- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- مدال المپیاد
- فیزیک
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- فیزیک
عجب
پس دانشکدهها رو یکی کنن دیگه برای چی دوتا دانشکده زدن و خودشونو خسته کردن! موقع انتخاب رشتهم یه نفر بهم گفته بود فیزیک و مهندسی مکانیک فرق زیادی ندارن و اکثر درساشون یکیه، یاد اون افتادم ;)
یک درسو چندتا دانشکده میتونن ارائه بدن، با توجه به نیاز خودشون.
در عمل خیلیها صرفاً چون م.کامپ نمیارن میرن علوم، و در عمل در نهایت دولوپر میشن چون بازار کارش بهتره.
الان خیلی جاها دانشکده برق و کامپیوترشون یکیه. خیلی جاها دانشکده فیزیک و فیزیک کاربردیشون جداست. بعضی جاها دانشکده فیزیک و ریاضیشون یکیشه (department of of natural sciences). بر مبنای این دسته بندی ها نمیشه قضاوت و تصمیم گیری کرد.
من تعجب میکنم که نرم افزار دوباره متقاضی هاش از علوم کامپیوتر بیشتر شده. وقتی ما اومدیم دانشگاهم همین بود، بعد از چند سال برعکس شده بود. حتی خیلی از نرم افزاریا تغییر رشته میدادن به علوم کامپیوتر (عمدتا با این استدلال که ظاهرا اپلای شغلی و تحصیلی از علوم کامپیوتر راحت بود /شانس بیشتری داشتن).
در هر صورت، فکر نمیکنم در عمل اهمیتی داشته باشه آدم کدوم رو انتخاب کنه. معلوماتی که یه توسعه دهنده میخواد احتمال بیشترشون بیرون از کلاس درس یاد گرفته میشن. من اگه بودم اونی رو میرفتم که سرفصل هاش راحت تر باشن و بیشتر خوش بگذره، که حداقل تو شریف فکر کنم علوم کامپیوتر بیشتر این شرایط رو داشت.