این کاملا بستگی ب کسی داره ک قراره هزینه دانشگاهت بده دارهبا 400 منطقه یک برم مهندسی کامپیوتر خودگردان شریف یا به علوم کامپیوتر امیرکبیر رضایت بدم؟یا کامپیوتر علموص و خواجه؟
به نظرم با توجه یه این که یک لیسانس رو گذروندید و تقریبا آشنایی دارید احتمالا با حوزه ریسرچ و کلا فاز کامپیوتر و این ها. هیئت علمی ها و گوگل اسکولارشون رو نگاه کنید ببینید در حیطه و گرایش مورد علاقه شما وضع اساتید به چه شکل هست بعد هم به نظرم خوبه که با دانشجوهاشون حرف بزنید و مشکل ها رو در بیارید از بین حرفاشون. کامپیوتر چهار پنج ساله خیلی مورد توجه قرار گرفته ولی خب اساتید به این زودی آپدیت و با کیفیت نمی شن. در کل هم به نظرم ارزش نداره هزینه تحصیل رو بدین به خاطر اسم شریف. نمی دونم از آزاد کردن مدرک گرون تر میشه یا نه ولی خب من باشم این کار رو نمی کنم.با 400 منطقه یک برم مهندسی کامپیوتر خودگردان شریف یا به علوم کامپیوتر امیرکبیر رضایت بدم؟یا کامپیوتر علموص و خواجه؟
خودگردان شریف تهرانه؟ اگر تهران باشه من شریف میزنم اگر پولشو داشته باشم.با 400 منطقه یک برم مهندسی کامپیوتر خودگردان شریف یا به علوم کامپیوتر امیرکبیر رضایت بدم؟یا کامپیوتر علموص و خواجه؟
ولی یک جا نیستن ینی تو دفترچه یادمه نوشته بود محل تحصیل پردیس خودگردان ینی جداس کلاساشون فکر کنمخودگردان شریف تهرانه؟ اگر تهران باشه من شریف میزنم اگر پولشو داشته باشم.
حتی اگر در شهر تهران باشه ولی یک ساختمون و کلاس جدا باشه بازم میارزه. ولی اگر کیش باشه یکم ماجراش فرق میکنه.ولی یک جا نیستن ینی تو دفترچه یادمه نوشته بود محل تحصیل پردیس خودگردان ینی جداس کلاساشون فکر کنم
یکی کیش هست یکی تو تهران البته فکر کنم اون کیشی رو از دفترچه برداشتن کلاً جدیداًحتی اگر در شهر تهران باشه ولی یک ساختمون و کلاس جدا باشه بازم میارزه. ولی اگر کیش باشه یکم ماجراش فرق میکنه.
فکر غلطیه. اصلا جو این چیزا نیست. اصلا این حرف ها مطرح نیست. حتی اینجوری هم بهت نگاه کنه به درک. نگاهش رو میخوام چیکار.یکی کیش هست یکی تو تهران البته فکر کنم اون کیشی رو از دفترچه برداشتن کلاً جدیداً
ولی خب آدم همه ش فکر میکنه استادا به چشم پردیسی نگات میکنن و سطح تدریس و اینا متفاوت میشه "-: نمیدونم البته این فکر من بود
ببین کامپیوتر پردیس امیرکبیر گزینه قابل تاملیه. البته هزینه هاش نمیدونم چقدر بصرفه برات.باتوجه به اینکه با ۸۵۰ چیزایی ک دوست دارم رو تهران قبول نمیشم دارم به کامپیوتر یا علومکامپیوتر خوارزمی(کرج) فکر میکنم، ایده ای ندارین راجبش؟
اینکه آدم به تغییر رشته از برق به کامپیوتر فکر کنه منطقیه؟ توی دانشگاهیی مثل خواجهنصیر؟
خب اوکی نگاه خالی نیست دیگه !فکر غلطیه. اصلا جو این چیزا نیست. اصلا این حرف ها مطرح نیست. حتی اینجوری هم بهت نگاه کنه به درک. نگاهش رو میخوام چیکار.
