قاصدک
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بیهق
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
پروسه انتخاب رشته ی من :
بابا : راستی دندون ساری رو نزدی !
من : ئه ؟ خب بذار بعد ِ دندون گرگان و قبل پزشکیا بزنمش .
من چند ثانیه بعد : بابا ، میگم کی حوصله داره همه اینا رو جابجا کنه ؟ ولش کن ساری رو .
و صفحه را می بندم و خارج می شوم .
ینی عاشق ِ این حساسیت ِ خودمم ، حالا رتبه م هم واسه دندون وضعیتش مشخص نیس.
--------
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رشته دندون پزشکی و داروسازی رو قراره طی سالهای آتی بیاره . استارتش از امسال خورده شده . به این صورت که برای دندون و دارو ، هر کدوم 2 نفر پذیرش می کنه ، اینا تو دانشگاه علوم پزشکی مشهد درس می خونن ولی درواقع دانشجوی علوم پزشکی سبزوارن . تعهد سه برابر تحصیل خدمت در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رو هم داره . البته اینو تو دفترچه نوشته و کنارشم ستاره می زنه ولی نمی دونم چرا رنگش نارنجی نیس تو انتخاب رشته ! اگه می خوای بیشتر بپرسم راجع بهش .
پروسه انتخاب رشته ی من :
بابا : راستی دندون ساری رو نزدی !
من : ئه ؟ خب بذار بعد ِ دندون گرگان و قبل پزشکیا بزنمش .
من چند ثانیه بعد : بابا ، میگم کی حوصله داره همه اینا رو جابجا کنه ؟ ولش کن ساری رو .
و صفحه را می بندم و خارج می شوم .
ینی عاشق ِ این حساسیت ِ خودمم ، حالا رتبه م هم واسه دندون وضعیتش مشخص نیس.
--------
25274 هم دندونش ئه .به نقل از Fireball.II :25275 این داروسازی سه ستاره زده بعد چجوریه کلا؟"-: کجای دفترچه بود؟"-: (مناطق محرومم نزده اخه:/ )
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رشته دندون پزشکی و داروسازی رو قراره طی سالهای آتی بیاره . استارتش از امسال خورده شده . به این صورت که برای دندون و دارو ، هر کدوم 2 نفر پذیرش می کنه ، اینا تو دانشگاه علوم پزشکی مشهد درس می خونن ولی درواقع دانشجوی علوم پزشکی سبزوارن . تعهد سه برابر تحصیل خدمت در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رو هم داره . البته اینو تو دفترچه نوشته و کنارشم ستاره می زنه ولی نمی دونم چرا رنگش نارنجی نیس تو انتخاب رشته ! اگه می خوای بیشتر بپرسم راجع بهش .