نه.به نقل از لبیک یا خامنه ای :دقیقا. گروهیشون واقعا پزشکی حقشون نیست. باید سختگیری بیشتری حداقل تو سه رشته تاپ پزشکی و دندون و دارو بشه. رتبه های زیر 50 ایثارگران با بقیه فرق دارن. چون اینا رتبه زیر 1000 منطقه 2 اند و راحت میتونن بدون سهمیه هم دانشگاه های تیپ 1 پزشکی بخونن. درسته؟
ببین قبل اینکه نتایج نهایی بیاد چند برابر ظرفیت صدا میکنن برا مصاحبه بعد اگه قبول شدی ک نتایج نهایی میزنن شاهد و تمام اگه نشدی انگار اصلا تو شاهدو نزدیبه نقل از قـاصـدکـــ :ببخشید من خنگ بازی درمیارم![]()
ولی خب ، الان اگه من شاهد قبول شم و بعدش زده باشم مشهد ، شهریور تو کارنامه م می نویسه قبول شاهد ؟ بعدش ، خب بقیه مشهدُ زدن دیگه ، امکان نداره مشهد پر شده باشه و من بعد از رد شدن تو مصاحبه نتونم برم مشهد ؟؟

خب بعد اگه کلا رد شی چی؟دیگه اون سال نمیتونی بری دانشگاه؟به نقل از سـوزان :رشته هایی که نیاز به مصاحبه ، معاینه و آزمون عملی یا علمی دارن و اغلب هم بیشتر از حدِ مورد نیاز پذیرش میکنن و یک سری ها که در مرحله اول قبول میشن اگر نتونن مرحله دوم رو رد کنند حذف میشن.

150 تا.به نقل از عزیزی :ببخشید میشه بگید حداقل چند تا کد رشته محل باید انتخاب کرد؟

ببین الان دکترا پیوسته بیوتکنولوژی رو بزن ٬ جلوش مینویسه نیمهمتمرکز.به نقل از Zahra_J :دفترچه ی انسانیا فرق داره فک کنم
از ما ( تجربیا ) جلوش مشخص نکرده کدوم نیمه متمرکزه![]()

حداکثرو میدونم حداقلو پرسیدمبه نقل از نيلوفر ب. :150 تا

حداقل نداره :)به نقل از عزیزی :حداکثرو میدونم حداقلو پرسیدم

به نقل از مهسا.م :اینجا هیچ کس بومی رو نزد ؟![]()
:جوگیر. به نقل از قـاصـدکـــ :ببین الان دکترا پیوسته بیوتکنولوژی رو بزن ٬ جلوش مینویسه نیمهمتمرکز.
من هنوز وارد پرسهی ثبت رشتهها در سایت سنجش نشدم راستش. ((: 

به نقل از sadlove :تا دوشنبه تمدید شد
عجله نکنین![]()

به نقل از Zahra_J :سایت سنجش که چیزی ننوشته در این باره ؟![]()
لینک منبع ؟![]()
به نقل از Zahra_J :سایت سنجش که چیزی ننوشته در این باره ؟![]()
لینک منبع ؟![]()
بره بمیره
همیشه اخبار زودتر اعلام میکنه 

به نقل از قـاصـدکـــ :ببخشید الان دانشگاه شاهدم نوشته مصاحبه داره ولی جلوش نمی نویسه نیمه متمرکز وقتی انتخابش می کنیم .
چطوره قضیه ؟ من گیج شدم .
به نقل از نازنیــــــــــن :ببین قبل اینکه نتایج نهایی بیاد چند برابر ظرفیت صدا میکنن برا مصاحبه بعد اگه قبول شدی ک نتایج نهایی میزنن شاهد و تمام اگه نشدی انگار اصلا تو شاهدو نزدی
انتخاب های بعدیت بررسی میشه