Kenji
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران-budoko
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
اصلا مزیت نیست ...تو باید رو زیست کار کنی و شیمی که ضریب 12 و 9 داره برا رشتتون
تو فکر میکنی بقیه مفهومی نمیخونن ؟؟؟؟ امسال خیلی از کسایی که میشناختمو خوب و متوسط به عالی بودن حالا با ترازای بالا تو کانون قسم میخوردن میگفتم چند دیقه ی اول اصلا سوالای زیست رو نمیفهمیدن و گذشته یه 5,6 دیقه تا تونستن بفهمن چه خبره و جواب بدن و خیلیاشونم اصلا پوکیدن همونجا!!!
تازه اینا ادمایی هستن که از سال دوم دارن زیست میخونن و شدیدا هم باهوشن...میدونی ماها عادت داریم بگیم کاری که بقیه نمیتونن رو ما میکنیم اره 6 سال پیش حرف تو درس بود طرف میشست یه پیش رو وقت میذاشت زیست رو حفظ میکرد میرفت سر جلسه ...اما الان دیگه اونجوری نیست هم باید کامل حفظ باشی کتابو و هم باید کامل فهمیده باشیش هم باید کامل رابطه بندی کرده باشیش و مطمئن باش درصد بالا اوردن توش کار 1 سال نیست
حالا از ما گفتن ایشالا که موفق باشی
به نقل از F@|-|!mEh :بله حرفت کاملا درست !
بله میدونم ژنتیک تو ایران فعلا تئوریه ! قلب رو هم تا 2 سال پیش عاشقش بودم ولی الان حس میکنم نمیتونم واسه همین زیاد روش حساب نمیکنم !
مثلا مدیریت و از این جور چیزا , بعدشم معلمی رو هم کمی تا قسمتی میپسندم !
چون دیدم کسایی رو که اینجوری خوندن و موفق شدن !!!
بعد میگی تست های ریاضی و فیزیک تجربی رو خیلی سریع میزنیم , خب این خودش تو کنکور یه مزیته!!
زیست هم دوست ندارم حفظی بخونم , جذابیتش رو از دست میده و آدم رو زده میکنم , فعلا مفهموی میخونم و پیش میزنم یه ضرب حفظ میکنم , تازه چون از قبل عشقی خوندم واسم خیلی راحتتر میشه !
نمیدونم دیگه چه چیزی تو پزشکی رو دوست دارم ! باید یه سر به تاپیک های دیگه بزنم
اصلا مزیت نیست ...تو باید رو زیست کار کنی و شیمی که ضریب 12 و 9 داره برا رشتتون
تو فکر میکنی بقیه مفهومی نمیخونن ؟؟؟؟ امسال خیلی از کسایی که میشناختمو خوب و متوسط به عالی بودن حالا با ترازای بالا تو کانون قسم میخوردن میگفتم چند دیقه ی اول اصلا سوالای زیست رو نمیفهمیدن و گذشته یه 5,6 دیقه تا تونستن بفهمن چه خبره و جواب بدن و خیلیاشونم اصلا پوکیدن همونجا!!!
تازه اینا ادمایی هستن که از سال دوم دارن زیست میخونن و شدیدا هم باهوشن...میدونی ماها عادت داریم بگیم کاری که بقیه نمیتونن رو ما میکنیم اره 6 سال پیش حرف تو درس بود طرف میشست یه پیش رو وقت میذاشت زیست رو حفظ میکرد میرفت سر جلسه ...اما الان دیگه اونجوری نیست هم باید کامل حفظ باشی کتابو و هم باید کامل فهمیده باشیش هم باید کامل رابطه بندی کرده باشیش و مطمئن باش درصد بالا اوردن توش کار 1 سال نیست
حالا از ما گفتن ایشالا که موفق باشی