آره ولی چرا شاید برقش احتمال کمی داشته باشه ولی عمران احتمال زیادی داره قبولشم(طبق آمار کانون و...)به نقل از رشید شاملی :منطقه دو؟ اگه آره هیچ کدومشو نمی یاری
مگر اینکه امسال با سالهای دیگه فرق داشته باشهبه نقل از احسان94 :آره ولی چرا شاید برقش احتمال کمی داشته باشه ولی عمران احتمال زیادی داره قبولشم(طبق آمار کانون و...)
(الان یعنی هرررری دلم ریخت :-ss :-ss)
به نقل از ×Parado :شهید بهشتی یا صنعتی اصفهان؟
کدوم اعتبار مدرکش برا اپلای بهتره؟
به نقل از ×Parado :دوستان کسی نمیدونـــــــــه؟؟؟؟؟؟؟؟
پيرو اطلاعيههاي مورخ 12/5/92 در خصوص انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون مذكور براي داوطلبان مجاز به انتخاب رشته و مرحله پذيرش دانشجو براساس سوابق تحصيلي (پذيرش بدون آزمون)، ضمن تمدید مهلت انتخاب رشته تا پایان روز پنجشنبه مورخ 24/5/92، بدينوسيله به اطلاع ميرساند متقاضيان میتوانند براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته و همچنين كدرشتههاي تحصيلي مندرج در اطلاعيه مورخ 17/5/92، نسبت به ثبت كدرشتههاي مورد نظر حداكثر تا پايان روز مذکور منحصراً از طريق سايت اينترنتي اين سازمان اقدام نمايند. ضمناً داوطلباني كه قبلاً فرم انتخاب رشته خود را تكميل نمودهاند، در صورت تمايل با توجه به مندرجات اطلاعيه مذكور، ميتوانند نسبت به ويرايش رشتههاي انتخابي خود تا تاريخ 24/5/92 نيز اقدام نمايند.
به نقل از F@temeh :بچه ها یه سوال ببخشید اینجا میپرسم.
تا چندبار میتونیم ویرایش کنیم اتخاب رشته رو؟
سوال اولتو نمیدونمبه نقل از مــُـنـــا :بچه ها اگه بخوایم دندان و پزشکی شاهد رو هم بزنیم باید توی 10 تای اول باشه؟
بعد دانشگاهای علوم پزشکی اراک و زنجان و البرز و قم چطورن؟
تروخدا جوابمو بدین.واقعا در آمپاس شدیدم!
مثه اینکه شاهدو هر جایی میتونی بزنی چون تو این لیستی که دفترچه گفته نیستولی بازم مطمئن نیستم )به نقل از مــُـنـــا :بچه ها اگه بخوایم دندان و پزشکی شاهد رو هم بزنیم باید توی 10 تای اول باشه؟
نمیدونم میاری یا نهبه نقل از jok3r_attacker :عاقا من علوم مهندسی تهران و با 1800 نمیارم؟البته رتبه دقیقم یکم بالاتر از این رتبه زیر گروه یکمم از این 50 تا پایین تره . .. نرم افزار سنجش میگه نمیارم ولی تو سایت قلم چی نوشته تا 2000 و اینام میارن انتخابشم که کشوریه
به نقل از مهســـــــــــــا :آقا آقا یه جا چند صفحه پیش محمد گفته بود من درس خون و پیگیرم و اینا! واسه همین گفتم کامپیوتر سخته.
البته این حرفش که من آدم فعالیم و پی درسهام هستم حرف درستیه. ولی خب یه چیزی ه مبگم. و اون اینکه من دانشگاه های دیگه رو نمیدونم چه جورین .ولی تو دانشگاه ما برقی ها دلشون واسه ما می سوزه که همیشه کار داریم و سرمون شلوغه. و هرسال هم تعداد نه چندان کمی از کامپیوتر تغییر رشته میدن به صنایع.
با این حال به نظرم نرم افزار با وجود تمام سختی هاش اونقدر شیرین هست که واقعا راح تتر از خوندن رشته ای مثل برق با درسهای سنگین ریاضیاتیشه.
تو نرم افزار شما باید فقط فکر کنید! و دیگه خبری ازا ون مسائل ریاضیاتی سنگین که تو برق هست، نیست.
یه چیز دیگه هم اینکه مثلا تو دانشگاه ما، کامپیوتر تا ترم 4 خیلی سخته بعدش خوب میشه. ولی برق تا ترم 4 تقریبا خوبه بعد یهو وحشتناک میشه!
تو دانشگاه های شهرستانها هم کامپیوتر رشته آسونیه کل.
بعد اینکه نترسین ملت از کامپیوتر! من همه رو ترسوندم ت ابا چشم باز انتخاب کنین. ولی واقعا هم قشنگه هم لذت بخش.
سختیهاش که شامل تعطیلات نداشتن و اینها میشه هم کاملا با علاقه قابل چشم پوشیه :)