پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
به نقل از Lily Delicated :
من به رباتیک خیلی علاقه دارم اما نمی خوام تو دانشگاه رشته مکاترونیک بخونم چون به نظرم بازار کار نداره مخصوصا تو ایران علاوه بر اون در حال حاضر دانشگاه های دولتی خوب این رشته رو برای لیسانس ندارن(امیر کبیر فقط واسه فوق لیسانس داره البته قرار بود واسه لیسانس هم بذاره نمی دونم گذاشت یا نه). میخوام یکی از رشته های مکانیک جامدات، الکترونیک یا نرم افزار رو بخونم اما بحثی که هس مهندسی نرم افزار رشته خیلی بالایی نیست در مقایسه با اون 2 تای دیگه اما فک کنم واسه دخترا بازار کار بهتری داشته باشه. برق گرایش کنترل هم خیلی خوبه اما کمیگن فوق العاده سخت و خشکه. به نظر شما کدوم بهتره؟به نظرتون اینکه کدوم رشته تو کنکور بالاتر حساب میشه چقدر اهمیت داره؟
ببین، یه چیزی میگم به همه شما کنکوری ها:
تا وقتی وارد درسای تخصصی یه رشته ای نشی، نمیفهمی که بهش علاقه داری یا نه؟!
من خودم اواسط ترم دومم میخواستم تغییر رشته بدم برم نرم افزار بخونم، اما وقتی رفتم سر کلاسای عملی مکانیک، دیدم خیلی توپسه! (در حد لالیگا توپه

)
شما هم به نظر بنده با آشنایی کسی برو سر کلاساس عملی این رشته ها تا بتونی تصمیم خودتو بگیری...
به نقل از Lily Delicated :
مهندسی مکانیک جامدات چطور؟ به نطرم مکانیک راحت تر باشه و از طرفی هم بیشتر بهش علاقه دارم. واسه دخترا بازار کار داره؟برای مکانیک شریف یا امیرکبیر رتبه ام تو کنکور باید زیر چند باشه؟
ببین نیلوفر خانوم، هرکسی مغزش به یه رشته ای میکشه. اینکه میگم به یه رشته میکشه معنیش این نیست که تو بقیه رشته ها خنگه، یعنی اینکه گیرایی درسای اون رشته رو بیشتر داره، که اونم بیشتر برمیگرده به علاقه.
مثلا من اگه بخوام برم نرم افزار بخونم، وای خدایا...برای خوندن اسمبلی چی باید میکشیدم؟!

در عوض، وقتی که طراحی اجزا رو باز میکنم ذوق مرگ میشم...
اینکه چی سخته و چی آسون به خود انسان ربط داره و مطلق نمیتونی بگی مکانیک راحتتره :)
برای بازار کارم باید ببینی چه گرایشی میخوای بری...مثلا گرایشی که من میخونم " ساخت و تولید " برای دختر اصلا مناسب نیست. چون توی کارخونه باید بری کار کنی و اونم با دستگاه هایی مثل CNC و دستگاه برش و باید ورق کاری کنی، باید جوشکاری بلد باشی...
خودت قضاوت کن که دختر برای این کارا ساخته شده؟

مردشم که میره تو کارخونه اونقدر باید جذبه داشته باشه که کارگر سوارش نشه...چه برسه به دختر...فک نکنی اینا رو از رو تعصب میگم اینا رو دیدم که دارم میگم. وگرنه تو کلاس خود ما هم دختر هست.
اما دخترم میتونه بخونه این رشته رو، و مانعی نداره. بازار کارم خیلی کم تو اینجور رشته ها گیر میاد برا دختر.
مثلا برای کار آموزی خیلی به دخترا سخت میگیرن و شرکتای زیادی با دخترا موافقت نمیکنه (حداقل من ندیدم زیاد که موافقت کنن)
:)