• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

پردیس های خودگران تهران و بهشتی کلاساشون در کنار روزانه های عادیه دیگه؟ تو مدرک هم ذکر نمیشه؟
و اینکه داروی پردیس تهران و بهشی اخرین حدود رتبه ای که شانس قبولیش هست تو منطقه 1 حدودا چیه؟ :|

قانون هستش که در مورد رتبه نپرسید ولی سایت کانون رو هم دیدم، به نظرم قاعده ی خاصی نداشت اخه :|

به نقل از No-Enemy :
پردیس های خودگران تهران و بهشتی کلاساشون در کنار روزانه های عادیه دیگه؟ تو مدرک هم ذکر نمیشه؟
و اینکه داروی پردیس تهران و بهشی اخرین حدود رتبه ای که شانس قبولیش هست تو منطقه 1 حدودا چیه؟ :|

قانون هستش که در مورد رتبه نپرسید ولی سایت کانون رو هم دیدم، به نظرم قاعده ی خاصی نداشت اخه :|
بله! تا سال پيش كه كنار بچه هاي دولتي ميشستن! نه! حتي كارت دانشجوييشون هم يكيه! هيچ چيزي توش ذكر نشده! حتي اسم پرديس خودگردان!

به نقل از No-Enemy :

هیچی مشخص نیست واقعن ک بگیم شوما مثلن تا 1200 تهرانی 1700 شیرازی..
چون اولن امسال 94عه پارسال 93 . همونطور ک 93 شوک عظیمی ب ماها وارد شد ک با 92 مقایسش کردیم . و بستگی ب انتخاب بچه ها هم داره . و اینکه شوما الان تهرانی منطقه 1 و منطقه 1 گویا ظرفیتشو میفرمان ک کم کردن امسال ! و سهمیه بومیت هم تاثیری نداره چون گزینش کشوری شدع .

به نقل از sadlove :
هیچی مشخص نیست واقعن ک بگیم شوما مثلن تا 1200 تهرانی 1700 شیرازی..
چون اولن امسال 94عه پارسال 93 . همونطور ک 93 شوک عظیمی ب ماها وارد شد ک با 92 مقایسش کردیم . و بستگی ب انتخاب بچه ها هم داره . و اینکه شوما الان تهرانی منطقه 1 و منطقه 1 گویا ظرفیتشو میفرمان ک کم کردن امسال ! و سهمیه بومیت هم تاثیری نداره چون گزینش کشوری شدع .
مهرناز فك كنم بين الملل هم سال پيش كشوري بود البته! :-?

به نقل از negar.mr :
بله! تا سال پيش كه كنار بچه هاي دولتي ميشستن! نه! حتي كارت دانشجوييشون هم يكيه! هيچ چيزي توش ذكر نشده! حتي اسم پرديس خودگردان!
نه، کارت ها مثل هم نیست. روی کارت دانشجویی بچه های روزانه، نوشته روزانه، روی کارت دانشجویی بچه های پردیس، نوشته آزاد.
یکی از اساتید می گفتن حتّی توی مدرکشون هم "دوره ی آزاد" ذکر میشه.

به نقل از مـَهیا :
نه، کارت ها مثل هم نیست. روی کارت دانشجویی بچه های روزانه، نوشته روزانه، روی کارت دانشجویی بچه های پردیس، نوشته آزاد.
نخير! كارت دوستمو ديدم! شهيد بهشتي بود! ورودي ٩٣!
تا قبل از اون ذكر ميشد! مثلا كارت يكي از دوستام كه دندون شيراز هس نوشته! ولي از سال ٩٣ به بعد چيزي ذكر نشده! كارت دوستامو ديدم من! :|

من دانشکده دندون پزشکی مشهد رفته بودم با دوستم،تو قسمت آموزش بهمون گفتن که هیچ فرقی ندارن با هم ، سراسریا و پردیسا!صرفا اینا شهریه میدن و اونا نه.

به نقل از negar.mr :
نخير! كارت دوستمو ديدم! شهيد بهشتي بود! ورودي ٩٣!
تا قبل از اون ذكر ميشد! مثلا كارت يكي از دوستام كه دندون شيراز هس نوشته! ولي از سال ٩٣ به بعد چيزي ذكر نشده! كارت دوستامو ديدم من! :|
منم کارت دوستم و همکلاسیم که ورودی 93 هست، دیدم :|
شاید دانشگاه با دانشگاه فرق می کنه!

به نقل از مـَهیا :

من كارت رو نديدم تا حالا، ولى براى مدرك توى دفترچه نوشته به تصميم شوراى فلان ذكر نميشه تو مدركشون كه پرديس بودن. : دى

به نقل از MissMarvelous :
من كارت رو نديدم تا حالا، ولى براى مدرك توى دفترچه نوشته به تصميم شوراى فلان ذكر نميشه تو مدركشون كه پرديس بودن. : دى
برای مدرک شاید. نوشته ی مکتوب دفترچه به هرحال سندیّتش به مراتب از گفته هابیشتره.
ولی خب، کارت دانشجویی، من خودم کارت همکلاسیم رو دیدم و نوشته بود آزاد! :؟
بازم بگم شاید دانشگاه ها با هم تفاوت داشته باشن.

Back
بالا