بچه ها تا این انتخاب رشته هنوز بازارش داغه یه چیز بگم؟!....
لطفا مثل من تحت عواملی جوی و جوگیری انتخاب رشته نکنید ...خوب تحقیق کنید با اکثر رشته ها یکماشناییت پیدا کنید یهو نرید واردش شید بعد بفهمید ادمش نیستید...به حرف بزرگترتون خصوصا پدر مادر گوش بدین....من خودم اگه بر میگشتم عقب صرفه به خاطر رتبه ام گول قبولی قطعی پزشکی و اینا نمیخوردم درست بعد از پزشکی ها طبق منطق و علاقه و موقعیتم بقیه کد رشته ها رو میچیدم ...من خودم نسبت به همه رشته ها جز پزشکی و دارو گارد داشتم فقط بعد از پزشکی ها چهارتا پرستاری زدم اونم به اصرار مامانم که یکیشو قبول شدم در صورتی که اصلا به فکرم خطور نمیکرد حتی به پرستاری برسه ..تهشو تعهدی شهر خودم میدیدم مثلا نیمسال دومش....اگه بر میگشتم عقب حتما پروتز دندان و تغذیه و رادیولوژی رو هم میزدم نه اینکه بخوام با چیزای الکی توجیه کنم ردش کنم ... بازم شهر دور رو انتخاب میکردم چون واقعا رو شخصیت و ارتقای سطح اجتماعی و روابطتون اثر گذار خواهد بود... اگه از شهر بزرگتر میرید شهرای کوچیکقطعا براتون سخت خواهد بود.... هیچجا تهران نمیشه ....به عشق تهران هم کرج نزنید مطمینا سالی دوبارم نمیاید تهران ....در ضمن فکر نکنید پزشکی گل و بلبله بچه ها از فیزیوپات به بعد عملا همش درگیر کورس و امتحان و بعدشم بیمارستانن ..در حدی که بهتون بگمامسال یکی از بچه ها اینترن فارغالتحصیل که توی بهمن اینا تمومکرده بود حتی به جشن فارغالتحصیل اش نرسید چون صرفا شیفت داشت و دقیقا روز دفاعش هم ...شب قبلش شیفت وایستاده بود ... اگه ادم جا بزنی هستی... مسیولیت پذیر نیستی....نمیتونی از خوابت برای نجات جون ادما بزنی ... فکر میکنی بعد از کنکور توی پزشکی راحتی و از درس خبری نیست فقط میای عشق و حال... باید بگم لطفا واردش نشو جون مردم مسخره دست تو نیست که بعدا صرفا به خاطر حذف جزوه به خطر بندازیش .... جو گیر نباش از دوتا اینترن راجع به وضع موجودش بپرس ( البته اینترن با وجدان) ...اگه بین دندون و پزشکی شک داشتی حتما برو دندون ...بعدا ازمتشکر میکنی ....
اتاق عمل هم خیلی سخته بچه ها براشون دیسک و زانو وگردن نمونده اگه میتونی بوی گوشت و چربی سوخته رو هر روز تحمل کنی ....کمک دست جراح باشی ...بری هی وسیله بیاری ...وسط عمل بری بیرون آزمایش چککنی .....توی جابه جایی مریض حین عمل پوزیشن دادن خوب باشی ( زورت زیاد باشه) ....جاهایی و چیزهایی ببینی که شاید برات خوشایندنباشه اما مشکلی هم نداشته باشی برو اتاق عمل ...بیهوشی رونمیدونم.... رادیولوژی اکثرا راضی ان حق اشعه دارید کارتون سبکتره درسای سنگین هم خواهید داشت آناتومی روبیشتر از بقیه پیراهای باید پاس کنید هنوز با فیزیک سروکار دارید و اینا....فیزیو تراپی هم عالیه به نسبت بقیه پیراها ...