سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

برای میکروبیولوژی و سلولی مولکولی تهران و بهشتی تا رتبه چند میشه قبول شد؟

dark-night

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
fazanegan

سلام ......

میشه بگید که پزشکی شیراز و پزشکی اصفحان چه رتبه ای رو میخواد ؟؟؟{ رتبه کشوری و منطقه 3 } X_X

پیشاپیش سپاس ....-o :)

جام طلا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

یکی از دوستان من که جز منطقه 3 بود رتبه ش تقریبا 200 شد پزشکی اهواز درومد البته دختر هست.
شما حدودا باید 100 - 150 بیارین.

dark-night

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
fazanegan

میشه بیشتر راهنمایی کنین ......؟؟؟؟؟
#-o :-ss :-\ [-o<.........................لطفاً ~X(...............

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از جام طلا :
یکی از دوستان من که جز منطقه 3 بود رتبه ش تقریبا 200 شد پزشکی اهواز درومد البته دختر هست.

احیاناَ تا جایی که من می دونم سهمیه ی پسر بیشتره یعنی اگه دختر با 200 قبول شده پسر با 350 هم قبول میشه!

به نقل از Stewie Griffin :
برای میکروبیولوژی و سلولی مولکولی تهران و بهشتی تا رتبه چند میشه قبول شد؟

کسی جواب اینو نمی دونه؟

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

رتبه ی خفنی نمیخواد. ولی بزار این هفته میرم میپرسم ایشالا.

P_R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 اصفهان
شهر
اصفهان ولا غیر
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

کسی میدونه دکترای پیوسته بیوتکنولوژی تا چند میگیره؟ (منطقه 1) و به جز دانشگاه تهران کجا دیگه داره؟

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

قبلا خیلی رو بورس بود الان زیر100 باشی فکر کنم کافیه! فکر کنم فقط تهرانه.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از P_R :
کسی میدونه دکترای پیوسته بیوتکنولوژی تا چند میگیره؟ (منطقه 1) و به جز دانشگاه تهران کجا دیگه داره؟
من نمیدونم شرایط مصاحبه ش رو.
ولی میدونم شرط رتبه نداره.شرط تراز داره.مثلا تراز بالای 10000 برای ریاضی.
بعد کسانیکه این شرایطو داشته باشن و متقاضی باشن میرن برای مصاحبه.
بعد دیگه بر اساس مصاحبه انتخاب میشن.مصاحبه هم علمی نیست و فقط برای سنجیدن میزان پشتکار و علاقه هست.
بنابراین کسی با رتبه تک رقمی ممکنه قبول نشه ولی شخصی به خاطر انگیزه بالاش با رتبه 200 ممکنه قبول بشه.
(نمیدونم تا چه حد اینها رعایت میشه البته)
غیر از تهران هم هیچ دانشگاهی نداره.

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

من به رباتیک خیلی علاقه دارم اما نمی خوام تو دانشگاه رشته مکاترونیک بخونم چون به نظرم بازار کار نداره مخصوصا تو ایران علاوه بر اون در حال حاضر دانشگاه های دولتی خوب این رشته رو برای لیسانس ندارن(امیر کبیر فقط واسه فوق لیسانس داره البته قرار بود واسه لیسانس هم بذاره نمی دونم گذاشت یا نه). میخوام یکی از رشته های مکانیک جامدات، الکترونیک یا نرم افزار رو بخونم اما بحثی که هس مهندسی نرم افزار رشته خیلی بالایی نیست در مقایسه با اون 2 تای دیگه اما فک کنم واسه دخترا بازار کار بهتری داشته باشه. برق گرایش کنترل هم خیلی خوبه اما کمیگن فوق العاده سخت و خشکه. به نظر شما کدوم بهتره؟به نظرتون اینکه کدوم رشته تو کنکور بالاتر حساب میشه چقدر اهمیت داره؟

haniiii

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از P_R :

فکر میکنم تا500 باشه.البته هر کسی نمیتونه به مصاحبش برسه!مثلن دوست من با رتبه 33 الان بیو تکنولوژی میخونه
اما تک رقمیا نه...
علاقه مهمه

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از robomash :
من به رباتیک خیلی علاقه دارم اما نمی خوام تو دانشگاه رشته مکاترونیک بخونم چون به نظرم بازار کار نداره مخصوصا تو ایران علاوه بر اون در حال حاضر دانشگاه های دولتی خوب این رشته رو برای لیسانس ندارن(امیر کبیر فقط واسه فوق لیسانس داره البته قرار بود واسه لیسانس هم بذاره نمی دونم گذاشت یا نه). میخوام یکی از رشته های مکانیک جامدات، الکترونیک یا نرم افزار رو بخونم اما بحثی که هس مهندسی نرم افزار رشته خیلی بالایی نیست در مقایسه با اون 2 تای دیگه اما فک کنم واسه دخترا بازار کار بهتری داشته باشه. برق گرایش کنترل هم خیلی خوبه اما کمیگن فوق العاده سخت و خشکه. به نظر شما کدوم بهتره؟به نظرتون اینکه کدوم رشته تو کنکور بالاتر حساب میشه چقدر اهمیت داره؟
برق گرایش کنترل گرایش نسبتا راحتیه. مخابرات در درجه اول سختیه و الکترونیک دوم. البته برق کلا واقعا واقعا سخته ولی میشه خوندش. اگر به برق علاقه دارید میتونید راحت بخونید ولی اگر علاقه نداشته باشید توصیه میکنم نیاید سراغش. درضمن دنیای رباتیکی که آدم تو دبیرستان میبینه با دنیای واقعی و دانشگاه تفاوت زیادی داره. اصلا این بساط رباتیک تو ایران خیلی تصور اشتباهی ایجاد میکنه تو ذهن بچه‌ها. هیچ رباتیکی‌ای رو ندیدم که براساس علاقه و تصورش از رباتیک انتخاب رشته بکنه.

