سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از F@|-|!mEh :
بله حرفت کاملا درست !
بله میدونم ژنتیک تو ایران فعلا تئوریه ! قلب رو هم تا 2 سال پیش عاشقش بودم ولی الان حس میکنم نمیتونم واسه همین زیاد روش حساب نمیکنم !

مثلا مدیریت و از این جور چیزا :-?? , بعدشم معلمی رو هم کمی تا قسمتی میپسندم !

چون دیدم کسایی رو که اینجوری خوندن و موفق شدن !!!
بعد میگی تست های ریاضی و فیزیک تجربی رو خیلی سریع میزنیم , خب این خودش تو کنکور یه مزیته!!
زیست هم دوست ندارم حفظی بخونم , جذابیتش رو از دست میده و آدم رو زده میکنم , فعلا مفهموی میخونم و پیش میزنم یه ضرب حفظ میکنم , تازه چون از قبل عشقی خوندم واسم خیلی راحتتر میشه !

نمیدونم دیگه چه چیزی تو پزشکی رو دوست دارم ! باید یه سر به تاپیک های دیگه بزنم :-"

اصلا مزیت نیست ...تو باید رو زیست کار کنی و شیمی که ضریب 12 و 9 داره برا رشتتون

تو فکر میکنی بقیه مفهومی نمیخونن ؟؟؟؟ امسال خیلی از کسایی که میشناختمو خوب و متوسط به عالی بودن حالا با ترازای بالا تو کانون قسم میخوردن میگفتم چند دیقه ی اول اصلا سوالای زیست رو نمیفهمیدن و گذشته یه 5,6 دیقه تا تونستن بفهمن چه خبره و جواب بدن و خیلیاشونم اصلا پوکیدن همونجا!!!

تازه اینا ادمایی هستن که از سال دوم دارن زیست میخونن و شدیدا هم باهوشن...میدونی ماها عادت داریم بگیم کاری که بقیه نمیتونن رو ما میکنیم :D اره 6 سال پیش حرف تو درس بود طرف میشست یه پیش رو وقت میذاشت زیست رو حفظ میکرد میرفت سر جلسه ...اما الان دیگه اونجوری نیست هم باید کامل حفظ باشی کتابو و هم باید کامل فهمیده باشیش هم باید کامل رابطه بندی کرده باشیش و مطمئن باش درصد بالا اوردن توش کار 1 سال نیست

حالا از ما گفتن :D ایشالا که موفق باشی

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

آره تا اونجایی که میدونم مصاحبه داره....مسلما مصاحبه اش خیلی تخصصی نیست و خیلی چیزای ساده میپرسن....اگه کسی بخاد راحت میتونه قبول بشه اگه ترازش برسه...

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

من پسر خالم 4000 منطقه دو شد انسانی. بعد ده تا زد هیچ کدوم نیورد! واسه 92 میخوند که زنگ زدن بیا دانشگاه فرهنگیان ! رفت ! خیلی لذت داره واسه یه کنکوری که بگن دیگه نمیخواد بخونی!

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از شواليه سبز :
من پسر خالم 4000 منطقه دو شد انسانی. بعد ده تا زد هیچ کدوم نیورد! واسه 92 میخوند که زنگ زدن بیا دانشگاه فرهنگیان ! رفت ! خیلی لذت داره واسه یه کنکوری که بگن دیگه نمیخواد بخونی!

خیلی حال کرده ها حتما :)) الان خودمو میذارم جاش اصلا ادمو نشیط میشه بد فرم :D

این فرهنگیان با خوارزمی و رجایی چه فرقی داره ؟

z.n1994

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 مشهد
شهر
سر همه شهرا
مدال المپیاد
اره زبان تو راهنمایی که بودیم رتبه آوردم.کامپیوتر هم
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از F@|-|!mEh :
چون دیدم کسایی رو که اینجوری خوندن و موفق شدن !!!
بعد میگی تست های ریاضی و فیزیک تجربی رو خیلی سریع میزنیم , خب این خودش تو کنکور یه مزیته!!
زیست هم دوست ندارم حفظی بخونم , جذابیتش رو از دست میده و آدم رو زده میکنم , فعلا مفهموی میخونم و پیش میزنم یه ضرب حفظ میکنم , تازه چون از قبل عشقی خوندم واسم خیلی راحتتر میشه !
این اشتباه محضه
واقعا سوالای فیزیکو ریاضی کنکور آب خوردنه.به خاطر این همیشه درصدای تجربیاغ تو ریاضی فیزیک پایینه که معمولا(بیشتر مدارس معمولی)همه چون ریاضی فیزیک دوس ندارنو نمرشون کمه میرن تجربی.من امسال به بچه های کنکوریمون فقط پیشنهاد میکنم برن کلاس زیست.فقط.نه عربی نه ریاضی نه فیزیک.چون دقیقا اینارو جدیدا خیلی آسون میدن

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

تاپیک مربوط به انتخاب رشته‌ی دانشگاهی‌ـه. :-" کلاً گفتم در جریان باشین دیگه. :-"

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از John-Cena :
آره تا اونجایی که میدونم مصاحبه داره....مسلما مصاحبه اش خیلی تخصصی نیست و خیلی چیزای ساده میپرسن....اگه کسی بخاد راحت میتونه قبول بشه اگه ترازش برسه...
من مصاحبه دانشگاه امام صادق رو رفتم! دیگه از اون سخت تر نیست که! بابامو در اوردن . از 11.30 شروع شد . 3.15 تموم شد !

