راجب پیراپزشکی ها و علوم پایه ها حتما تحقیق کن و ببین کدوم باتوجه به شرایط خانواده ات ارجحیت داره. من نمیتونستم شهر دیگه انتخاب کنم برم بنابراین مجبور بودم فقط از تبریز رشته هایی رو انتخاب کنم ... اما من با توجه به شناختی که از خودم و رشته ها کسب کرده بودم ، قطعی نظرم بر این بود که علوم پایه از دانشگاه تبریز بخونم نه مثلا رشته هایی که از پیرا میاوردم (مثل علوم آزمایشگاهی، مامایی، دامپزشکی، هوشبری و غیره.) نظرمم رو دانشگاه سراسری بود تا آزاد، به خاطر هزینه مالی.
ببین علاقه شخصی من علوم پایه هست قطعا
پیراپزشکی ها درسته امنیت شغلی دارن اما واقعیتش الان اون زمان نیست بتونی با ۱۵ تومن حقوق زندگیو بچرخونی
شهرش مهم نیست برا خانواده منتها خودم قصدم فقط شهرای منطقه خودمونه
شهرای دورتر فقط دردسر بیشتره چیز دیگه ای نداره
راجب این حتما فکر کن که اگه علوم پایه زدی قبلش کلی تحقیق کرده باشی که واقعا نمیخوای تو حوزه علوم پزشکی و کارهای بیمارستانی فعالیت کنی. شبانه های دانشگاه های خوب رو هم از نظر من بزن، ارجحیت داره به آزاد و غیر انتفاعی. از نظر مالی هم بهتره.
آره دیگه میزنم اونارم
اگه رتبه ات تو رنج خیلی بالایی عه یه نگاهی به این دفترچه بدون آزمون از روزانه ها هم بکن. دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یه سری رشته ها رو به شکل روزانه بعضی دانشگاه ها برمیدارن و شهریه ندارن. واسه دانشگاه آزاد رو هم نگاه کن.
اتفاقا این دوتا رو از اون لیست برداشتم
اون سراج که گفتی غیر انتفاعی هس؟ حقیقا اگه قراره علوم پایه بخونی بهتره یه دانشگاه خوب باشه حالا زیست نشد شیمی یا اصن ریاضی یا هرچی. تو دانشگاه های بزرگ آدما و مسیرایی پیدا میکنی که حتی فکرش تو دوران دبیرستان برات قفل بود پس دانشگاه برای تو که فرقی نداره از علوم پایه چی بخونی خیلی مهمتره تا رشته.
آره غیر انتفاعی تو تبریز زیاده دانگشاه خوبیه اونطور که من تحقیق کردم
یکی هم به پشت موندن مجدد هم فکر کن و قطعی راجبش تصمیم بگیر. سال اولته و اگه بری یه رشته ای که دلت نمیخواد احتمال پشیمونیت تقریبا صد از صده. خیلی خوب راجبش فکر کن و اگه مطمئنی که میتونی بهتر شی و دو سه تا رشته بهتر دست و بالت رو بگیره به نظر من یه سال موندنت ارزش داره.
هیچ انگیزه ای برای پشت موندن ندارم
شرایط هم خیلی سخت تر شده
اینم بگم اونایی که وارد یه رشته ای میشن (از علوم پایه) اگه واقعا علاقه و هدف قبلی نداشته باشن خیلی باخت بزرگی دادن. نصف همکلاسی های من یا به عشق کار تو آزمایشگاه اومدن یا مهاجرت. بعضی هاشونم اومدن تا دکترا و پسا دکترا در یک گرایش خاص ادامه تحصیل بدن. یعنی لعنتی ها از همون ترم اول به اینجاشم فکر کرده بودن. میخوام بگم صرفا اگه به قصد گرفتن یه مدرک میای دانشگاه، باید با خودت سنگهاتو وا بکنی که قرار نیس از رشته ات پول دربیاری. اگه نه ، هدفت پول در آوردن از رشته ات یا محقق کردن یه هدفی راجبش هست از الان باید راجب این چیزا تحقیق کنی و به فکرش باشی نه وقتی وارد دانشگاه شدی.
اگه به مدرک گرفتنه که میرم آزاد یه رشته چرت میخونم فقط لیسانس داشته باشم
نه قطعا قصدم خیلی جدیه
تو طول این چند سال رو زبان هم کار میکنم
شاید اپلای گرفتم و رفتم معلوم نیست
ولی آره تصمیمم جدیه واقعا
شاید دکترا نگیرم ولی دیگه تا ارشدو هستم
ببخشید زیاد صحبت کردم. اینا تجربه چندین سال پشت موندن و دو سال دانشگاه رفتنم تو همین علوم پایه بود. امیدوارم حداقل بخشی از صحبتام بهت کمک کرده باشه.
نه این حرفو نزن مرسی که وقتت رو گذاشتی مرسی
اتفاقا میخواستم بهت پیام بدم در این مورد