسی برق البته اینجا لازم به بحث کردن درباره ی ساختن پلتفرمی مثل استیم نیست زیرا در آمد اون از یک بیمارستان خصوصی هم بیشتره.
دوستان اگر می توانید دلیل یا لینک منبع بدهید و از خودتان حرف در نیاورید.
و قصد کار کردن در کشور هایی مثل آمریکا یا ... ( کشور های خیلی پیشرفته و صنعتی) دارم.
و برای برنامه نویسی هم خیلی علاقه به کامپیوتر دارم به طوری که اسمبل یک کامپیوتر رو به صورت خیلی حرفه ای بلدم و در زمینه ی انتخاب قطعات هم همینطور. و اینکه بدنم به نشستن زیاد عادت کرده( 8 ساعت در روز) تابستان هم قصد دارم ++c یا #c رو یاد بگیرم ببینم اصلا حوصله ام میکشه یا نه؟
راستی اگر کسی میدونه که برای قبول شدن در این رشته ها باید روی کدام درس ها به طور ویژه کار کرد بگه.
توی کلاس هشتم یک درس بود که باید توش ولتاژ مدار و ... رو حساب میکردی. من از اون درس خوشم نمیادش آیا به مهندسی برق ربط داره؟
راستی کسی می دونه که مهندسی برق دقیقا باید چیکار کنه؟ یعنی مثل یک برنامه نویس یک لپتاپ داره و ... ها رو تنظیم میکنه یا باید همش قطعات برقی رو کنترل کنه و... لطفا این رو هم بگید ( مهندسی کامپیوتر رو خودم می دونم.)
خیلی ممنونم.
سپاس فراوان.