- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
اشتباهی به جای تبریز گفتم.میدونم. من با فردوسی کاری نداشتم به خاطر همین پرسیدم
اشتباهی به جای تبریز گفتم.میدونم. من با فردوسی کاری نداشتم به خاطر همین پرسیدم
نرم افزاربین صنایع و مهندسی نرم افزار کدوم بهتره از نظر بازار کار ?
این که هوافضا تحلیلی داشته باشه فکر نکنمهوافضا هندسه تحلیلی زیاد داره
رشته های نرم افزار گسستش زیاده فکر کنم
من بایه دانشجو هوافضا صحبت میکردم میگفت دارهاین که هوافضا تحلیلی داشته باشه فکر نکنم
خب اینا ریاضیات در خدمت فیزیک هستند شما هر کتاب فیزیکیو باز کنی ی فصل بردار و مختصات های مختلف رو داره مثلا . خیلی از قسمتای ریاضیو فیزیک دانا بردن جلو برای این ک کارشون لنگ نمونه دیفرانسیل و هندسه تحلیلی ابزار و زبان فیزیک هستن (البته تا اون سطح ابتدایی ک من دیدم )این که هوافضا تحلیلی داشته باشه فکر نکنم
سلام .
از پاسخ های قبلیتون ممنونم !
مهندسی انرژی چیه ؟شبیه چه رشته ایه ؟
مهندسی شهرسازی چه کار می کنه ؟
مخالفم :)اگه میتونی صنایع شریف قبول بشی خوب ارزش داره ولی در کل اگه نظرم رو میپرسی هوافضا خیلی درآمد زا و از طرفی از جمله رشته هایی هست که هنوز هم که هنوز هست خیلی جا برای پیشرفت داره و تنها رشته ای هست که سقف نداره!
هوافضا در کل از صنایع خیلی بهتر و هیجان انگیزتر هست و در کل همه از این رشته خوششون میاد و رشته ای هست که مورد علاقه و سرمایه گذاری شدید تمام کشورهای جهان هست و بودجه جدا از بودجه نظامی داره!
در ضمن هنوز هم که هنوز هست متخصص هوافضا در کشور ما بسیار کمیاب هست و پیشرفت در اون به مراتب از رشته های دیگه بیشتره!
بازارکار خیلی بهتری هم داره و رشته قدیمی تری نسبت به رشته صنایع داره و عمرش بیشتر هست!
البته که گفتنش یادم رفت!مخالفم :)
هوافضا صنعت بسیار گرونیه، معمولا شرکت خصوصی و یا شخص حقیقی ای پیدا نمیشه که حاضر باشه محصولاتی مثل هواپیما و موشک رو تولید بکنه و در اغلب موارد باید به استخدام دولت ها و یا نهاد های نظامی در بیایین. به طور خاص توی کشور ما، عملا جایی درست و حسابی ای به غیر از سازمان فضایی ایران و یا سپاه پاسداران برای کار کردن وجود نداره. مهندس هوافضایی رو سراغ دارم که با وحود تحصیلات عالی در بهترین دانشگاه های کشور و تجربه کاری زیاد، الان بیکاره.