- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
از نظر سختی به Sa@ne: آقا به جز گسسته من تو ساختمان داده هم مشکل داشتم (نمرات میان ترم ما میانگینش از 120 بود 30 پایان ترم از 120، 40 ) + سیستم عامل ((((((((((((( وحشتناک بود به خصوص 4 تا پروژه وحشتناکی که گریه همه مونو درآورده بود و تنها پروژه هایی بود که از پسشون برنیومدیم...
در ادامه اینکه یه کامپیوتری باید به روز باشه همیشــــــــــــه! این یه کم سخته! چون هرروز ممکنه این علم کاملا دگرگون شه!به نقل از S@ene :در ادامه ی این صحبتا، سختی کامپیوتر و این که بچه های دیگه دلشون به خال ما میسوزه به خاطر پرکار بودنشه. به شخصه من به جز یه مورد (گسسته) تو این سه سال درسی نبوده احساس کنم نمیفهمم و سخته و اینا.... ولی درسا کار و پروژه و تمرین زیاد میخاد. اصن ماهیت بعضی درسا طوریه که بدون پروژه نمیشه. پروژه هم که باشه ینی باید کلی کار کنی دیگه. همین پروژه ها هم هست که باعث میشه آخر هر ترم نگهبان خابگا بیاد کلیدو بده اتاق کامپیوتریا بگه هروقت کارتون تموم شد درو قفل کنین برین
در کنار اینا یه کامپیوتری موفق باید اطلاعاتش در حاشیه درس هم خوب باشه و اینا رو باید خودش یاد بگیره. که اینم بستگی به چیزی که یاد میگیره نیازمند وقت و زحمته.
از نظر سختی به Sa@ne: آقا به جز گسسته من تو ساختمان داده هم مشکل داشتم (نمرات میان ترم ما میانگینش از 120 بود 30 پایان ترم از 120، 40 ) + سیستم عامل ((((((((((((( وحشتناک بود به خصوص 4 تا پروژه وحشتناکی که گریه همه مونو درآورده بود و تنها پروژه هایی بود که از پسشون برنیومدیم...