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از z.n1994 :
این اشتباه محضه
واقعا سوالای فیزیکو ریاضی کنکور آب خوردنه.به خاطر این همیشه درصدای تجربیاغ تو ریاضی فیزیک پایینه که معمولا(بیشتر مدارس معمولی)همه چون ریاضی فیزیک دوس ندارنو نمرشون کمه میرن تجربی.من امسال به بچه های کنکوریمون فقط پیشنهاد میکنم برن کلاس زیست.فقط.نه عربی نه ریاضی نه فیزیک.چون دقیقا اینارو جدیدا خیلی آسون میدن
ریاضی امسال خداییش ساده نبود...

شاید واسه بچه های ریاضی آره!ولی واسه من یکی نه!نسبت به سالای قبل کلی فرق کرده بود!!

بعدشم ینی چی معمولا نمرشون پایینه میرن تجربی؟ :| من خیلیا رو دیدم که مخ ریاضی و فیزیک بودن ولی به عشق زیست یا پزشکی اومدن تجربی!اینکه درصدای ریاضی و فیزکشون پاییه مال اینه که خب نسبت به زیست و شیمی خیلی وقت کمتری صرف این درسا میکنن!البته من خودم به شخصه ریاضی و فیزیکم ضعیفه!امسالم که همه سوالاش جدید بود!نمونه هاشونو ندیده بودم :|

×لولیع ببخشید :-"" ;;)

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی

به نقل از مــُـنـــا :
روان شناسی مگه از تجربی هم میشه رفت؟ :-"

اونی که از تجربی میرن مگه فرق نداره؟ :D

مال انسانیا یه چیز دیگس :-?
نه
روانشناسی اصطلاحا میان رشته ایه
و یکی از دوستان گل تجربیم با رتبه 8 منطقه 1 رفت روانشناسی تهران :D

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

چرا انقد تو سر بچه های انسانی میزنن؟تو دبیرستان ریاضی سومشون ریاضی دوم ماست بهشون کم یاد میدن بعد توی دانشگاه حساب داری میشه رشته ی تاپشون..بعد یه ریاضی به زور مجاز شده میتونه بره خیلی راحت بشینه کنار اون انسانی بدبخت :-"
چرا اینجوریه؟واقعا رشته های انسانی سطحشون پایین تر از ریاضی و تجربیه؟

• لایک
امتیازات: Kenji

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی

به نقل از sahere :
چرا انقد تو سر بچه های انسانی میزنن؟تو دبیرستان ریاضی سومشون ریاضی دوم ماست بهشون کم یاد میدن بعد توی دانشگاه حساب داری میشه رشته ی تاپشون..بعد یه ریاضی به زور مجاز شده میتونه بره خیلی راحت بشینه کنار اون انسانی بدبخت :-"
بحث تحقیر نیست
اما هیچ شکی نیست که سطح رشته ها یکسان نیست
اینو حتی از برخورد یه امسانی یا ریاضی میشه فهمید
البته من واقعا در مورد انسانی های سمپادی نظری ندارم چون از نزدیک برخورد نداشتم

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-<
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از sahere :

نمیشه گفت همشون پایین ترن واینا....بعضیا به خاطر علاقه میرن ;;)

درصدای 3000 تجربی با 3000 انسانی خیلی فرق دارن :-?? نباید 3000 تجربی و 3000 انسانی یه جا باشن :-" تراکم جمعیت تجربی و ریاضیم خیلی بالاتره....

بهشون ظلم میشه اما نه در این حدی که تو گفتی :rolleyes:

در مورد حسابداریم...انسانیا خودشون باید به فکر خودشون باشن و نرن :-"

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

شوالیه سبز حق با تو هست.مصاحبه ها فرق میکنه...تو مصاحبه ارتش و دانشگاه امام حسین و بقیه الله پدر ادمم درمیارن.اسمش مصاحبه هست بیشتر شبیه مسابقات المپیک میمونه.ولی درمقابل مصاحبه تربیت معلم تقریبا فرمالیته هست و فقط چند تا سوال میپرسن...دیگه خبری از کارهای فیزیکی و دوی استقامت و این مزخرفات نیست.

ehsanta

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدقدوسی
شهر
قم
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از John-Cena :
شوالیه سبز حق با تو هست.مصاحبه ها فرق میکنه...تو مصاحبه ارتش و دانشگاه امام حسین و بقیه الله پدر ادمم درمیارن.اسمش مصاحبه هست بیشتر شبیه مسابقات المپیک میمونه.ولی درمقابل مصاحبه تربیت معلم تقریبا فرمالیته هست و فقط چند تا سوال میپرسن...دیگه خبری از کارهای فیزیکی و دوی استقامت و این مزخرفات نیست.
مگه مصاحبه امام صادق دو و این حرفا داره؟؟

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

امام صادق رو نمیدونم ولی دانشگاه های ارتش و بقیه الله تستهای ورزشی نسبتا سنگینی دارن.ساعت 7 صبح همه رو جمع میکنن بعد یه سوت میزنن و شروع میشه....خلاصه نظامیه دیگه و باید اصول نظامی رو یاد بگیری حالا رشتت میخاد پزشکی و دندانپزشکی و مهندسی باشه یا هر رشته دیگری....البته برای گزینش سپاه خانمها همچین تستهایی ندارن ولی ظرفیت پذیرشش برای خانمها خیلی کمه....شاید به نسبت 7 به 1 آقایون و خانمها رو گزینش میکنن.

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

البته پزشکی شو نمیدونم اما تا اونجا که برام تعریف کردم میگن : :D

اول تست دو هستش مثل اینکه و حدود 2 کیلومترینا دوییدن و بعدشم بارفیکس خوابیده و دراز نشست مثل اینکه

چیزی نداره تستش خدایی من دوم دبیرستان 65 تا شکم میرفتم دیگه الان که بچه ها 19 سالشونه باشد بترکونن :))

بعد مثل اینکه معاینه بدنی و باید لخت شی تا چک کنه دکتر ...رو حالتای زانو اگه پرانتزی باشه و اینا خیلی گیرن

روی قوس کمر و حالت استخونا و اینا هم همینطور

البته یکی از بچه ها تعریف میکرد میگفت حتی اگه یه ابدارچی اشنا پیدا کنی اونجا ایناش همش چرت و پرته و قبول میشی :-"

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

بله کاملا درسته.نمیخام کسی رو ناامید کنم یا حرف مفت بزنم.ولی برای رفتن به رشته های دانشگاه های ارتش خوب خوب تحقیق کنید....از هم کلاسی های ما یه نفر رفت پزشکی ارتش ولی راضی نیست از وضعیتش.قوانین نظامی حاکمه دیگه.مثلا صبح ساعت 5 برپا و بعدش دویدن و بعد نماز جماعت که اجباریه و کلی دوره های نظامی....فقط بخاطر اینکه رشته خوب هست انتخاب نکنید همه مواردشو درنظر بگیرید و خوب تحقیق کنید.بازم میگم هدفم بدگویی از این رشه ها نیست فقط تجربه ی یکی از دوستام رو گفتم که داره اونجا درس میخونه......

Lotfi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان- 92
شهر
قم
مدال المپیاد
يادمه روزگاري شيميايي شدم در حد 6 فصل مورتيمر فقط!
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی قم
رشته دانشگاه
پزشکی

تجربی ها...
دانشگاه ایران که 180 تا پزشکی میگیره تهران احتمالا مهر و بهمنه که هر ورودی کمتر از 100 تا بعیده باشن...
بهشتی نامشخص!
حالا به نظر شما اولویت با کدوماس؟
یه نظر هست که چون ایران 2سال و نیم دست تهران بوده و حسابی روش سرمایه گذاری شده ، امکاناتش خیلی بالا رفته (کتابخونه مکزی و کلاسای نو! P:> )خلاصه اوضاعش خوبه و جدا از ورودی مهر و بهمن بعد دانشگاه تهرانه
به نظر میرسه حرف دوری نیست و تازه از کجا معلوم که ایران بمونه؟ :)) اومدیم و مدتی که از کار وزیر جدید گذشت ، بنا به دلایلی شد تهران! ;))
شهید بهشتیم که اسمشو دوست دارم و از نظر بعضیا بعد تهرانه

• لایک
امتیازات: Kenji

nemote95

کاربر فعال
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
كامپيوتر.نرم

با توجه به كنكوري ك دادم و روراست بودن با خودم تصميم گرفتم تو انتخاب رشته براي كامپيوتر اول گرايش نرم بعد سخت رو بزنم.با اينكه اصلا از سخت افزار خوشم نمياد اما (جهنم)3ترم معدل بالا ميارم گرايشم رو عوض مي كنم .....نظرتون چيه؟ با توجه به اين ك ممكنه شب بخوابم صبح بيدارشم قانون عوض شده باشه :D
ميخوام چهار سال آينده رو فقط كاري ك دوست دارم بكنم نه كاري ك بهم تكليف ميكنن(مث دبيرستان) ..... :-<

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران