- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
تبریز؟ تبریز آخه؟! از اهواز پاشی بری تبریز؟ اولا که ترکی حرف میزنن. کسی هم فارسی حرف بزنه تحویل نمیگیرن و به شدت به مشکل میخوری. دوما که این همه راه و شهر غریبه! یه تعطیلات نمیتونی بیای پیش خانوادت به خاطر دوری مسیر. بقیه تو خوابگاه میرن شهرهای نزدیک و تو تنها میمونی. اصلا تبریز نزن. بیخیال خوب بودنش. به نظر من که بزن اصفهان و بعدش هم همدان. حتی مشهد هم نمیارزه به خاطر دوریش.به نقل از Yas. a . Man ! :دوستان ! بین تبریز و اهواز موندم !! کیفیت دانشگاه و از نظر علمی اینا تا جایی که پرسیدم و تحقیق کردم تبریز بهتره رتبه ی جهانیم داره.. نظرمم اول تبریز بود بعد اهواز اما یه مشکل و تنها مشکلی که من باش دارم من اصلا ترکی بلد نیستم!! بعد اگه بیمارا تو بیمارستان یه عده ای ترک باشن و فارسی بلد نباشن من نه میتونم مثلا شرح حالی بنویسم نه کلا ارتباطِْ با بیمار درستی هم پیدا نمیکنم ! تنها مشکلم همینه فقط ، به خاطر این مسئله نظرمو عوض کنم؟ نظر شما چیه من کدومو اول بزنم!؟ لطفا راهنماییم کنید![]()
+ از نظر روانی دوس ندارم اهواز بمونم :/

تهران-بهشتی-شیراز -مشهد-اصف-ایران-یزد-البرز-همدان-ساری-بابل-گیلان-شاهرود) 
تحصیل هم سخت میشه؟ (ممنون از جوابتون)
بعد اینکه میشه تا حدودی یاد بگیرین. ولی تضمینی نیست این حرفم! بستگی به خودتون داره. خیلیا هستن که تو تبریز خوندن، زبان مادریشونم فارسی بوده. :)

ممنون

ممنون به خاطر جوابتون