• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

چیزی که تو علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر مهمه سیاست دانشکده‌هاست. هرچقدرم درسای دو رشته بهم نزدیک باشن، بهرحال شما میفتی تو مسیری که دانشکده میخواد. به تجربه‌ی من تفکر و ساختار فکری استادی که علوم پایه‌ای بوده که علوم کامپیوتر هم علوم پایه‌ حساب میشه حقیقتا با استاد مهندسی متفاوته. حتی درس دادنشون هم متفاوته، حالا قطعا این موضوع دانشگاه به دانشگاه فرق کنه ولی اثرگذاره. فرصت‌هایی هم که بعنوان کارآموزی یا پروژه و کار تو آزمایشگاه برای بچه‌ها فراهم میکنن فرق داره.

بسته به اینکه دوست دارید بیشتر نزدیک محیط فنی باشید یا نظری باید بین اینا انتخاب کنید.

من‌ حرفم این نیست کسی جای سی ای ، سی اس بزنه یا برعکس.
ولی اگه واقعا کسی سی ای بخواد و نیاره،به نظرم سی اس نسبت به بقیه رشته های مهندسی منطقی تره.(می دونم سی اس رشته ی علوم پایس.در قیاس با برق و مکانیک و اینا گفتم)
من هم موافقم با این حرفتون

پس دانشکده‌ها رو یکی کنن دیگه برای چی دوتا دانشکده زدن و خودشونو خسته کردن! موقع انتخاب رشته‌م یه نفر بهم گفته بود فیزیک و مهندسی مکانیک فرق زیادی ندارن و اکثر درساشون یکیه، یاد اون افتادم ;‌)
دانشگاه‌های ما از نظر آپدیت کردن رشته‌ها و درس‌ها خیلی عقب هستند. یه سری رشته‌ها باید جابجا بشه یه سری ادغام بشه یه سری جدید ایجاد بشه و ...
جنگ قدرت هم هست. یکی زورش میرسه رشته رو نگه میداره. الان مثلا ما دانشکده مدیریت داریم. یه دانشکده مدیریت کارآفرینی داریم. یه دانشکده تجارت و مالیه داریم. یه دانشکده حکمرانی داریم. تو خارج همه اینها زیر نظر یه دانشکده هستند. بعد تو دانشکده مدیریت، رشته مدیریت رسانه رو داریم که هیچ جای دنیا زیرمجموعه دانشکده مدیریت نیست. ما رشته مدیریت دولتی داریم تو دانشکده مدیریت. بعد این رشته مدتهاست تو کشورهای پیشرفته به این اسم نیست و تبدیل به رشته دیگه ای شده. یه رشته هست به اسم بیزینس آنالیتیکز. ما نداریمش کلا ! این بساط دانشگاه تهرانه !

مربوط به رشته کامپیوتر

وبینارهای راه‌کار - یکتانت
https://www.yektanet.com/rahkar-webinars

گفت‌وگوهای VisionUp - انجمن علمی امیرکبیر
https://www.youtube.com/@visionup2513

کانال سبو - سلسله برنامهٔ ورودی‌های کامپیوتر - انجمن علمی شریف
https://t.me/ssc_saboo
یه سری ویدیو تحت عنوان حلقه راه مهندسی کامپیوتر تو این کانال هست
محتوای این کانال ممکنه بعضا جوگیرانه و نخبه‌گرایانه باشه.

همه ی اینا درسای اصلی کامپیوتریاس.الان فقط بینشون مدار منطقی و معماری کامپیوتر رو نمی بینم.(الانم تقاضای آنچنانی برای سخت افزار نیست)
اصول سیستم‌های کامپیوتری معادل مدار منطقی و معماری کامپیوتره.

• لایک
امتیازات: lilyP
عجب
پس دانشکده‌ها رو یکی کنن دیگه برای چی دوتا دانشکده زدن و خودشونو خسته کردن! موقع انتخاب رشته‌م یه نفر بهم گفته بود فیزیک و مهندسی مکانیک فرق زیادی ندارن و اکثر درساشون یکیه، یاد اون افتادم ;‌)

یک درس‌و چندتا دانشکده می‌تونن ارائه بدن، با توجه به نیاز خودشون.
در عمل خیلی‌ها صرفاً چون م.کامپ نمیارن می‌رن علوم، و در عمل در نهایت دولوپر می‌شن چون بازار کارش بهتره.

الان خیلی جاها دانشکده برق و کامپیوترشون یکیه. خیلی جاها دانشکده فیزیک و فیزیک کاربردیشون جداست. بعضی جاها دانشکده فیزیک و ریاضیشون یکیشه (department of of natural sciences). بر مبنای این دسته بندی ها نمیشه قضاوت و تصمیم گیری کرد.

من تعجب میکنم که نرم افزار دوباره متقاضی هاش از علوم کامپیوتر بیشتر شده. وقتی ما اومدیم دانشگاهم همین بود،‌ بعد از چند سال برعکس شده بود. حتی خیلی از نرم افزاریا تغییر رشته میدادن به علوم کامپیوتر (عمدتا با این استدلال که ظاهرا اپلای شغلی و تحصیلی از علوم کامپیوتر راحت بود /شانس بیشتری داشتن).

در هر صورت، فکر نمیکنم در عمل اهمیتی داشته باشه آدم کدوم رو انتخاب کنه. معلوماتی که یه توسعه دهنده میخواد احتمال بیشترشون بیرون از کلاس درس یاد گرفته میشن. من اگه بودم اونی رو میرفتم که سرفصل هاش راحت تر باشن و بیشتر خوش بگذره، که حداقل تو شریف فکر کنم علوم کامپیوتر بیشتر این شرایط رو داشت.

کسی چیزی راجب عمران شریف میدونه؟
بازار کارش هزینه هاش و جو اساتیدش؟

Back
بالا