- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
خب تهران چه رشته هایی رو قبول میشی؟
خب تهران چه رشته هایی رو قبول میشی؟
نمیدونم با چه رتبه ای میشه اورد. اما میدونم 2 سال علوم پایه رو تو دانشگاه خودشون میخونن(مثلا یکیش کیشه) و بعد میان تهران. گویا استادای کیش عالی هستن و استادای برتر ایران و انگلیس هستن و علوم پایه قوی دارن. مثه اینکه ترمی 8 میلیون (یا 14 میلیون شک کردم یهو) هست.به نقل از A30 :بچه ها اینجا کسی درمورد دانشگاه بین الملل اطلاعی داره؟
یکی از دوستام رتبه اش شده 7000 معدل دیپلم و پیشش هم 15.40 شده!
عشقه پزشکیه!
مثلی هم که خرپوله! پولش براش مهم نیست!
می تونه بره؟
راهنمایی می خوام!
اون باید ببینه میکشه اصن ؟؟به نقل از A30 :بچه ها اینجا کسی درمورد دانشگاه بین الملل اطلاعی داره؟
عشقه پزشکیه!
می تونه بره؟
راهنمایی می خوام!
به نقل از A30 :بچه ها اینجا کسی درمورد دانشگاه بین الملل اطلاعی داره؟
عشقه پزشکیه!
می تونه بره؟
راهنمایی می خوام!
من یه چند وقتی بدجور رفتم تو نخ این بین ال ها!گفتم اگه قرار باشه بری با بروبچ دانشگاه تهران بخونی چکاریه الکی الکی یه سال دیگه کنکور بخونی به عشق تهران!ترمی 7-8 تومن می شه نه 14!البته این فقط هزینه خود تحصیله یعنی خوابگاهشم ححدود 1 تومن می گیره .دانشگاه کیش(تهران)که سایتشو بزنین عکسایه خوابگاهشو داره.بسیار توپ :-\خوابگاه نیست که هتل 10 ستارس .واقعا امکانات رفاهی خیلی خوبی داره.استاداشم من شنیدم از تهران می یان(پروازین).ولی تا دکتری پزشکی حدود 100 تومن می شه .ادم بره خارج بدرسه بهتر نیست؟به نقل از A30 :بچه ها اینجا کسی درمورد دانشگاه بین الملل اطلاعی داره؟
عشقه پزشکیه!
می تونه بره؟
راهنمایی می خوام!
اگه به رشته ی نرم هم اندازه ی برق علاقه داری من پیشنهاد میکنم که بری نرم افزار امیرکبیر یا علم و صنعت!به نقل از Werner :سلام به همه دوستان...
نميدونم بين رشته برق و نرم افزار كدومو انتخاب كنم.....هر دو تا رشته رو هم دوست دارم...
برق خواجه نصير و شهيد بهشتي (+صنعتي اصفهان) قبولم <--------> نرم افزار امير كبير و علم و صنعت هم قبولم
حالا موندم ميرزه برق برم يه دانشگاه ضعيف مثل شهيد بهشتي(نسبت به امير كبير و علم و صنعت) يا برم يه دانشگاه قوي مثل امير كبير نرم بخونم؟...
راستي از بچه هاي اينجا كسي رشته فني توي دانشگاه شهيد بهشتي ميخونه؟دانشكده برقش قويه؟
با تشكر
مهندسی های دانشگاه بهشتی اصلا اصلا اصلا قوی نیستن. برق صنعتی اصفهان از بهشتی قوی تره.به نقل از Werner :سلام به همه دوستان...
نميدونم بين رشته برق و نرم افزار كدومو انتخاب كنم.....هر دو تا رشته رو هم دوست دارم...
برق خواجه نصير و شهيد بهشتي (+صنعتي اصفهان) قبولم <--------> نرم افزار امير كبير و علم و صنعت هم قبولم
حالا موندم ميرزه برق برم يه دانشگاه ضعيف مثل شهيد بهشتي(نسبت به امير كبير و علم و صنعت) يا برم يه دانشگاه قوي مثل امير كبير نرم بخونم؟...
راستي از بچه هاي اينجا كسي رشته فني توي دانشگاه شهيد بهشتي ميخونه؟دانشكده برقش قويه؟
با تشكر
برق صنعتی اصفهان خیلی خیلی قویه.اصلا نمی ارزه...جو صنعتی اونجورام که شما فکر میکنید نیست!به نسبت دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیر جوش بده!اگه نه بیچاره اصلا جو افتضاحی نداره!من کاملا مشناسمش!اون فایل که دادیدو هم خوندم.الان بیشتر دانشگاه ها همچین شرایطی دارن دقیقا! (و البته رئیس وقت دانشگاه صنعتی اصفهان آدم بسیار مزخرفیه الان)به نقل از Werner :ممنون بابت راهنمايي هاتون...
من تو قزوين زندگي ميكنم پس برام بهتره كه تهران برم تا اصفهان.... در ضمن ص.اصفهان هم جو خيلي بدي داره (مراجعه شود به اخر صفحه اين http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C_%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86)
ببينين اين بخش از انتخاب رشتم چطوره ؟؟؟؟
برق --- خواجه نصير
نرم ---- تهران
نرم ---- امير كبير
برق --- شهيد بهشتي
برق ---- صنعتي اصفهان
برق ---- فردوسي مشهد
نرم ----- علم و صنعت
در ضمن يه سوال ديگه برق فردوسي قوي تره يا صنعتي اصفهان؟ به نظرتون مي ارزه به خاطر جو بد ص.اصفهان برم فردوسي مشهد ؟
خيلي ممنون....
گفتن نرم تهران قبول نمیشن.نرم امیرکبیر قبول میشن.نرم تهران اگه قبول میشدن، برق امیرکبیرم میشدن.به نقل از محمّد :برق خواجه نصیر فک کنم با رتبه های حدود 1000-1200 قبولی داشت. خدایی حیفه نرم تهران رو بیخیال بشین برین برق خواجه نصیر. برق خواجه قبول نشین معلومه نرم تهران قبول نمیشین.
بله این بهتره به نظر من :)به نقل از Werner :خيلي خيلي خيلي ممنون بابت جواباتون...
من خودم برقو بيشتر به نرم افزار ترجيح ميدم(با اينكه نرمو 1% بيشتر دوست دارم )
نظر شما دوستان اينه كه نرم تهران به برق خواجه نصير مي چربه( )؟
به نظرتون اين انتخاب رشته الان درست تره؟
نرم ---- تهران
برق --- خواجه نصير
نرم ---- امير كبير
برق --- شهيد بهشتي
برق ---- صنعتي اصفهان
برق ---- فردوسي مشهد
نرم ----- علم و صنعت