- نام مرکز سمپاد
- نه اینور نه اونور
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
اپلای کردن مزیت نیست انتخاب است
#سخنان بزرگان
اپلای کردن مزیت نیست انتخاب است
#سخنان بزرگان
شریف توسایتش نوشته استعداد درخشان.کسی که مدال المپیاد داره استعداد درخشان حساب میشه؟به نقل از علی کوچولو! :دوستان درباره دو رشته ای نکات رو متذکر میشم:
صنعتی اصفهان و شریف تا پایان ترم سه با پنجاه واحد پاس شده که 40 واحد تخصصی و پایه باشه و معدل کل بالای 18 باشه با دو رشته ای موافقت میکنن.
دانشگاه شیراز معدل بالای 17 به شرط سه نفر اول بودن.
دانشگاه اصفهان معدل بالای 17 به شرط اینکه معدلت 2.5 برابر انحراف از معیار نمرات باشه.
درباره اینکه چه رسانه هایی رو نمیشه با هم دابل کرد اگر بچه ها خبر دارن اضافه کنن.
بیخیالش شین در کل، یه امر تخیلی هست دو رشته ای.
۱. درمورد دورشتهای هر جا آییننامهی خودش رو داره اولاً، ثانیاً اگه بشه این کارو کرد به لحاظ تئوری، حرکت منطقیای نیست به نظرم ریاضی و سیاس رو با هم خوندن. میشه یکی رو خوند و اونیکی رو ماینور کرد مثلاً. منظورم این ه که اگه میخوای صرفاً دو تا مدرک کارشناسی داشتهباشی که هیچی؛ ولی اگه برای خوندن درسهای اختصاصی هردوش این کارو میخوای کنی، ماینور (کهاد) گرفتن خیلی منطقیتر و سادهتر ه. البته من فقط درمورد دانشگاه و دانشکدهی خودم میگم این رو و فقط اطلاعاتم درمورد اینجا ست.به نقل از shima taj :۱. علوم کامپیوتر رو میشه با ریاضی دو رشته ای کرد؟چون من شنیدم اگه دو تا رشته بیشتر از یه مقداری واحد مشترک داشته باشند نمیشه دو رشته ای شون کرد...بعد اصن کار خوبی هست این کار ؟
۲. بعد یه سوال دیگه ریاضی ای که تو علوم کامپیوتر میخونند چقدر شبیه ریاضیاتی هست که تو محض میخونند؟
۳. بعد این جوی که وجود داره واسه مهندسی زدن و این حرفا رو کلن نادیده بگیریم دیگه؟!
مرسی :)
من همیشه وقتی که یکی بین علوم پایه و رشته های کاربردی تردید میکنه،یاد تردید کلاه گروهبندی بین اسلایترین و گریفندور میفتم.به نقل از shima taj :علوم کامپیوتر رو میشه با ریاضی دو رشته ای کرد؟چون من شنیدم اگه دو تا رشته بیشتر از یه مقداری واحد مشترک داشته باشند نمیشه دو رشته ای شون کرد...بعد اصن کار خوبی هست این کار ؟
به نقل از Shakila Eslami :امسال قرار بود این مزیت دو رشته ایی بودنو کلن بردارنا گویا
این اصلاحیه ها کسی نمیدونه کی میاد ؟
اعلام کرده بودن عصر دیروز ولی هنوز تو سایت نیست
دوست عزیز اینطور هم نیست که به قول شما این صحبت ها چرت و پرت محض باشه. اصلا بحث پذیرش و Accept دانشگاه نیست. بحث ویزا گرفتن هست. با رفع تحریم ها برای خوندن این رشته ها در کشور های اروپایی نباید مشکلی باشه ولی خب برای تحصیل در آمریکا باید به این دقت کنید که سفارت به هر فردی ویزا نمیده.به نقل از CPHM :گفتم يك كمكي بكنم:
اين كه دانشگاه هاي خارج از كشور رشته هاي فيزيك و و وهوافضا رو اپلاي نمي كنند حرفي به غايت چرت( ) است كه توسط افرادي كه به علل ديگري موفق به اپلاي (در حقيقت Accept شدن) نشده اند رواج پيدا كرده
بنده خودم دو تا دانشجويان دكتري فيزيك ذرات بنيادي در دانشگاه منچستر انگليس مي شناسم
و دورادور سه تا پست داك فيزيك ذرات، اپتيكس و نظريه ريسمان در دانشگاه هاي كاليفورنيا، ايلينويز و پرينستون
پس فيزيك در همه زير شاخه ها در هر سطحي مشكلي ندارد چه در اروپا چه أمريكا
و همينطور هوافضا هم از دوستان در انگليس شنيدم كه چندين نفر هستند كه حتي يك نفرشون در كمبريج پست داك هست
پ.ن. دوست عزيز اين رشته ها محرمانه نيستند
دانشگاه هيچ وقت اسرار نظامي را فاش نمي كند
چون به طور منطقي اگر حتي اين اطلاعات را به خود انگليسي ها فاش كند ممكن است ان دانشجويان انگليسي به راحتي گول بخورد و جزوه هايش(!!!) را بدهد به كسي ديگر يا با رشوه!!
مثله دبیریا یا دکتری پیوسته بیوتک عه. الویت بعدیت رو بررسی میکنن.به نقل از mxshx :بچه ها كسي راجع به انتخاب رشته با وجود الويت دانشگاه شاهد اطلاع دقيقي داره...؟اينكه اگه مصاحبه رو نريم دقيقا چه جوري بقيه الويتا برسي ميشه...؟و اينكه تحصيل توي اين مدل دانشگاه ها ممكنه براي اپلاي كردن مشكلي پيش بياره..؟ممنون...!:d
مصاحبه رو نری این کد حذف میشهبه نقل از mxshx :بچه ها كسي راجع به انتخاب رشته با وجود الويت دانشگاه شاهد اطلاع دقيقي داره...؟اينكه اگه مصاحبه رو نريم دقيقا چه جوري بقيه الويتا برسي ميشه...؟و اينكه تحصيل توي اين مدل دانشگاه ها ممكنه براي اپلاي كردن مشكلي پيش بياره..؟ممنون...!:d
به نقل از جلبک :کی باید بریم مدرسه مدارک بگیریم ؟