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

مهندسی مکانیک جامدات چطور؟ به نطرم مکانیک راحت تر باشه و از طرفی هم بیشتر بهش علاقه دارم. واسه دخترا بازار کار داره؟برای مکانیک شریف یا امیرکبیر رتبه ام تو کنکور باید زیر چند باشه؟

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Lily Delicated :
مهندسی مکانیک جامدات چطور؟ به نطرم مکانیک راحت تر باشه و از طرفی هم بیشتر بهش علاقه دارم. واسه دخترا بازار کار داره؟برای مکانیک شریف یا امیرکبیر رتبه ام تو کنکور باید زیر چند باشه؟
کی گفته مکانیک راحت تره؟! :-/
واسه دخترا هم بازار کار داره،ولی بازار کارش واسه پسرا به مراتب بیشتره.
واسه شریف زیر 300 کشوری،امیرکبیر زیر 750 کشوری.

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

ببین، یه چیزی میگم به همه شما کنکوری ها:
تا وقتی وارد درسای تخصصی یه رشته ای نشی، نمیفهمی که بهش علاقه داری یا نه؟!
من خودم اواسط ترم دومم میخواستم تغییر رشته بدم برم نرم افزار بخونم، اما وقتی رفتم سر کلاسای عملی مکانیک، دیدم خیلی توپسه! (در حد لالیگا توپه :D )

شما هم به نظر بنده با آشنایی کسی برو سر کلاساس عملی این رشته ها تا بتونی تصمیم خودتو بگیری...

ببین نیلوفر خانوم، هرکسی مغزش به یه رشته ای میکشه. اینکه میگم به یه رشته میکشه معنیش این نیست که تو بقیه رشته ها خنگه، یعنی اینکه گیرایی درسای اون رشته رو بیشتر داره، که اونم بیشتر برمیگرده به علاقه.

مثلا من اگه بخوام برم نرم افزار بخونم، وای خدایا...برای خوندن اسمبلی چی باید میکشیدم؟! :|
در عوض، وقتی که طراحی اجزا رو باز میکنم ذوق مرگ میشم... :D

اینکه چی سخته و چی آسون به خود انسان ربط داره و مطلق نمیتونی بگی مکانیک راحتتره :)

برای بازار کارم باید ببینی چه گرایشی میخوای بری...مثلا گرایشی که من میخونم " ساخت و تولید " برای دختر اصلا مناسب نیست. چون توی کارخونه باید بری کار کنی و اونم با دستگاه هایی مثل CNC و دستگاه برش و باید ورق کاری کنی، باید جوشکاری بلد باشی...
خودت قضاوت کن که دختر برای این کارا ساخته شده؟ :D
مردشم که میره تو کارخونه اونقدر باید جذبه داشته باشه که کارگر سوارش نشه...چه برسه به دختر...فک نکنی اینا رو از رو تعصب میگم اینا رو دیدم که دارم میگم. وگرنه تو کلاس خود ما هم دختر هست.
اما دخترم میتونه بخونه این رشته رو، و مانعی نداره. بازار کارم خیلی کم تو اینجور رشته ها گیر میاد برا دختر.
مثلا برای کار آموزی خیلی به دخترا سخت میگیرن و شرکتای زیادی با دخترا موافقت نمیکنه (حداقل من ندیدم زیاد که موافقت کنن)
:)

ghezi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمانشاه
شهر
کرمانشاه
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

این جا که همه ریاضین :-s
من اگه بخوام پزشکی شهید بهشتی بیارم تا چه رتبه ای قبولم؟
منطقه 2 هم هستم
(رتبه منطقه 2 و کشوری)
(دانشگاه تهران چی؟)
(البته من از رتبه های دو رقمی سال بعد هستما!فقط میخوام بدونم :D )

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از ghezi :
این جا که همه ریاضین :-s
من اگه بخوام پزشکی شهید بهشتی بیارم تا چه رتبه ای قبولم؟
منطقه 2 هم هستم
(رتبه منطقه 2 و کشوری)
(دانشگاه تهران چی؟)
(البته من از رتبه های دو رقمی سال بعد هستما!فقط میخوام بدونم :D )

تجربه به من ثابت کرده که اگه به فکر اینکه چه رتبه ای میخواد باشی، نمیتونی کف اون رتبه رو هم بیاری!
همون چیزی رو که مسعود (خدا بیامرز) به من میگفت به تو هم میگم :
بذار نتیجه کنکورت بیاد، بعد راجع به بعدش فکر کن...
:)

dark-night

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
fazanegan

به نقل از dark-night :
سلام ......

میشه بگید که پزشکی شیراز و پزشکی اصفحان چه رتبه ای رو میخواد ؟؟؟{ رتبه کشوری و منطقه 3 } X_X

پیشاپیش سپاس ....-o :)

:-/

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از dark-night :

ای بابا...بازم که دارین همون حرفای دوست قبلی رو تکرار میکنین!! :|

شما 1 بیار، همه جا قبول میشی! (:/

N!na

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان
شهر
تهران
مدال المپیاد
منم بايد بنويسم &quot;فعلا قبولي در مرحله 2 پانزدهمين دوره ي المپياد زيست شناسي&quot;‌ ؟!

به نقل از جام طلا :
من يكي رو مي شناسم كه با رتبه ي3500 و خورده اي كشوري و 500و خورده اي منطقه3 (فكر كنما! منطقش يادم نيست ولي احتمالا 3بوده ديگه!) پزشكي بهشتي قبول شد! :O

بالا