چیزی که دانشجو لازم داره: برند دانشگاه، معدل خوب، مقاله، توصیه نامه اساتید برای اپلای
فرهنگیان کجا صنعتی اصفهان کجااقا بچه ها من دوست دارم که یه رشته ای بخونم که باش اپلای کنم برم رشته اش هم خیلی برام فرق نداره بیشتر رشته های تاپ بعد الان همه خانواده گیر دادن که باید بری فرهنگیان ایندش تضمین شدست و اینها بعد واقعا نمیدونم چیکار کنم از یه طرفی دبم میخواد آرزومو دنبال کنم از یه طرفی میترسم که نشه اپلای کنم و این ها
رتبمم اونقدر خوب نشده که شریف بیارم در حد صنعتی اصفهان
میشه یکم راهنماییم کنید
۱۰۸۴ منطقه ۱فرهنگیان کجا صنعتی اصفهان کجا
فرهنگیان یک ترم بخونی بخوای انصراف بدی ۵۰ میلیون تومن پول میگیره ازت.
چند شد رتبت؟
با این رتبه اگر بری فرهنگیان خیلی خری!۱۰۸۴ منطقه ۱
اقا بچه ها من دوست دارم که یه رشته ای بخونم که باش اپلای کنم برم رشته اش هم خیلی برام فرق نداره بیشتر رشته های تاپ بعد الان همه خانواده گیر دادن که باید بری فرهنگیان ایندش تضمین شدست و اینها بعد واقعا نمیدونم چیکار کنم از یه طرفی دبم میخواد آرزومو دنبال کنم از یه طرفی میترسم که نشه اپلای کنم و این ها
رتبمم اونقدر خوب نشده که شریف بیارم در حد صنعتی اصفهان
میشه یکم راهنماییم کنید
برای اپلای، دانشگاه فقط از این جهت مهمه که بین دانشجوهاش جو رقابتی هست و در فکر اپلای هستن و گرنه در دنیا کی هست که دانشگاهای ایران رو بشناسه۱۰۸۴ منطقه ۱
صنعتی اصفهان اونقدر برند هست که بشه اپلای کرد؟
من خیلی میترسم که بعد نتونم اپلای کنم بعد تو ایرانم با توجه به وضعیت کار نتونم یه شغل خوب پیدا کنم بعد مجبور شم شوهر کنمبا این رتبه اگر بری فرهنگیان خیلی خری!
خب نسبت به دانشگاه های خود ایران چطوره؟برای اپلای، دانشگاه فقط از این جهت مهمه که بین دانشجوهاش جو رقابتی هست و در فکر اپلای هستن و گرنه در دنیا کی هست که دانشگاهای ایران رو بشناسه![]()
اوهوم مرسیمن با این فکر بخوام انتخاب رشته کنم ( البته کار درستی هم نیست!) سعی میکنم رشته ای بخونم که نسبت به بقیه رشته ها راحت تر باشه. صنایع و عمران میتونه گزینه خوبی باشه. رشته خودمو خوب میخونم و در کنارش زبان و پایتون یاد میگیرم.
با بیشتر رشته های مهندسی شما میتونی اپلای کنی( البته در حال حاضر و البته اینکه مقصدت کجا باشهمن خیلی میترسم که بعد نتونم اپلای کنم بعد تو ایرانم با توجه به وضعیت کار نتونم یه شغل خوب پیدا کنم بعد مجبور شم شوهر کنمالان واقعا نمیدونم چیکار کنم...
حرفت در مورد شریف اصلا صادق نیست و تاحدودی تهران و امبیرکبیر. طی سالها اونقدر دانشجو از اینا رفتن دانشگاه های خارجی که یک تصویر مثبتی ازشون هست.برای اپلای، دانشگاه فقط از این جهت مهمه که بین دانشجوهاش جو رقابتی هست و در فکر اپلای هستن و گرنه در دنیا کی هست که دانشگاهای ایران رو بشناسه![]()
دانشجوی پردیس آیا راحت به امکانات ریسرچ دسترسی داره؟فکر غلطیه. اصلا جو این چیزا نیست. اصلا این حرف ها مطرح نیست. حتی اینجوری هم بهت نگاه کنه به درک. نگاهش رو میخوام چیکار.
چیزی که دانشجو لازم داره: برند دانشگاه، معدل خوب، مقاله، توصیه نامه اساتید برای اپلای
خیلی راحت می تونی صنایع، عمران و مهندسی شیمی و... این ها دانشگاه تهران و امیرکبیر بیاری.۱۰۸۴ منطقه ۱
صنعتی اصفهان اونقدر برند هست که بشه اپلای کرد؟