- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان(مادر)
- شهر
- سیرجان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
پزشکی تیپ۳ ینی کجاها؟
پزشکی تیپ۳ ینی کجاها؟
پايين ترين دانشگاه ها! ابادان، دزفول، بندرعباس، خرم اباد، ايلام وووبه نقل از .شبنم. :پزشکی تیپ۳ ینی کجاها؟
به نقل از مهسا.م :دوستان خواهشا کمک کنید... به نظرتون رشته های بومی دارای تعهد ارزش اینو دارن که قبل از رشته های کارشناسی مث فیزیوتراپی و.. بزنیم؟
به نقل از پاییزان :سلام
من رشته ام تجربی هست و کنکور تجربی دادم می خواستم ببینم می تونم در ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی کامپیوتر که توی رشته ریاضی هست را انتخاب کنم؟
چرا داريم مهران!به نقل از Dr.Eniac :ديگه دانشگاه تيپ ٣ نداريم، از سال ما فكر كنم فقط تيپ ١ و ٢ داريم.
اگر توي استان خودتونه و از قبل هم ميخواستين همونجا بمونيد پس شك نكنيد كه ارزشش رو داره!
اما اگه ميخواين به استان ديگه اي بريد، شرايط خيلي سخت ميشه واستون و راه برگشتي هم نداره!
دانشگاه كرج (البرز) ، فسا، شاهد هم فك كنم هس! بقيه رو نميدونم راستش!به نقل از .شبنم. :تیپ ۲ امسال کدوم دانشگاها هست ؟واسه پزشکی
ميدونم، منم اينو خونده بودم قبلا! ولي چن مورد پيش اومد بين اطرافيان، مثلا طرف ازدواج كرد، بندرعباس بود، بعد هركاري كردن كه بيارنش شيراز قبول نكردن! گفتن تيپ ٣ به تيپ ١ امكان نداره! ماكس به تيپ ٢ ميشه! كه دادن واسه فسا!به نقل از Dr.Eniac :نگار من اين خبرو يادم بود از همون سال خودمون حالا نميدونم اجرا شد يانه!
http://www.kanoon.ir/Article/23726
به نقل از Fireball.II :البته هنوزم بی عدالتی هست.به این صورت که 16 درصد داوطلبا منطقه یک هستند و اگه دانشکده ای صدتا ورووی بگیره صرفا 16 تاش منطقه یکین.حالا مهم نیس که مثلا رتبه کشوری یه منطقه 3 ای که قبول شده ممکنه خیلی بیشتر از یک منطقه یکی قبول نشده،باشه.(اصلاح کنید اگه اشتباه میگم)
اون درصد داوطلبا رو توی این پی دی افای اخیر سنجش ببین.درصد شرکت کننده ها رو زده.ولی اینکه گزینش م اینطوریه یا نع نگار پاسخگو باشه ک از کجا اورده"-:به نقل از sadlove :کسی هست بدونه این 16 درصد از کجا اومده !؟
اگه تو دفترچست میشه صفحشو بگین !؟
یه منبع معتبر از سنجش پلیز . خ مهمه برام .
طبق خود 94 !! نه سالهای گذشته ها !!
من بايد پاسخگويه چي باشم دقيقا؟به نقل از Fireball.II :اون درصد داوطلبا رو توی این پی دی افای اخیر سنجش ببین.درصد شرکت کننده ها رو زده.ولی اینکه گزینش م اینطوریه یا نع نگار پاسخگو باشه ک از کجا اورده"-:
به نقل از sadlove :کسی هست بدونه این 16 درصد از کجا اومده !؟
اگه تو دفترچست میشه صفحشو بگین !؟
یه منبع معتبر از سنجش پلیز . خ مهمه برام .
طبق خود 94 !! نه سالهای گذشته ها !!
به نقل از MissMarvelous :دفترچه شماره دوى امسال صفحه پنج + اين
١٦.٦٣ هست انگار.
به نقل از sadlove :اوهوم مرسی
این پی دی افو کوجا اوردی !؟ :د
مال 93 هم اگه این مدلی داره بم لینک بدین ممنون میشم :د
من گفتم كه نمياره! مهندس دقيق تر بخون خببه نقل از Lily Delicated :با 1400 ایثارگران فقط ممکنه پزشکی تیپ سه قبول شد؟!مطمینید؟!مگه سهمیه ایثارگران رو بیشتر نکردن امسال؟25 درصد شده!من از چند نفر پرسیدم میگفتن ممکنه ازاد یا بین الملل مشهد قبول شه