sadlove
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
اگه فک میکنی فسا و جهرم بیمارستان زیاد داره اشتباه میکنی . فسا کلن دو تا بیمارستان داره یه بیمارستان ک بش میگیم بیمارستان قدیم و یه جدید ک نوسازه و خیلیم بیمارستانهای مزخرفین ! بندر و بوشهر هم بگم بوشهر امکانات کمی داره نسبت ب بندر ولی خب 4 5 ساعت بیشتر راه نیست ولی تا بندر 8 9 ساعت راهه . بندر بیمارستان زیاد داره عملیش قوی عه شهید محمدی شبیه همین نمازی خودمونه ! منتها بوشهر و بندر هر دو گرمسیر و شرجی عن . یاسوج منطقه قومیتیه لر نشینن .
بعد چیز دیگه اینکه همه این دانشگاهها بری نمیتونی انتقالی بگیری شیراز چون شیراز شیوه نوینه واحداتو قبول نمیکنن . مگر اینکه از ترم 1 مهمان شی یا بعد از علوم پایه بیای .
دیگه انتخاب با خودته.. من چیزاییو ک میدونستم گفتم.. چ پوئن مثبتها و چ منفیها.. (:
به نقل از @rmin@ :واپسين سوالات
اين كه دانشگاه تيپ يك باشه يا دو چه اهميتي داره؟!
به جز كلان شهر هاي منطقه يك اگر يه دانشگاهي به نسبت زيادي خوب باشه ولي خب خيلي خيلي دور باشه (با اتوبوس حد اقل ٨-١٠ ساعت) ارزش رفتن داره؟!
من به شدت بين پرديس شيراز و دولتي جهرم و بوشهر و فسا و بندر عباس و شهر كرد و همدان و ياسوج گير افتادم
هر كي مظري در باره اين دانشگاه ها داره ممنون ميشم بسيار اگه كمكي كنه
( پرديس شيراز همه چيزش خوبه به جز بالينيش كه بيمارستان مطهري مرودشت هستن و به گفته بعضي اساتيد و دانشجو ها بيمارستانشون بسيار امكانات كمي داره و اصصصلا قابل قياس با بيمارستان هاي شيراز نيس ولي اين احتمال وجود داره كه در آينده به بيمارستان هاي شيراز نقل مكان كنن)
واقعا بيمارستان دوره باليني خيلي تاثير داره تو سطح سوادمون ؟!
كسي اينجا هست پزشكي پرديس شيراز بره ؟!
اگه فک میکنی فسا و جهرم بیمارستان زیاد داره اشتباه میکنی . فسا کلن دو تا بیمارستان داره یه بیمارستان ک بش میگیم بیمارستان قدیم و یه جدید ک نوسازه و خیلیم بیمارستانهای مزخرفین ! بندر و بوشهر هم بگم بوشهر امکانات کمی داره نسبت ب بندر ولی خب 4 5 ساعت بیشتر راه نیست ولی تا بندر 8 9 ساعت راهه . بندر بیمارستان زیاد داره عملیش قوی عه شهید محمدی شبیه همین نمازی خودمونه ! منتها بوشهر و بندر هر دو گرمسیر و شرجی عن . یاسوج منطقه قومیتیه لر نشینن .
بعد چیز دیگه اینکه همه این دانشگاهها بری نمیتونی انتقالی بگیری شیراز چون شیراز شیوه نوینه واحداتو قبول نمیکنن . مگر اینکه از ترم 1 مهمان شی یا بعد از علوم پایه بیای .
دیگه انتخاب با خودته.. من چیزاییو ک میدونستم گفتم.. چ پوئن مثبتها و چ منفیها.. (: