hesamfear کاربر فوقفعال ارسالها 93 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد اژه شهر اصفهان مدال المپیاد تا الان كه نه ولي بعدا" هم هيچي 2010/7/14 #301 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی دندون پزشكي يا پزشكي. اگه بعدشم تونستم واسه تخصص مي خونم.
dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,857 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/7/14 #302 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی اگه زورم به بابام برسه كامپيوتر شريف بعدش عمران فردوسي اگر نرسه پزشكي بهشتي بعدش فردوسي
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی اگه زورم به بابام برسه كامپيوتر شريف بعدش عمران فردوسي اگر نرسه پزشكي بهشتي بعدش فردوسي
mavara کاربر حرفهای ارسالها 404 امتیاز 1,004 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/7/14 #303 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی الکترونیک...فقط چون دوست دارم! نمی دونم یک دختر چه شغلی میتونه تو این رشته داشته باشه.... ولی عیب نداره....اون قدر ادامه میدم که استاد دانشگاه بشم
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی الکترونیک...فقط چون دوست دارم! نمی دونم یک دختر چه شغلی میتونه تو این رشته داشته باشه.... ولی عیب نداره....اون قدر ادامه میدم که استاد دانشگاه بشم
reza.cr کاربر فوقحرفهای ارسالها 632 امتیاز 1,991 نام مرکز سمپاد شهیدحقانی شهر بندرعباس مدال المپیاد شیمی-فیزیک دانشگاه هرمزگان رشته دانشگاه برق 2010/7/14 #304 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی اگه شد برق شريف اگه نشد برق شميل
marlik کاربر حرفهای ارسالها 519 امتیاز 717 نام مرکز سمپاد شهید صدوقی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی صنایع - صنایع 2010/7/14 #305 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی هیچکدوم به رتبه های ِ قبولی هر رشته ؛ هر دانشگاه خبری دارین ؟
ghazal.h کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین اصفهان شهر اصفهان مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر میخواستم شرکت کنم اما متاسفانه نشد! دانشگاه اگه خدا بخواد صنعتی شریف 2010/7/14 #306 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی مکانیک یا عمران. دانشگاهشم شریف یا تهران یا امیرکبیر
Aila کاربر فعال ارسالها 20 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد شیمی - ریاضی دانشگاه ایشاا...شریف رشته دانشگاه ایشاا...مهندسی شیمی 2010/7/14 #307 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی من هوافضا رو دوس دارم و همینطور مهندسی پزشکی! دانشگاهم که فقط شریف!
Tahmine کاربر حرفهای ارسالها 423 امتیاز 1,286 نام مرکز سمپاد فرزانگان امين1 شهر اصفهان دانشگاه صنعتي اصفهان رشته دانشگاه مكانيك 2010/7/14 #308 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی فيزيك بعدشم اختر فيزيك. دليلشم كه معلومه عاشقشم!(اخترفيزيك)
anabena کاربر نیمهحرفهای ارسالها 211 امتیاز 89 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین2 شهر اصفهان مدال المپیاد نامعلوم! 2010/7/14 #309 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی 1.بیوتکنولوژی 2.ژنتیک 3.پزشکی خیلی دوستشون دارم . البته شاید بازار کار برای 1و2 زیاد نباشه ولی من دوست دارم که برم دیگه فوقش هم خودم کار تحقیقاتی میکنم !
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی 1.بیوتکنولوژی 2.ژنتیک 3.پزشکی خیلی دوستشون دارم . البته شاید بازار کار برای 1و2 زیاد نباشه ولی من دوست دارم که برم دیگه فوقش هم خودم کار تحقیقاتی میکنم !
Sadaf.Tb کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 340 امتیاز 96 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2010/7/14 #310 پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی فیزیک بعدم اختر فیزیک